Bol deterjanla tekrar yıkanıp asılmışlar, 3 gün sonra mı toplanırlar 4 gün sonra mı, nasip kısmet orası.Çamaşırların son durumu nedir?
O koku cikarmi bilemedim insallah toplanip tekrar makineye girecek kadar beklemezler kurutmadaBol deterjanla yıkanıp asılmışlar, 3 gün sonra mı toplanırlar 4 gün sonra mı, nasip kısmet orası.
Bununla övünüyo musunuz gerçekten?Yok o 34 yillik hayatimin rakami. 6 yilda 2 filandir.
Aaa evet ben anlamamışım 34 yıl helal olsun ne kadınlar var beO 34 yılın özetiymiş . 6 senede 2 kez süpürmüş . Ayol hiç mi yeni süpürge alıp heves edip denemedin , diye sorasım geldi
Annem de kadın gelmeden önce üsten bir temizlerdi , komik kadınAaa evet ben anlamamışım 34 yıl helal olsun ne kadınlar var bebi ben salağım galiba eve gelen kadın süpürse bile ben kimsenin temizliğini beğenmeyip süpürüp siliyorum yazıklar olsun bana
Valla ben de dip köşe yaptımdun bu konuyu okumustum bugun guzel bi temizlik yaptim sayende
Annenle benim içimizdeki amele ruhu birmişAnnem de kadın gelmeden önce üsten bir temizlerdi , komik kadın
Yahu ne depresyonu hatun egleniyor bizle. Usenmedim 45 sayfa yi okudum. Fakr olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamamDepresyonda misiniz acaba ? Psikolojik sorunlar da buna sebep olur..
Özellikle bebeğinizin bakımı, banyosu ve kıyafetlerinin hijyeni ile yazdıklarınızdan sonra onu düşündüm..
sipsip52
Aynisini dün söyledim evine biri gelse laf yapsa hoşuna gidermi diye konuşurlarsa günahımı alırlar tarzı bir yorum yapmıştı ev yansa umrunda değil belediyeden gelirler bir kaç yıla böyle bi EveEşimin dayısının eşi var öyle inan evine gitmek bile istemiyorum.O kadar pis ki oturmak için koltuktan çamaşır topluyoruz yada çocukların yedikleri kırıntıları ve inan hicbir şey yiyip içmeden zaman sayiyorum.Sende senin evine gelen böyle olmasın ne kadarda pis bir kadın denmesin istiyorsan kendine çeki düzen vermelisin.Disardan hiç hoş görünmüyorsun maalesef.Sabahtan o usengecligini yenmeye çabala insan ise baslayinca bırakamıyor bir baslayabilsin yeter ki
Bende böyleydim biliyormusun. Bir keresinde hic unutmam misafir gelmisti, makarna salatasi yaptigim kapı günlerce yıkamadigim icin küflenmişti. Neden yapamiyordum bilmiyorum. Heryer toz icinde, kirli temiz kiyafetler karmakarışık ortalikta geziyo... Calismiyordumda düşün bütün gün evde pislik içinde oturuyordum.Yok canim, bende konu sahibi gibiydim 5 sene oncesine kadar.
ogrenci evim vardi tencereler kurtlanirdi atardik dusun yani. Midenizi bulandirmak istemem ama sonra calismak zorunda kaldigim bir hastanede bulunan hemsirelerle cok yakinlastim. Bu hemsirelerin hepsi 40 yas ve uzeriydi. Evlerine gidip gelerek neyi nasil yaptiklarini gorerek heveslendim. O gun bugundur bir duzenim var. Lakin hala eksikligini yasadigim bir konu var mesela mutfak dolabi duzenini oturtamadim bir turlu.
Surekli video izliyorum ne nasil olmali diye. Gaza da geliyorum
Bence konu sahibi de neyi nasil yapacagini bilemeyince gozunde buyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?