İki gündür makinede duran yıkanmış nevresimler

Boşuna nefes tüketmişsin,öylesine açılmış bir konu bu bence,tavsiye vs almaya gelen birisi değil.

Aman bir camlar eksik zaten

Büyük şeyleri elimde yıkarım ben tencere borcam vs gibi.
Eşimle ikimizinde ağzı kapalı su bardakları var sevimli sevimli.
Kural koydum
Sürekli bardak çıkmayacak
Çıkan bardağını yıkayıp kaldıracak.
Ondan benim makine çok yavaş dolar.
Hem fatura çok gelmesin hem de su çok gitmesin yazık diye alışkanlık haline getirdim

Hasta olur çocuk haftada bi kere yetmiyomu banyo zaten ıslak mendille siliniyo
hiç bebek gördünüzmü bilmiyorum ama öyle gözüktükleri kadar masum ve sevimli değiller.
Devamlı kusma, sırtına kadar kaka geçirmeyi başaran varlık oluyorlar. Hangi ıslak mendille temizlenir. Süt ver yatır uyut masalardaki bebekler, gerçekleri öyle olmuyor pek
gerçekten online bebek bakımı eğitimi araştırın siz. Bilmemek ayıp değil ama öğrenmemek ayıp hata sizin için hayati önem taşıyor.

Her gece yatmadan evi toplarım, sabahta elden geçiririm ama benim ev düzenli durmuyor çünkü işe gidince iki çocuk evde kalıyor. Çocuk dediklerimde 13/18 yaş. Bazen akşam gittiğimde gün boyu mutfakta birikmiş bulaşıklar bile oluyor. Odalarına giriyorum çıkardıkları kıyafetler yerlerde, masaları silgi tozları, kitaplar, gün boyu içtikleri bardaklar, atıştırmalık çöpleriyle karmakarışık. Koltukların üstü kuruyemiş döküntüleriyle dolu. Bir cinnet çözüyor işi, etkisi bir kaç gün sürüyor gerçi. En azından akşam gittiğimde daha derli toplu oluyor.

Geçenlerde oğlanın odasına girip çıkıyorum miss gibi. Ohh dedim ne güzel alıştı sonunda, sabrın sonu selamet. O kadar anlattım boşa gitmemiş, başardım sonunda. Yıkanmış temiz kıyafetleri yerleştireyim diye dolabını bir açtım, bütün kirlileri tıkmış dolabın alt bölmesine. Dolabın kokusu çıksın diye tüm gün açık bıraktım, kokular sıktım

Birde işin bu kısmı var forevermorrenk cim. Her akşam günlük süpürge tutarım, hafta da en az 2/3 kez silerimde yerleri, toz alırım, her gün banyo/ wc temizlerim düzenli olarak. ama akşam benimle ofisten çıkıp evime gelsen ne pis kadın dersin.

Elde yıkamak daha çok su israfı diye biliyorum ben, makine hem su hem de enerji tasarrufu sağlıyor diyorlar. Elde yıkarken de ilk bir ıslatırım bulaşığı, arada hep kapatırım. Ama durularken çok döndürüyorum. O an çok su harcıyorum, az su tutsam içime sinmiyor, deterjan kalmış gibi geliyor. Bu açıdan makinenin bendeb daha az su harcadığına eminim .

Sürekli yeni bardak çıkarmak çirkin bir huy, ondan biz de rahatsızız. Aslında bizim iki kişi olduğumuz da son iki senede 1.5 ay oldu, onun dışında makinemiz yoktu. Belki kendi düzenimi kurabilsem ben de her gün çalıştırmam. Ama bir hafta da o kirli bulaşıklar makinede de durmaz ya . Ben makineyi içindeki küflü bulaşıklarla birlikte atardım sanırım, iyice içine işlemiştir. Sıkça bulaşık makinesi çamaşır makinesi temizleyici, kazan temizleme falan yapması lazım konu sahibinin.

Yalan yok hafta içi süpürgem yok benim ama cumartesi gününe gelene kadar diyorum bu evde çocuk yok nasıl böyle kirleniyor.
Eşim de çok temizdir, düzenlidir arkasını hiç toplamam ona rağmen ev kirleniyor işte.
Çalışan çocuklu kadınlara saygım sonsuz inan iyi üstesinden geliyorsunuz.
Yapacak bir şey yok işte olduğu kadar olmadığı kader diyoruz artık

Evet konu sahibi sırf hâla nefes aldığı için durum o kadar vahim değil. Pislikten ölseydi durumun vehametini ancak o zaman görebilirdik.
Pislik içinde yüzüp, ihiihhi o kadar üşengecim ki tabaklarım küflü diyen birine on milyon satır akıl vermişsiniz, sanki alacakmış gibi. Bebek bakımında ne var yeaa, neden kıyafetlerini ütüleyeyim ki diye her şeye kulp bulan birinin tavsiyeye ihtiyacı yok bence. Ben sadece doğacak bebeğine acıdım. Pislik içinde büyümesi bir kenara tüm gün televizyona maruz kalacak zannımca. Yaprak dökümü de bonus.

Kalktım kendime gelmeye çalışıyorum yaprak dokumu simdide tv de çıktı karşıma izlememeye çalışıyorum du bakalım yüzümü yıkıymda tekrar bi çalıştırcam makineyi
Kaç yıllık dizi o. Sürekli dönüyor tekrarları gece bebeğiniz uyutmadığında izlersiniz. Ya da açın bilgisayardan mutfağa koyun başlayın oradan temizliğe. Off buraları okurken kaşıntı bastı resmen

Yaziyi okuyunca aklıma geldi. Ben çocukken annemlerin bir komşusu vardı. Pasaklı x diye bahsederlerdi. Hatta bunlar tatliciydi..Annem yengem onların yaptığı tatlı yenir mi derdi. Çocukları vardı benle yaşıt. Burunlarindan sümük eksik olmazdı. Kirli vs olurlardı. Yine farklişehirlerde calisirken küçük çocuklar görürdüm. Yüzü gözü kir içinde çocukta suç yok tabi annelerinin demek ki temizlik anlayışı yok.
Neyse konu sahibi 2 kişisiniz evde yemek temizlik günde kaç saatinizi alacak ki ? Önce dipten başlayarak temizliğe girişin sonra günlük çok vaktinizi almaz. Temiz ferah bir ev psikolojinizi de olumlu etkileyecek. Çamaşır aşmak kaç dknizi alacak veya toplamak acın müziğinizi yaoin 2 dk da. Hamilelik bir hastalık değil ki ? Hem hareket etmiş olursunuz

Tuşa basmaya da üşenme bari, yarım yük yap yıka en geç 2 günde bir sen de
Biz de 3kisiyiz mesela. Ama.her gün doluyor. 2 kişiyken de 3 günde dolsun hadi. 1 haftada nasıl dolsun ki. Bence tezgahın üstü de silme bulasiktir. Tek dert makineyi çalıştırmak değildir yani. Ben ne dünyaya ne kendine ne sevdiklerine bir gram faydası olmayan insanlara gıcık oluyorum. Bu konu sahibini tek başına biraksan ne çalışıp para kazanabilir ne çalışsa evinin içinde çöpten yürüyecek yer bulabilir. Belki psikolojik veya bedenen bir rahatsızlığı vardır çok bir şey demek istemiyorum. Ama yazsam şuraya bir deneme ya da duruma göre makale yazardım.

Bir de temizlik yapılmayan ev mahvoluyor bildiğin evin kapısı yerdeki parkeler eskiyor nereden mi biliyorum. Tayinimiz çıktı 3 4 güne ev bulmamız gerekti. Ev bulamıyoruz istediğiniz konumda kiralik ev yok neredeyse neyse bi tane bulduk öğrenciler kalıyormuş onlar bihaftaya çıkacakmış bizim de eşyalar gelecek evden bi çıktılar. Her yer toz içinde camlar camur olmuş mutfak dolabında mutfakta nereye dokunsam yağdan elim yapışıyor beyaz kapılar kirden siyah olmuş aklınıza gelen her yer kir toz içinde belki 2 yıl hic temizlik yapılmamış bilmiyorum. Annem kvde eşim ben giriştik eve temizledik. Hâlâ daha mutfak parkeleri çok kirli kaldıkları için tam güzel durmuyor ne kadar temizlense de.
KKonu sahibi umarım eviniz bu halde değildir eğer böyleyse bi temizlikçi tutup girimsek gerek. Yoksa tek başınıza içinden cikaamzsijiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…