• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Ben konuyu okurken istemsiz kaşınıyorum ablacım ahsjsjs.
Sorma İdrakcimm.
Şaşkınlık içerisindeyim.
Sağlıklı, eli-ayağı tutan bir insan niye temizlik yapmaya üşenir?
Benim için anlamak çok zor.
Üstelik ortalık virüsten kırılırken, üstelik hamileyken.
Hormonları veya kan değerleri ile ilgili bir sorunu olduğunu düşünmek istiyorum konu sahibinin.

Tabakları sudan geçirmeden mi makineye koyuyorsunuz?
Nasıl yeşil küf oluyor, ne kadar süre acmiyorsunuz makineyi?
Tuşa basmakta mi zor geliyor?
😲😲 Böyle okuyorum her mesajınızı.
Keşke kendinize çeki düzen vermeden çocuk düşünmeseymissiniz, çünkü çok uç yazdıginiz şeyler.
Valla icim şişti yorumları gorunce.bende ayni şekilde okuyorum.

8 aylık hamileyim karnım burnumda dayanamıyorum pis bi yer görünce ki doktorum yat demesine rağmen sınırım bozuluyo ev pisken keske sağlığım yerinde olsada dip köşe yapsam diyorum derinlemesine

Sorma İdrakcimm.
Şaşkınlık içerisindeyim.
Sağlıklı, eli-ayağı tutan bir insan niye temizlik yapmaya üşenir?
Benim için anlamak çok zor.
Üstelik ortalık virüsten kırılırken, üstelik hamileyken.
Hormonları veya kan değerleri ile ilgili bir sorunu olduğunu düşünmek istiyorum konu sahibinin.

Ben de dehşetle okuyorum konuyu ve yorumları. Birkaç tane daha var beni dehşete düşüren yorum. Ben yapmam tüm temizliği kocam yapıyor diyenler var marifetmiş gibi. Tamam adam da yapsın eyvallah da neden sadece adam yapsın. Bu övünülecek bir şey mi, kendine bile yetememek. Biz erkeklere kızıyoruz ev işlerini yapsınlar, kadın olmadan pislik içinde yaşamasınlar, paşa gibi olmasınlar diye. Hemcinsleriminin prenses sendromu daha da sinirimi bozuyor.

Benim arkadaşım var çocuğu turp gibi valla hiç hasta olduğunu görmedim. Annesi yemek bile yapmaz ama kilosu fazla. O pislikte hasta olmuyor, 3 e kadar kahvaltı yapmaz, annesi usendigi için sadece çorba yer, evlerinde iğne iplik bile yok düşünün.
Biz nerede hata yapıyoruz acaba ahsjahjsha

Ben diyorum valla.Bence dalga geciyo...
Bugün çamaşırlari yıkadım evi topalardım hatta deterjan alışverişi yapacağım falan demis konu sahibi ama ben inanmadım açıkçası bebekle olan yorumlardan sonra. Gece gece çok idrak edememişim ama simdi yorumlari okudukca farkettim dalga geçilmiş sanki bizle

Aslında konu sahibi "bebek kıyafetlerini ütülemeye ne gerek var, bebeği haftada bir yıkarım, bebek bakımında ne var sanki" gibi yorumlar yaptığı için geldi o tarz yorumlar
Kız bebek kıyafetlerini bende hiç ütülemezdim . Daha doğrusu sürekli yıkanmaktan kıyafet kalmıyordu 😅

Ya aslında şu sudan geçirme işini bıraksam toplucq iyi olacak ben sıyırıp silip atıyorum bir peçete veya bir bulaşık eldiveni yada bir fırça yardımıyla gayet temiz çıkıyor koku falan da olmuyor. Zaten kuraklıkla boğuşuyoruz malum
Hep buna özeniyorum diyorum ki ne kadar duyarsızım böyle, bir daha sudan geçirmeyeceğim peçete ile sıyırırım ama yok olmuyor gözüm üstünde bir şeyler görünce rahat edemiyorum kafadan oynağım galiba. Bana diyorlar yıkadın zaten bari durula makineye ayıp olmasın boş boş çalışmasın 😂

Asilmamis camasirdan dogmamis cocuga yapilan kotu annelige gelmis konu. Vallahi bravo.

Hayatim boyunca (6 senelik evlilik dahil) yaptigim süpürge sayisi 6 olmamistir. Ev iside pek yapmam. Esimin yaptigi kadar.Buna ragmen kizim doğduğunda hazir bezlere guvenemedigim icin yikanabilir bez kullandim. Mis gibide temizledim hepsini.Sapla sapani karistirmamak lazim.
Yorumların hepsini okursanız daha iyi anlarsınız. Evin rutin işlerini bile yapmaya üşenen birisi hoş sizin yoruma bakılırsa da çok da önemseyen biri değil gibisiniz Eşinizin eline sağlık olmasa ne yapardınız :)

Back