Konuyu sabah uyaninca gördüm. O saattir kadinlar kulübü uygulamasini son ekranlarimdan silmedim. İşimi yapıyorum, boş kalınca gelip okuyorum. 40 sayfanin 40ını da okudum.

hayyretler icinde hem de.
Konu sahibine ve ilgisini çekenlere pratik onerilerle geldim.
Cam silmeye, duşakabin silmeye üşenenler icin,
Parex teleskobik saplı cam sileceği var tekzende. Baska yerlerde de vardir. Bir tarafi sünger bir tarafı çekpas.
Çok buyuk efor harcamadan yapabiliyorsunuz.
Ayrica bazi markalarin su kaydirici ozellikte spreyleri var.
Hiç bulamıyorsaniz ayni sudan otomobiller icin de uretiyorlar. Temizledikten sonra şöyle bir sıkın suyu tutun aksin. Çok uzun bir süre su damlasi lekesi olmuyor. Musluk basliklarini temizledikten sonra da sıkın ayni etki olacak.
Asperox onerisi gelmis bence de muhtesem bir şey kendisi.
Highgenic buzdolabı temizleme spreyi var cok sevdiklerim arasinda. Hem doğal icerikli hem tertemiz yapiyor.
Sıktığınız limon yarisini makineye koyabilirsiniz. Bulasiklar yikanirken iceride olsun. Parlaklik ve guzel koku veriyor.
Klozete bref toplardan takabilirsiniz. Haftalarca yıkamamaya yeterli gelmez tabii. Ama hiç yoktan iyidir.
Yer silme suyunuza 1 kapak yumuşatici ekleyin. Ev mis gibi kokar.
Highgenic silikonlu toz alma spreyi de muhtesem kokuyor.
Güzel koku seviyorsaniz eger bunlari deneyince yapmak isteyeceksiniz hep.
Camasir ve bulasik makineleri icin ozel temizleyiciler oluyor. Bence bunlardan satin alip once bi temizleyin makinelerinizi.
Bebek dogunca da onun camasirlarini baska camasir karistirmadan 60 derecede, beyaz renk ise 90 derecede bebeklere ozel deterjanla yikayin. Yumusatici eklemeyin.
Bulasiklarini da makinede degil elinizde yıkayın.