Aşılama İki gün arayla iki normal doğum yapmak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yeri dolar mı bilmiyorum ama allahım kucağını boş bırakmasın
Aminnnn diyorum şuan dokuz ay değ bugün rahme düşüp yarın on tane sağ saglim doğsalar yine benim yangınım onlara olan özlemim bitmez onları çok bekledim çok istedim ben onların canlı kula gidişlerinin hayalini birbirlerini kollayişlarinin hayalini bile kurdum iki buçuk yıl bekledim beş ay karnimda taşıdım yedi sekiz yılın hayalini kurdum bazen insanlar küçüktü zaman kısaydı diyor ama benim onlarla on yilim gitti sanki

Veren Allah alan Allah kimden geldik kime gidiyoruz böyle düşün canım sabırlar güzellikler senin olsun

Veren Allah alan Allah kimden geldik kime gidiyoruz böyle düşün canım sabırlar güzellikler senin olsun
Öyle ondan geldiler ona gittiler imkan olsa gelin bana desem parayı bırakıp gelmek bile istemezler çok şükür kim istemez evladı cennete gitsin

Evet ilk çocuklarımdılar
Ah kuzum benimle aynı yaşıtsn kurbn olduğum rabbim bu sabahlar yüzü suyu hürmetine bize nasip etsin bananenemin 3 yaşında evladı ölmüş sonra 9 aylık ölmüş sonra babam olmuş maşallah öyle sever ki babannemi aralarında öyle güçlü bağ var ki
Dilerim senin doğacak evladın da sana ve vatana millete hayırlı evlatlar olsun dua eder dua beklerim. Ben inanıyorum yakın zamanda yine anne olacaksın seni tanımam etmem içime öyle doğdu dualarımdasn

Allah razı olsun aminnnnnnnn sende burdaki herkeste benim duamda inşallah Allah'ın nimetleri boldur vermek ile azalmaz bugün üzüldüğüm şeye ahirette şükredecem hep benim ayağıma cennete layık mi görmedin de ben anne olamadım ayağımdan cennetimi mi aldın diyordum ayağıma cenneti vermeyi bırak iki evladımı cennetine aldı yüreğimi cennetine koydu inşallah onlar bize anahtar olur orda yoksa insan bu acıya dayanamaz

Amin canım amin Allahü teala gönlüne göre versin

Ağlayarak okudum içim gitti rabbim size sabır versin melekleriniz cennette Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah büyüktür ondan ümit kesilmez rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah

Ağlayarak okudum içim gitti rabbim size sabır versin melekleriniz cennette Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah büyüktür ondan ümit kesilmez rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
Aminnn Allah razı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Okurken gözyaşlarımı tutamadım. Rabbim önce size babasına sabırlar ihsan eylesin.Allahım tez vakitte kucaklarınızı hayırlı evlatlarla doldursun

Aminnnmm rabbim sizden de razı olsun eksikliğini duyduğunuz ne varsa versin inşallah
Çok teşekkür ediyorum. Siz çok güçlü bir kadınsınız,Allahım kalbinizi gönlünüzü açsın, ben inanıyorum kısa zamanda Rabbim size hayırlı evlat nasip etisin. Meryem suresini okuyabilirsin. Çok içiniz sıkıldığında İnşirah..Her zorluğun arkasında illaki bir kolaylık vardır. Sevgilerimle

Amin Allah razı olsun diyorum biri dese bu kadar isteyip bu kadar özleyip bunları yaşayacaksın kayametleri kopartirdim bağıra çağıra ortalıklarda koşardım ama öyle olmuyor kalbim yarılıyor ağlarken ama sesimi kendim bile duymuyorum yüzü geliyor aklıma parmakları alnı...diyorum Allah'ım bı Fatiha bir yaşın okudugumda sesimi onlara duyur ninniler okuyamadım desinler bu annemizin sesi ben kendime üzülüyorum çok şükür yavrularım ebedi cennetteler düşmeden dizleri kanamadan kardeş kavgası etmeden ateşe değmeden yeni hayatlarına uyandılar okuyorum okuyamasam da her gün mutlaka dinliyorum Aminnn inşallah Allah isteyip sahip çıkacak yetiştirecek hiç bir annenin babanın kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…