İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Arkadaş ya bizim ile dalga geçiyor yada Çok önemli sağlık sorunu var. Bence Sen hemen Psikolojin için randevu al senin psikoloji in hiiç iyi değil. Evden At kendini çık dışarı gez dolaş sürekli evde olmak psikolojiyi bozuyor

doğacak çocuk 20 sene sonra burada başlık açar. annem bana bakmadı benimle ilgilenmedi temizlik ütü yapmadı evimiz hep pisti. 10 yaşımda evi ben temizliyordum. yemeğimi kendim yapıp okul için kendim hazırlanıyordum vs gibi gibi.
bu tarz konular var biliyorsunuz. oralarda bahsi geçen anneler konu sahibi gibi oluyor zannımca.
yazık günah çocuğa şimdiden ne diyeyim.
evin bal dök yala olmak zorunda değil ama bir insan basit temel hijyeni bile nasıl sağlayamaz inanılır gibi değil. iğrendim.

O 34 yılın özetiymiş . 6 senede 2 kez süpürmüş . Ayol hiç mi yeni süpürge alıp heves edip denemedin , diye sorasım geldi
Aaa evet ben anlamamışım 34 yıl helal olsun ne kadınlar var be bi ben salağım galiba eve gelen kadın süpürse bile ben kimsenin temizliğini beğenmeyip süpürüp siliyorum yazıklar olsun bana

Aaa evet ben anlamamışım 34 yıl helal olsun ne kadınlar var be bi ben salağım galiba eve gelen kadın süpürse bile ben kimsenin temizliğini beğenmeyip süpürüp siliyorum yazıklar olsun bana
Annem de kadın gelmeden önce üsten bir temizlerdi , komik kadın

Konu sahibi bugün sadece sabah kalktım ve çamaşırları yıkayıp astım demiş. Bunun üç sebebi var.
1.si 2 makine çamaşır yikadi yorgunluktan bayıldı suan hastanedeler bünye alışık değil tabi.
2. si adam eve gelince şaşkınlıktan bayıldı düştü onun da bünye alışık degil
3. sü konu fake olduğu için konu sahibi gülmekten kriz geçirdi ve bayıldı
Sonuç olarak bunlar bugün kesin hastanede

Bizim bir komşu vardı böyle allahım o kadar pisti ki üstündeki etegi 15 20 gün giyiyordu.
Ben arasıra cikarsin diye etegin önü leke olmuş diyordum eteğin önünü yana çevirip giyiyordu yemin ederim o etek 4 mevsim gibi döne döne gidiyordu. En son kendi etrafında tam tur dönünce çıkartıp yikiyordu.
Ben o kadından o kadar tiksiniyordum ki görünce midem bulaniyordu.
Sonra bu 2. Çocuğa hamile kaldı allah affetsin ben bebekten bile tiksinmistim o kadının rahminden çıktı onun memesini ağzına aldı diye.
Çocuğu asla kucağıma alamadım.
Allah günah yazmasın.
Biliyorum onun suçu yoktu o masum bir bebekti ama annesi çok ama çok pisti.
Onlar tasininca oturdukları evin parkelerine kadar degistiler o kadar pisti.

Depresyonda misiniz acaba ? Psikolojik sorunlar da buna sebep olur..

Özellikle bebeğinizin bakımı, banyosu ve kıyafetlerinin hijyeni ile yazdıklarınızdan sonra onu düşündüm..
sipsip52
Yahu ne depresyonu hatun egleniyor bizle. Usenmedim 45 sayfa yi okudum. Fakr olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam

Eşimin dayısının eşi var öyle inan evine gitmek bile istemiyorum.O kadar pis ki oturmak için koltuktan çamaşır topluyoruz yada çocukların yedikleri kırıntıları ve inan hicbir şey yiyip içmeden zaman sayiyorum.Sende senin evine gelen böyle olmasın ne kadarda pis bir kadın denmesin istiyorsan kendine çeki düzen vermelisin.Disardan hiç hoş görünmüyorsun maalesef.Sabahtan o usengecligini yenmeye çabala insan ise baslayinca bırakamıyor bir baslayabilsin yeter ki

Aynisini dün söyledim evine biri gelse laf yapsa hoşuna gidermi diye konuşurlarsa günahımı alırlar tarzı bir yorum yapmıştı ev yansa umrunda değil belediyeden gelirler bir kaç yıla böyle bi Eve

Bende böyleydim biliyormusun. Bir keresinde hic unutmam misafir gelmisti, makarna salatasi yaptigim kapı günlerce yıkamadigim icin küflenmişti. Neden yapamiyordum bilmiyorum. Heryer toz icinde, kirli temiz kiyafetler karmakarışık ortalikta geziyo... Calismiyordumda düşün bütün gün evde pislik içinde oturuyordum.
Şimdi calisiyorum, afacanda bi oglum var yinede heryer tertemiz.
O zamanlar neden böyleydim bilmiyorum. Sanırım depresyondaydim. Çünkü iş yapmayı bilmeyen biri degildim. Durumdan memnunda değildim. Ama yapamıyordum işte.

Konuyu okuyunca midem agzıma geldı. Kokusmus nevresım kokusu birde..
Hıc yapamıyorsanız bırısı yardıma gelsın bari zaten anlattıgınız dagınıklıgı toplamadan temızlık yapılması ımkansız bır eve dönüşmüş belli ki. Kişisel hijneninizi sormaya cekınıyorum su anlattıklarınızdan. Esınız rahatsız olmuyor mu bu dagınıklık ve pıslıkten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…