• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

umuyorum ki bebekten sonra bi temizlik azmi gelsin
yoksa o bebeğin halini düşünmek istemiyorum
emzir uyut diye düşünüyor ama emzirmek bile zaman zaman yorucu olabiliyor
eee bu çocuk hep emmeyecek de çeşit çeşit mamalar hazırlamak gerekecek
ve o mamalar yenirken çocuk leeşşşş gibi olacak o zaman ne olacak çok merak ediyorum
Evet ,bebek bakmak çok zor ,hele bu şekilde bir hayat yaşayan biri için daha da zor olacaktır

Kalktımmm çamaşır makinesine bi dünya deterjan doldurup bi güzel tekrar yıkadım nevresimleri mis gibi oldu astım onları tekrar renkliler için çalıştırdım makineyi , robot süpürgeyi çalıştırdım banyoyu klozeti temizledim mutfak halılarını çırptım Bu kadar yaptım şimdilik
Kurban olam o renklileri de 2 gün kokutma makina da bitmiştir herhalde artık umarım asmışsındır 😂

Zaten @darkmore yok

İşe başladı galiba

Nooption da yok diyordum ben

Ben birine yorum yazdım sonra özelden atıp Benim ben dedi neden böyle yazdın dedi

Ben de ona da dedim ki ben onu senin özelinde değil genelde yazdım ne bileyim yeni nicki

@Alys ile çok gülmüştük

şubatta başlıycakmış.
temizlikten fırsat bulamıyordur girmeye :KK70:

Once makinayi bi bosaltin.
Sonra pro mop tarzi bi süpürge alin silsin süpürsün.
Arada bi toz aldiniz mi tamam.

Ps. Makinayi bosaltin.

Evet ,bebek bakmak çok zor ,hele bu şekilde bir hayat yaşayan biri için daha da zor olacaktır
aynen öyle
bakın ben de tembelimdir yalan yok bazen öyle bi an oluyor ki mutfağımda bulaşığı toplamadan yattığım zamanlar bile oluyor sık olmasa da
2 tane kızım var biri 2 yaşında onun altını değiştirmek bile öyle zor geliyor ki gün boyu çok yorulduğum için ama asla ihmal etmem tabii o ayrı
ama işte konu sahibinde bu bilinç yok
ben mükemmelim yazısı değil bu yanlış anlaşılmasın ama çocuk dediğin amaaaaan yedir içir uyut olayı kadar basit değil ne yazık ki
sana muhtaç bir canlıya apayrı bi özen gerektiriyor
umarım bu konu sahtedir yaa

aynen öyle
bakın ben de tembelimdir yalan yok bazen öyle bi an oluyor ki mutfağımda bulaşığı toplamadan yattığım zamanlar bile oluyor sık olmasa da
2 tane kızım var biri 2 yaşında onun altını değiştirmek bile öyle zor geliyor ki gün boyu çok yorulduğum için ama asla ihmal etmem tabii o ayrı
ama işte konu sahibinde bu bilinç yok
ben mükemmelim yazısı değil bu yanlış anlaşılmasın ama çocuk dediğin amaaaaan yedir içir uyut olayı kadar basit değil ne yazık ki
sana muhtaç bir canlıya apayrı bi özen gerektiriyor
umarım bu konu sahtedir yaa
Hemfikirim,ben 1 taneyle zorlanmıştım,oğlum da kolik bir bebekti. İnsallah öyledir gerçekten

Arkadaş durumunu marifet gibi anlatmamış ki mağduriyetini dile getirerek çözüm aranmış ama biçok kişi “beğenmedim” yapmış,

Sabahdan beri 5 kere makine çalıştırdım hepsini astım.mutfağın camını sildim,oturma odası,mutfak üat kat iki yatak odası ve salonu siljp süpürdüm.toz aldım.bulaşıkları hall ettim yemek yaptım.daha bir kaç iş hallettim.şimdi anca oturdum.bi çay koyan olsa da içsem.

Onlar tekrar yıkanmadan serilir mi havasız🤣
Yok ben birdaha yıkarım kesin ama konu sahibinde bir eringeclik var bariz belli.
Bir daha yikarsa bir 2 gün daha bekleyebilir diye korkuyorum.
Bir de konu başlığı değişmeli bana bugün burdan cvp yazmış daha çıkarmadım diye yani
Artik 2 gün değil o 3 gün 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ortamı değiştirmek karakteri değiştirmekten daha kolay olduğu için ortamı size göre düzenlemeniz gerek. Mesela madem çamaşır asmaya üşeniyorsunuz mutlaka kurutucu alın. Makine yıkar yıkamaz onları kurutucuya atar sonrada çıkarıp katlarsınız ne asma ne ütü derdiniz olur böylece. Ayrıca TV'nin fişini çekin akşam yatarken. Madem sizin sağlıklı birşeylerle uğraşmanızı engelliyor evde ses olsun diye sabah kalkar kalkmaz tv2 açmayın. Beyninize yazık bin kere izlediğiniz yaprak dökümüne yine takılıp izlemenizin potansiyelinize hiçbir faydası yok. Onun yerine telefonunuza storytel indirin. İlk ay ücretsiz zaten. Çocuk gelişimi ile ilgili de kitaplar vardır eminim. Onlardan birini açın. Siz başka şeylerle uğraşırken arka planda istediğiniz kitapları sesli dinleyip bitirmiş olun. Kişisel bakım konusunda da önemli olan çok detaylı olması değil rutin bir şekilde yapılması.
O yüzden yatağınızın yanına bir hamileler için vücut nemlendiricisi banyo aynanızın önüne de bir tonik bir yüz nemlendiricisi koymanız yeterli. Sabah-akşam pijamalarınızı giyip çıkarırken vücudunuza krem sürün. Sabah kalkıp yüzünüzü yıkamaya gidince de tonik ve nemlendirici yapın bitti gitti.

Konuyu sabah uyaninca gördüm. O saattir kadinlar kulübü uygulamasini son ekranlarimdan silmedim. İşimi yapıyorum, boş kalınca gelip okuyorum. 40 sayfanin 40ını da okudum.😄 hayyretler icinde hem de.
Konu sahibine ve ilgisini çekenlere pratik onerilerle geldim.

Cam silmeye, duşakabin silmeye üşenenler icin,

Parex teleskobik saplı cam sileceği var tekzende. Baska yerlerde de vardir. Bir tarafi sünger bir tarafı çekpas.
Çok buyuk efor harcamadan yapabiliyorsunuz.

Ayrica bazi markalarin su kaydirici ozellikte spreyleri var.
Hiç bulamıyorsaniz ayni sudan otomobiller icin de uretiyorlar. Temizledikten sonra şöyle bir sıkın suyu tutun aksin. Çok uzun bir süre su damlasi lekesi olmuyor. Musluk basliklarini temizledikten sonra da sıkın ayni etki olacak.

Asperox onerisi gelmis bence de muhtesem bir şey kendisi.

Highgenic buzdolabı temizleme spreyi var cok sevdiklerim arasinda. Hem doğal icerikli hem tertemiz yapiyor.

Sıktığınız limon yarisini makineye koyabilirsiniz. Bulasiklar yikanirken iceride olsun. Parlaklik ve guzel koku veriyor.

Klozete bref toplardan takabilirsiniz. Haftalarca yıkamamaya yeterli gelmez tabii. Ama hiç yoktan iyidir.

Yer silme suyunuza 1 kapak yumuşatici ekleyin. Ev mis gibi kokar.

Highgenic silikonlu toz alma spreyi de muhtesem kokuyor.

Güzel koku seviyorsaniz eger bunlari deneyince yapmak isteyeceksiniz hep.

Camasir ve bulasik makineleri icin ozel temizleyiciler oluyor. Bence bunlardan satin alip once bi temizleyin makinelerinizi.

Bebek dogunca da onun camasirlarini baska camasir karistirmadan 60 derecede, beyaz renk ise 90 derecede bebeklere ozel deterjanla yikayin. Yumusatici eklemeyin.
Bulasiklarini da makinede degil elinizde yıkayın.

Son düzenleme:
O nevresimleri çöpe atın,
o ıslak kokusu gitmez murdar olmuştur.
Üşengeçliğin bu kadarını ne duydum ne gördüm.
Gebelik takibinizi yapan doktorunuzla bir görüşün, kan değerlerinize baktırın.
Temizlik ve düzen için öneri vermiyorum çünkü ümitsiz vakasınız.

Son düzenleme:
Masumlar apartmanını izle de ilham gelsin.
Haha ben de yazmistim yorumunu gördüm super gaza gelir 🤣 beni basti ama her parcayi 4 kere yıkamak
Konu sahibi sana konumda yardım etmek isterdim ama arkandan konuştuk biraz :rolleyes:
Ahaha ben de senin konu cok aktif arada bakiyim diyorum ama o kadar sayfa var ki yetisemem diye birakiyorum linkini hemen buraya kopyaladim
Evet tabii ki de ben gizli takipciyim
Gerci seneler önce de bir grupta yazıyordum azerin diye uye vardi onla yazisirdik yoksa o sen misin bilemedim simdi herkes nick degistiriyor
O sayfa sayesinde ben de epey gaza gelmiş ve kendime duzen oturtmustum
aşkol her gün süpürüp silip yalayıp yutsaydım @darkmore olurdum
yapmadığıma göre nooption :KK50:
Aaa ben de diyordum bu kisi tanıdık ama kim🤔 fitne fucur fena havali bir nick olmuş ama🤣

Back