- 8 Temmuz 2019
- 1.644
- 3.890
- 133
Bizim sokakta kadın öğlen 3e kadar uyuyordu, bir tane kızı vardı en fazla 3-4 yaşında kızı sabahın 10nunda sokağa salardı herhalde evde ses yapmasın diye. Yavrum tabi altına yapar saatlerce öyle dolaşır, aç biilaç yıkamaz etmez. Kadının evi leş gibi, camları leş gibi evin önünden geçerken koku yayılıyor resmen. Mahallece bakıyorduk kızcağıza bir yandan da birisi bu durumu farketse bir şey vermek bahanesiyle ya kötü bir şey yaparsa diye korkuyorduk. En sonunda baktık olmayacak sosyal hizmetleri aradık zaten geldikleri gibi aldılar kızı. Durum o kadar içler acısıydı. Hiç anlamam kendine bakmaktan aciz kendi yaşadığı yerin bile bakımını sağlayamayacak bir birey dünyaya neden bir can getirir.
Herkes gülmüş espri yapmış falan, sizin kendiniz için seçtiğiniz yaşam benim umrumda değil tabi ki ama dünyaya getireceğiniz çocuğa üzülüyorum. Banyosu için, ütüsü için şimdiden bahane üretiyorsunuz. Altını değiştir süt ver ne olacak yazmışsınız şoke olarak okudum. Üstünüze düşen sorumluluğun idrakinde olduğunuzu düşünmüyorum ne yazık ki.
Lütfen ekonomik durumunuz iyiyse eve bir yardımcı alın, çocuğunuz için. Kendiniz için ise insanların yazdıkları yorumlara pres yapacağınıza ya bir psikolojik yardım alın veyahut silkelenip kendinize gelin. Sert olduysa kusura bakmayın ama zaten yazdıklarımı kafanıza takmaya da üşenirsiniz diye düşünüyorum.
Herkes gülmüş espri yapmış falan, sizin kendiniz için seçtiğiniz yaşam benim umrumda değil tabi ki ama dünyaya getireceğiniz çocuğa üzülüyorum. Banyosu için, ütüsü için şimdiden bahane üretiyorsunuz. Altını değiştir süt ver ne olacak yazmışsınız şoke olarak okudum. Üstünüze düşen sorumluluğun idrakinde olduğunuzu düşünmüyorum ne yazık ki.
Lütfen ekonomik durumunuz iyiyse eve bir yardımcı alın, çocuğunuz için. Kendiniz için ise insanların yazdıkları yorumlara pres yapacağınıza ya bir psikolojik yardım alın veyahut silkelenip kendinize gelin. Sert olduysa kusura bakmayın ama zaten yazdıklarımı kafanıza takmaya da üşenirsiniz diye düşünüyorum.