İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Evet açtığı yeni konuda tembelliği yüzüne vurulunca bu konuyu arkadaşıyla iddiaya girdiği için açtığını, doğru olmadığını söyledi. Gülümsetti.
bence böyle üyeler süresiz uzaklastırılmalı siteden ip den banlanmadı birdaha üye de olamamalılar.
bu ne ya zekamızla oynuyorlar resmen

bence böyle üyeler süresiz uzaklastırılmalı siteden ip den banlanmadı birdaha üye de olamamalılar.
bu ne ya zekamızla oynuyorlar resmen
Bu iddia yalanına inanmış olamazsın hemşocum. Fake konu değildi, basbayağı sallıyor işte sizi denedik falan diye.

Bu iddia yalanına inanmış olamazsın hemşocum. Fake konu değildi, basbayağı sallıyor işte sizi denedik falan diye.
ay
şöyle düzelteyim o zaman aslında iddaaya girmiştik demesi bile yeterli bence yapmamışsa bile yapma ihtimali var beyanı esas alınsın evet yaptın densin zihniyet bu çünkü
mesela benim aklıma iddaa demek bile gelmezdi çok enteresan

Hayal gücü böyle bir şey ahsjajs

Eşinize deseydiniz de o assaydı bari.Temizlikçi tutun siz de yapamıyorsanız.

İlk üç sayfayı okudum, diğer sayfalarda bununla ilgili bir şey yazdıysan bilmiyorum ama kocan bu duruma sessiz kalıyor sanırım. Benim temizlik düzen hastası kocam var her zaman her yer düzenli temiz olsun ister. Ben de o yüzden hep evi temiz tutmaya çalışırım. Bazen de kendisi temizlik yapası gelir. Geçenlerde mutfak dolabını temizliyordu, böyle dışardan yemek sipariş edince birlikte ıslak mendil gelir ya, ben onlardan bir kaç tane mutfak dolabı çekmecesine koymuştum, ona bile söylendi. O yüzden kıskandım seni

Ne güzel sizin baya iş yükünüzü hafifletiyordur kıskandık ama düzen temizlik bütün hayat kalitesini insanın yükseltiyor aradığını zaman kaybetmeden bulmak etrafı pırıl pırıl görmek de yaşam enerjimi yükseltiyor benim

Bende temizliğe karışmayan kocaların eşlerini kıskanıyorum. Temiz düzenli olmak güzel şey tabikide ama fazlasıda abartı değil mi. Kocamınki hastalık boyutunda, onunla çalışanlar da öyle der. Kaynanamla yaşasam bu kadar olmazdı, adam bin kaynanaya bedel

He söyleniyorsa o kötü söylenmeden yapıyor sandım ben o zaman pek kıymeti kalmıyor yaptığının hem tabi obsesif derecesindeyse o kadarı fena çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…