Aşılama İki gün arayla iki normal doğum yapmak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Okurken tutamadım kendimi rabbim sabır gücünü arttırsın inşallah.

Okurken tutamadım kendimi rabbim sabır gücünü arttırsın inşallah.
Amin Allah razı olsun şimdi içimde kaynayan bir kazan boğazımda bir dugumle nefes alıyoruz gibi yaşamaya çalışıyorum onların yüzü aklıma geldikçe karnımdaki taklalari attıkları tekmeleri sayisim aklıma geldikçe son bir ay o kadar çok onları dinledim ki karnimda gideceklerini mi anladım ne olduysa tekmelerini videoya bile almışım Allah kimseye yaşatmasınnnnnn

Amin rabbim sizede sabır versin ateş düştüğü yeri yakar ne desek yangınınız sönmez aslında

Rabbim güç versin çok ama çok üzüldüm yaşadıklarınıza insanın ciğerini parçalar.. sözle tarif edilmez… inşallah Rabbim hayırlı ve tez zamanda acılarınızı dindirecek kadar güzel haberler almayı nasip eder bu yaşadıklarınızı unutmak belki mümkün değil ama Allah için hiç birşey zor değildir Allah bu acıları unutturacak annelik duygusunu tez zamanda nasip etsin Allah sabır ve dayanma gücü versin dualarım sizinle ben duanın gücüne sonuna kadar inanıyorum Elhamdülillah tanımasak bile duanın nereden edildiği önemli değil inşallah herşey güzel olsun sizin için

Amin Allah razı olsun öyle dua ede ede istemiştim iki buçuk yıllık duamdı onlar benim ama elime alamadan gittiler inşallah sizinde gönlümüzde istediginiz dilediğiniz ne varsa yaşamayı rabbim nasip etsin

Allh sabır versin cok zor cok

sefaatcıleeıbız sızı beklıyor ne mutlu bu dunya gelır gecer asıl dunyanız bebeklerınızle kurtulacak ınsAllah

Bende 2019 da 20 haftalik oğlumu kaybettim ama şuan 2 aylık kizım var allah size birdaha yasatsin o duyguyu

Başınız sağ olsun. Rabbim evlat hasretinizi dindirsin inşallah. Ben de 2 sene önce oğlumu kaybettim. İkiz kardeşini bana emanet bırakıp gitti cennet kuşum. Ne yüzünü görebildim ne kokusunu içime çekebildim. 3 dakikalık ömrü varmış meleğimin. Allah sabrımızı artırsın, ne diyeyim?

Amin başınız sağ olsun Allah kalana ömür versin ne güzel biri sizinle benim oğlum sekiz gün dayanabildi 20 haftalık doğunca olmadı gerisi gelmedi ama sütümü verdim bende kızımın yüzünü hiç göremedim üç saat yaşadı ben servise çıkana kadar cenaze işlemleri oldu bile

Allah sabır versin denizler kadar
Gozlerimden yaslar dokuldu,meleklerinize melekler arkadas olsun Allah saglikli evlat nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…