Aşılama İki gün arayla iki normal doğum yapmak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah razı olsun içten duanız dileğiniz bana güç oldu diyorum ya Allah'ım olmayacak her şeyi oldurdun artık olur mu olmaz mı diye bile içimde şüphe yok tek bileceğim on tane de yavrum olsa bu ilkti ya çok bekledim çok istedim ya doyamadım ya unutamayacak olduğum Allah beterinden saklasın benle birlikte herkesi

Ağlayarak okudum Rabbim sabır versin size cennette karşılasınlar sizi insallah hep dua edicem sizin için
Aminnnnn Allah razı olsun ben de isteyen herkese ediyorum acımı yaplaşan herkesin kalbindeki acıya eksiligini hissettiği şeye Rabbim merhameti ile rahmeti ile dokunup cevap versin inşaallah o her şeyi yapacak kudrete sahip

Ağır bir imtihan gözyaşlarımı tutamadım ama maşallah sizde tam teslimiyet. İnşallah sizi cennet kapısında bekleyecekler size şefaatçi olacaklar. Buda herkese nasip olmaz. Acınız büyük ne desem dindirmez Ama inşallah Rabbim tez vakitte kucağınızı doldurur azda olsa diner. Rabbim size sabır versin inşallah

Aminnnn inşallah Allah razı olsun ne. Sıkıntınız var ise derman olsun

Allah sabrını artırsın. İki küçük meleğin annesisin, inşallah o kuzuların kardeşlerini büyüteceksin, güzel gönlerini göreceksin. Allah yardımcın olsun kardeşim.

Allah sizlere sabır versin.Çektiğiniz acılar geçmiş günahlarınıza kefaret olsun.Rabbim evlatlarınızı sizinle cennette kavuştursun.İnşAllah sizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Beni ağlattın rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün... Canım dua ediyorum senin icin yazacak kelimem yok. Analigin en yüksek mertebesi bu olsa gerek
Allah razı olsun aminnnn inşallah hepimizin yüzünü güldürsün canımdan iki can gitti ama bir yanım evlatlarım ateş görmeden cennete girecek o beni teselli eden yer

Beni ağlattın rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün... Canım dua ediyorum senin icin yazacak kelimem yok. Analigin en yüksek mertebesi bu olsa gerek
Allah razı olsun aminnnn inşallah hepimizin yüzünü güldürsün canımdan iki can gitti ama bir yanım evlatlarım ateş görmeden cennete girecek o beni teselli eden yer
Allah sabrını artırsın. İki küçük meleğin annesisin, inşallah o kuzuların kardeşlerini büyüteceksin, güzel gönlerini göreceksin. Allah yardımcın olsun kardeşim.
Aminnnn inşallahhhhhhhhh Allah razı olsun kimsenin ciğeri yanmasın

Yüce Rabb'im 'YA SABUR' ismiyle size ve eşinize sonsuz sabırlar ihsan eylesin. Allah'ım ahirette bebişlerinizi size şefaatçi eylesin inşallah.

En hayırlı, en kısa zamanda inşallah tekrardan hamile kalırsınız. Sağlıklı bir hamilelik süreci geçirip evladınızı da sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah..
(Rabb'im herkese bu güzel annelik duygusunu hayırla yaşatsın. Size, bana ve bütün evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimize inşallah (AMİN))

Rabb'im tekrardan size bedeni ve ruhi güç versin inşallah bu konuda. Allah'a emanet olun..

Amin Allah razı olsun

hepsini okuyamadım özür diliyorum

sevinçle okuyordum ama cümleler artık sevinç mutluluk içermeyince yorumlara baktım ,

allahım sabırlar versin kucagına boş koymasın doldursun inşallahhh,

Ne denir gerçekten bilmiyorum çünkü böyle bi acının tesellisi yok maalesef. Yazdıklarını okurken ben dayanamadım bi de bunları yaşamak zor çok çok zor. Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın inşallah başın sağolsun

Aminnn Allah razı olsun kimseye yaşatmasin

Canim çok geçmiş olsun. Acini en derinden hissediyorum. 6 ay once 5 aylik ikizlerimi kaybettim. Ben de çok zorluk çekdim. Hatta enfeksiyon bedenimi oyle sarmişdiki bilincim kapaniyordu. Etrafimda doktorlarin koşuşdurmasini , eşimin cam kapi arkasinda yuzunu tutup aglamasini hatirliyorum. Annenin hahati tehlikesi buyuk. Hemen mudahele etmeliyiz cumlesini duyuyordum. Ama seviniyordum. Zaten bebeklerim yaşamiycak benim yaşamamin ne anlami var diyerek o olme ihtimaline tutunuyordum. Acimi anlatmaya ifade yok. Artik kendi sesimi taniyamaz olmuşdum. bende dikişler de vardi rahim agzinda ve beni o agriyla elim kolumu bağladilar aci bir yandan makas salip rahim agzimdan dikişi açdilar. Ondan sonra vucudumun titremesini durdurmak için yine elim kolum baglandi. Cunki kalp atimim oyle hizliydiki doğum masasinda vucudum kalkip iniyordu. Resmen masaya çirpiyordu bedenim kendini. Ve artik kaslarim kaskatiydi. Zaten bir ay kas agrisi çektim. Ben bebeklerimi hastane kolidorunda dusurdum. Odaya bile yetişemedim. Yigildim kaldim. Bacaklarimda sicakliklari hala duruyor. Biri kiz biri oğlandi. Bizim gibi ve daha beterini yaşayan milyonlarla kadin var. O zaman hiçbir teselliyi duymak istemiyordum. Ama asla Allahim neden demedim. Dua etmişdim. 2 sene sonra nasip etmişdin demedim. Etrafdan akrabalar dediler bunlari inana biliyor musun? Hatirladigimda şimdi de gozlerim doluyor. 6 sene geçse yine ağlaticak beni. Kucucuk mezarlari var. Her ay karanfiller koyarim konuşurum. Dogum yaptigim gece ruyama girmişlerdi. 3-4 yaşlarinda yeşil çimenlerde koşup oynuyorlardi. Guluyorlardi Birbirlerine su atiyirlardi. Etrafdan da çocuk gulmeleri duyuyordum. Biliyorum o ruya değildi. Allah benim kalbime teselli olsun diye belki de ruhumu cennetine goturmuşdu. Çunki o kadar işikliydiki uyandigimda neredeyse kör oluyordum. Lutfen dua ettim, namaz kildim, sukr ettim olmadi Allah neden aldi diye dusunme. Yavrularimiz cennette. Acini yaşa. Birileriyle konuş rahatla. Mezarlarini ziyaret et toparlandikdan sonra. En guzel dileklerini sun. Diyorsun ya cenneti ayaklarim altina sermek istemiyormusun diye. Emin ol bizler bu aciya sabredersek cenneti zaten ayaklarimiz altina seriyor Allah. Dusuk sonrasi çok dini vidyolar izledim. Diyorki cehenneme dusersen kaybettigin bebeklerin gobek bağiyla çikarir seni ordan. Cennetin kapisinda beklerler seni. Allah onlara der neden cennetime girmiyorsunuz? Yavrularimiz da derki annemizle babamizi bekliyoruz onlar olmadan girmeyiz. Bizler sadece acisini goruyoruz. Insaniz tabiki aci çekicez. Ama lutfu da gorelim. Bizler ozel anneleriz. Melek anneleri. Dunyanin pisliyini, alçakligini gormeden enn guzel yerdeler. Ne kadar şansliyiz değil mi? Yavrularimiz şu an çok ama çok mutlu. Allah hepimize hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin

Çok geçmiş olsun başın sağ olsun senin de Allah'ım sabır versin.Tek tesellim o zaten kim evladı cennete gitsin istemez ki bende ikisi de vefat edince rüyamda gördüm gerçi her gün görüyorum bulutların üstünde kundaklanmışlar ikisi de bana bakıyor mezarlarına gittiğim de dedim Allah'ım şu halim kesilsin de ninniler söyleyemedim bari yaşın okuyayım sesimi duysun cocuklarım dedim gözümde oğlum kızım el ele yeşil otlar sarı cicekler arasında anneeeeeeee diyerek koşuyor yüreğim patlıyor ama diyorum ya Allah çok büyük önceden ölmekten çok korkardım şimdi hiç koruyorum yavrularım orda insanlar diyor olur olur bir daha olur daha iyisi olur kimse bilmiyor ki ben olur mu olmayacak mı diye ağlamıyorum canımdan iki canı toprağa koydum ağlıyorum birde yabancı bir memlekette tayin çıktı mı gidecez buradan evlatlarımı biracağım ilinden bir parça toprak koydum kavanoza gunluklerimiz test çubuklarının ultrason resimlerimiz aldığım zıbınlar terlikler ayakkabılar hepsini bı kutuya koyacağım ne yapayım nasip olmadı yavrularıma çok şükür ki sütümü verdim oğluma diyorum tek açım kucağıma alamadım kokusunu bilemedim ama biliyorum ki Allah bu aldıklarını kat kat tattiracak rabbim bu acıyı yaşayan herkese içinde benle sen dahil dayanma gücü sabır versin

Amin canim Amin. Allahin hazinesi bol. Bizi sevdiyi için boyle imtihan etti. Allah sevdiyi kullarini imtiham eder. Evet tam da yine olur laflari dokunurdi bana da. Sanki anne olmadim diye uzuluyorum. Bebeklerimi kaybettim diye uzuluyorum anlamiyordular. Bir ay grçmişdi agladigimda hala agliyormusun bile duydum. Çok teselli edenim olmadk kendi ailem dişinda. Daha goz yaşim dinmeden çocuk ne zaman dusuneceksiniz lafini duydum. Kirildim çok kirildim. Beni gulerek arayan arkadaşim da oldu. Haberi duydukdan sonra kiziyla resmini watsapda paylaşarak bugun çok guzel gun geçirdik anne kiz yazan da. Benim evlenmemi beklemezsen boyle olur diyeni de duydum. Taşiyamadinmi diyeni de duydum. Saygisizligi, acima sevinenleri gordum. Meyer ne kotu insanlar biriktirmişim. Halbuki arkadaşimdilar. En yakinimda bir kaç kişi sakladim. Şu an watsapi ayarlardan durdurdum. Mesencerden ailemle iletişim kuruyorum. Daha guzel insanlarla daha guzel gunler umuyorum. Allah yardimcimiz olsun. InsaAllah burdan hamilelik haberlerini yazacagimiz zamanlar da gelir. Yerleri asla dolmaz. Ilklerimizdi bizim. Ilk annelik duygularimizdi. Kardeşleriyle teselli buluruz InsaAllah

Evet aynılarını yaşıyorum kızımı kaybedeli bugün bir ay oldu oğlumu yedi gün sonra kaybettim onun daha ayı bile dolmadı göz altlarim gören hala tiparlamadin mi olur bı daha olur diyor insan kedisini kaybetse alisamiyor evet bende kaybettikten sonra doğum resmini paylaşan doğum kitapları paylaşan kızının doğum gününü koyan üçüncü yılımızda üç kişiyiz yazan maşallah dedim ama ciğerim yandı benim bir tanıdığımı. Başına gelse bu paylaşım yapacaksam bile onlara görünürlüğü kapatırım diyorum ya bu acıyı yaşamayan anlayamaz bir arkadaşımda diyor ben de kalsam da ölse en azından tatsam dedim olmadığına üzülmek inan daha hafif acı bu dayanılmaz öyle deme duan olur yaşamak zorunda kalırsın herkes başka işte ne diyim ki Allah büyük tek tesellim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…