İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Ama bu durum içimi kemiriyor çok rahatsız oluyorum hani temizlik hastası olsamda böyle olmasaydım keşke dicek kadar
O nevresimi bir kere daha yıka ve as resmen kokusu geldi burnuma. Yapma bunu kendine insan temiz olunca mutlu oluyor yarın öbür gün çocuğun olunca be yapacaksın

Asilmamis camasirdan dogmamis cocuga yapilan kotu annelige gelmis konu. Vallahi bravo.

Hayatim boyunca (6 senelik evlilik dahil) yaptigim süpürge sayisi 6 olmamistir. Ev iside pek yapmam. Esimin yaptigi kadar.Buna ragmen kizim doğduğunda hazir bezlere guvenemedigim icin yikanabilir bez kullandim. Mis gibide temizledim hepsini.Sapla sapani karistirmamak lazim.

Azerin önceden değiştirmişti nickini,birtutammutluluk yapmıştı,epeydir görmüyorum bende.
Gizli takipçilere arada kızıyordum,üstüne alınma

Paylaşımlı yapın. Yaptıkça batirmazsiniz bence. Salinca tam salmissiniz. Benim düşük tehlikem varken yattim bir ama esim koşturdu herseye cok şükür atlattik şimdi dinlene dinlene yapıyorum zaten dağılmıyor öyle ev ki. Aksam toplar yatarim sabah süpürürum. Her gün süpürge şart silme iki gunde bir tozuda iki günde bir yapiyorum kendimi yormadan. Alisinca dağınık evde oturamazsın

Asmayacağın çamaşırı niye yıkadınki az daha asmassan onlar zaten Süner yırtılır makinede kokmuştur şimdi

Aslında konu sahibi "bebek kıyafetlerini ütülemeye ne gerek var, bebeği haftada bir yıkarım, bebek bakımında ne var sanki" gibi yorumlar yaptığı için geldi o tarz yorumlar

6 yılda 6 kere ev sürmekte güzelmiş herkes burada paşa kızı

Ben konuyu okurken istemsiz kaşınıyorum ablacım ahsjsjs.

Bende 4, 5 aylık hamileyim. Elimden geldiğince günlük rutin işlerimi aksatmamaya çalışıyorum ve aynı zamanda 2 çocuk bakıyorum. İçinden gelmiyorsa zorlama hamilesin. Gelen senin temiz evine gelmesin sana gelsin. Eşin sorun yaratmıyorsa biraz da eşin yardımcı olsun sana yapamadığın yerde

Azerin önceden değiştirmişti nickini,birtutammutluluk yapmıştı,epeydir görmüyorum bende.
Gizli takipçilere arada kızıyordum,üstüne alınma
Yaa ben uzun suredir girmiyorum gizli takipçi derken tum konuyu okumuyorum tabii arada girip bakıyorum ortada sohbet olunca usul usul kaciyorum
Ben azerinin grubundaydim taa 5-6 sene önce o sayede kendine duzen oturtmustum aklima geldi senin grubu ekledim buraya kendimden yola çıkarak
Insan bilmiyordur yetisemiyordur bazen sohbet edip motive olmaya da ihtiyaç duyabilir, temizlik grupları o acidan iyi geliyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…