Ne kadar yok desende hamileliğin etkisi olabilir. Hormonlar değişiyor çünkü, yorgun hissetmen normal.İyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum (Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
Kokmustur o nevresimler bi tur daha yıkayın.İyi akşamlar hanımlar
Ben çok çok çok tembel hissediyorum kendimi hamileyim 4 aylık gece saat 3 gibi yatıp öğlen 1 gibi kalkıyorum ama hiç iş yapmıyorum kirli sepetim dolu çamaşır makinesinin içinde iki gündür yıkanmış nevresimler asılmayı bekliyobinbir hevesle yaptıgım bir oda var kitaplığım var fakat o odaya hiç girmiyorum dağınıklık ve toz içinde öylece duruyor gün içinde bi yemeği aksatmıyorum onu yapıyorum onun dışında ne düzen var ne bişey . Hani kendimle ilgilenen biri olsamda bunları aksatsam neyse günlük rutin cilt temizliğimi dahi yapmıyorum hep birsürü şey okumak bilgi sahibi olmak bebek vs kitaplar yada genel olarak ama nerde sadece istiyorum okadar dışarı zaten hiç çıkmıyorum neden böyleyim kemdimdem soğuyorum herkes gibi planlı düzenli olmak istiyorum ama sadece lafta nasıl kendime ceki düzen verebilirim.Evime biri geleceği zaman elim ayağıma karışıyo çünkü o görüntü ve dağınıklıktan çok rahatsız oluyorum insanlar öyle görmesin istiyorum ama bunu isteyen insanım kılını kıpırdatmamasını anlayamıyorum (Hamilelik değil genel olarak böyleyim rahat bi hamilelik geçiriyorum)
O da sizin esinizin büyükbaslıgı pardon da.Valla sen öyle adamı bulmuşsun şükret. Adama da acıdım şimdi. Ben her işe yetişmeye çalışıyorum bebekle. En ufak biyerde toz görse pasaklı diyor
Oo bulasik makinesini 1 haftada mi aciyormus. E yemegi hangi tencere tabakla yapıyor ya, verdigi cevaplara cok bakmamistim oyleyse durum sıkıntı.bulaşık makinesinin düğmesine basmak için kronometreyi kaç dakika kursun mesela.. normal şartlarda 1 hafta sürdüğüne göre alışması açısından 4 gün uygun olur mu?
Ablacım tifo bakteri kapacagınız evde bu neymis artık.Ne yapmalıyım mesela evleneli bi buçuk sene oldu bikere camları sildim yağmur yağıyor artık diye bıraktım
Ben de yeğenimle yolda gidiyordum yeğenim beş yaşında. Epeydir kitabımı geri vermeyen arkadaşla denk geldil, kapıdan vereyim gel dedi eve girdik. Beş yaşında çocuk teyze nolur kalkalım dedi pislikten rahatsız oldu. Beş yaşındaydı ya. Koca insanda olmayan temizlik içgüdüsü vardı yani el kadar bebedeEve misafir filan çağırmayın rica ediyorum. On sene kadar önce gitmiştim böyle birinin evine kahve ye çağırmıştı hala aklımda ev. Kaç haftadir süpürge bile tutulmamışti eve yuruyemiyordum kırıntılara basmamak icin. Geçen sene de bir arkadaş çağırmıştı aynı şekilde ayak üstü kahve içmeye kapıdan girmemle çiş kokusu almam bir oldu tuvaleti ne kadar yikamadiysa kapıyı da açık bırakmış tüm evi sarmış koku. Her yer yağ bulaşık kir içindeydi. Yani kendi kendine bu pislikte yaşayabilir beni ilgilendirmez ama bari misafir davet etmeselermis kaç hafta görüntü gitmedi gözümün önünden . Bende usengecim sürekli temizlik yapamam ama bir ölçüsü olmanın bazı şeylerin. Temizlik şart. En azından haftada bir dip köşe temizlenmeli. Herşeyin fazlası zarar.
Temizliği yaptır birine ve o düzeni koru erken kalk yada gece yatmadan yap müzik aç insan kendi haline daha güzel iş yapıyor edit çocuk olmadan önce ben = sen çok ciddiyim aynıydımPeki Nasıl düzen oturtulur onu merak ediyorum ama herkes şaşırdığıyla kalmış
Temizlik sonrası düş ve kahvede bana çok iyi geliyor pis ortamda rahat edemiyorumYa temiz eve bayiliyorum. Hele o deterjan kokuları siniyor eve mis gibi kalkıp temizlik yapasim geldi
Kalktım kendime gelmeye çalışıyorum yaprak dokumu simdide tv de çıktı karşıma izlememeye çalışıyorum du bakalım yüzümü yıkıymda tekrar bi çalıştırcam makineyi
Güzel gözükmesi için değil hijyen icin utuleniyor hanımefendi. Bir insan agirkanlidir olabilir anlarim sevmez çok bu işleri bunuda anlarim ama yinede yapar mecburuzdur çünkü hayatımızı daha kaliteli yaşamak icin şarttır ama sizinki başka bir boyut olmuş artık bambaşka. Çocuğunuz icin bari toparlayın kendiniziNiye ütülencek ben kendi kıyafetlerimi bile ütülemiyorum el kadar cocuk kime güzel görüncek
Cam silmek bana son iş gibi geliyor. Yani evin içi tertemiz olcak ta ona sıra gelcek.Bizim karşı komşu her hafta sonu cam siler.
Onu gördükçe kendimi ayıplıyorum çünkü bende 3 ayda bir silerim
Karşı komşum da pazartesi yağmur yağacağını bilsin yine de pazar günü cam siler
Cam silmek bana son iş gibi geliyor. Yani evin içi tertemiz olcak ta ona sıra gelcek.
Sürekli ağlayarak bacağıma yapışan bı bebek olunca asgarî temizliğe Yarabbi Şükür diyorum benTamam işte bu bahsettiğin şekilde asgari düzeyde temiz tutmaya çalışınca da hiç iş bitmiyor benim ya. Olmadı şimdi beceriksiz hissettim yanlış motive olacağım, iyi gidiyordum oysa
Hahahah sen ciddi misin?Bebeğin bakımında ne varki süt ver uyut altını temizle
Tüm öğünleri evden yiyince en az bir tava, iki ya da üç tencere, 4-6 tabak çıkıyor zaten. Makinesi de küçük biraz erkek arkadaşımın, çabuk doluyor. Biz 2 çeşit yemek + çorba salata şeklinde yiyoruz. Tencereleri dolapta tutuyorum günlük ısıtmak için küçük tencere kullanıyoruz. Onlar da yıkanıyor makinede. En son büyük tencereler de yıkanıyor. Bardak çok kirletiyoruz bir de. Su bardaklarımız var, onların dışında kola/gazoz, çay/kahve içerken hep yeni bardak alıyoruz. Su bardaklarımızı gün sonunda yıkıyoruz. Belim ağrıdığı için pek elde yıkayamıyorum. Makine dolduktan sonra anca elde yıkıyorum. Bazen ortalık dağınık görünüyor diye makineye diziyorum yıkamak yerine. İlla ki 7 günün 7sinde de çalışmıyordur takibini yapmadım. Mesela 1 gün 2 kez çalışıyordur, 3 gün günde bir çalışıyordur, diğer günler çalışmıyordur vs. Ama makineye bir kere atılan kirli bulaşıklar da bir hafta kalmaz yani içinde. Yeni evli çift arkadaşlarım var onlar da iki kişi, onlar da her gün çalıştığını söylüyor makineninİki kişinin gün aşırı veya günde iki kez makine çalıştırması da fazla aslında.
Yani insan yediğini yıkayınca kirli bulaşık olmuyor ki zaten iki kişi.
Ben en sık 2 günde bir tek makine çalıştırırım ki genelde 3 günde bir vs dir.
Yaprak dökümü izlenmemeye çalışacak kadar heyecanlı bir dizi mi?Kalktım kendime gelmeye çalışıyorum yaprak dokumu simdide tv de çıktı karşıma izlememeye çalışıyorum du bakalım yüzümü yıkıymda tekrar bi çalıştırcam makineyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?