İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Benim arkadaşım var çocuğu turp gibi valla hiç hasta olduğunu görmedim. Annesi yemek bile yapmaz ama kilosu fazla. O pislikte hasta olmuyor, 3 e kadar kahvaltı yapmaz, annesi usendigi için sadece çorba yer, evlerinde iğne iplik bile yok düşünün.

Kendileri için normal olduğundan eve cagirmakta sakınca görmüyorlar. Benim bahsettiğim iki ayrı kişinin de ikişer çocukları var, çocuk olduktan sonra da temizlik aşkı gelmiyor

Ayyy çok şükür ALLAH'ım halime kendime diyorum bende , oysa 2,3 günde bir süpürge yaparım, süpürge günü gelene kadar da gırgır yaparım tozu da alıyorum çamaşirlar sürekli var zaten hep yıkıyorum, bide 2 tane çocuğum var biri 3 yaşında biride 3,5 aylık bi yerden başla arkadaşım, sonradan keyif alırsın gaza getir kendini , benim 3 tane teyzem var annemle 4 kızkardeş öbürleri temizlik hastası bi teyzem de aynı sen iş yapmayı sevmiyor evi leş, gittiğim de ağzıma hihiç birşey atmıyorum iğrendiğimden, evinde adım atacak yer yok, 4 çocuğu var ,bildim bileli böyle ama

en pis D damdan la beni belledin bize mi soruyon
her gün ev süpürmüyorum her süpürdüğümde silmiyorum.
her gün düzenli yaptığım tek iş wc temizliği.

Kilosu fazla demek sağlıklı olduğunu göstermiyor ne yazık ki.. Sağlıklı beslenen çocukla özensiz beslenen bir olur mu?

çocuğun olunca napcan saat başı mı süpürcen:)

hahahshahasha ask olsun ben sana her konuda danisirim

damdan vileda tavsiyesi veriyodu onu gorunce herhalde cok temizlik yapiyo reis falan dedim ama yanilmisiz

Bacım sen kimsin

Herkes tanıdık yeni nickim olsa da dedi ama ben safım tanıyamadım

Eski nickinin bana özelden at bari de bileyim seni

damdan vileda tavsiyesi veriyodu onu gorunce herhalde cok temizlik yapiyo reis falan dedim ama yanilmisiz

Oooo

Benim teorim iyidir pratiğim yok

Şaka bir yana her konuda fikrim var da hepsini yaşadığım söylenemez

Sen benim yazdığım her şeyi yaşadığımı düşünme aksine yaptığım tavsiyelerde yaşadığım binde birdir çoğu duyduğum

cek diye bebeğin altını da almazsınız diye içim ürperdi gercekten ...
umuyorum ki bebekten sonra bi temizlik azmi gelsin
yoksa o bebeğin halini düşünmek istemiyorum
emzir uyut diye düşünüyor ama emzirmek bile zaman zaman yorucu olabiliyor
eee bu çocuk hep emmeyecek de çeşit çeşit mamalar hazırlamak gerekecek
ve o mamalar yenirken çocuk leeşşşş gibi olacak o zaman ne olacak çok merak ediyorum

tavsiye iste o bol tecrübe eksik
bende gördüm o konuyu hepsi aynı işi görüyor benim mantığıma göre. ille biri silecek yani sonuçta:)

aşkol her gün süpürüp silip yalayıp yutsaydım darkmore olurdum
yapmadığıma göre nooption

Zaten darkmore yok

İşe başladı galiba

Nooption da yok diyordum ben

Ben birine yorum yazdım sonra özelden atıp Benim ben dedi neden böyle yazdın dedi

Ben de ona da dedim ki ben onu senin özelinde değil genelde yazdım ne bileyim yeni nicki

Alys ile çok gülmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…