Aşılama İki gün arayla iki normal doğum yapmak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok zor evet. ama o sabr metanetin tevekkülün de bir o kadar güzel . Rabbim senin bir değil iki melek annesi olmanı nasip etmiş.
Bu imtihanın hediyesi de umarım sağlıkla sıhhatle doğurup büyüteceğin evlatlar olsun.
Benimde oldu bir tane kaybım çok şükür sonra üç tane nasip etti Allah sana da hayırlı evlatlar yetiştirmek nasip olsun .Allah senden razı olsun gönlünün muradını nasip etsin hayırlarla sağlıkla.

Allah razı olsun benim için bı o kadar daha ağır olan alt komşum benden bir hafta önce doğum yaptı her gün bebeğinin ağlama sesi anneannesinin yavrumun yavrusuuuuuu diye sevmeleri eeeee eeeee sesleri odama doluyor diyorum senin açın var diye onlar mutlu mu olmayacak ne bilim o kadar zor o kadar zor ki sonra diyorum kim evladı ateş gormeden cennete gitsin istemez onlar senin dünyanı kurtarmak için dünyada sana hasret kalmayı göze alıp ahireti seçti onlar dünyanın en hayırlı evlatları herkes üzülme yine olur diyor on tane de olsa ilk yavrularım ilk heyecanım iki buçuk yıllık verdiğim savaşın meyveleri ....nasıl geçer bilmiyorum diyorum kopsun kıyamet açılsın kapilar annneeeeeeeeeeeeeeeeeee diye eteklerine yapışsınlar

Şu an o kadar çok sarılmak istedim ki size. Sarılıp sizinle hüngür hüngür ağlamak

Elbette ilk göz ağrısı unutulmaz tabi ki.Ama şöyle düşün bu dünyada ne kadar uzun kalacak olursak olalım bir gün mutlaka bitecek ama orası sonsuz bir yaşam inşallah seninde bu imtihanın cennetine vesile olacak orada hiç ayrılmayacaksınız .

Şu an o kadar çok sarılmak istedim ki size. Sarılıp sizinle hüngür hüngür ağlamak
Allah razı olsun dua edin başka bir şey istemem
İnşallah tek tesellim o tek tesellim o gün

Ah allahım o kadar zor ki o kadar ağladım ki okurken Rabbim kimselere yaşatmasın hep öyle dua ediyorum allahım bakacak durumu olanlara kendilerini anne baba gibi gören insanlara tattır bu duyguyu bi tane evladım var ilkini karnımda kaybettim öldüm öldüm dirildim görüp kaybetsem ne hale gelirmişim dedim çok zor ... ama onlar sizi bekliyor cennette hep dua edin lütfen isyan etmeyin

Yokken dedim Allah'ım sen cenneti benim ayağıma mi layık görmedin de benim günahlarımı annelikle dökmedin bir kere hamile kaldım iki gün arayla iki kere doğurdum cennet meleklerinin annesi oldum duam kabul oldu şükür

30 yaşındayım Allah sabır versin benimde bir kız bir oglandi aminnnn inşallah

Sonunu böyle beklemiyordum başlarda heyecanla okudum çok mutlu oldum ve ağlayarak son buldu okumam allahım sabır versin cennette sizi bekliyor olacaktır yavrularınız

Sonunu böyle beklemiyordum başlarda heyecanla okudum çok mutlu oldum ve ağlayarak son buldu okumam allahım sabır versin cennette sizi bekliyor olacaktır yavrularınız
Aminnnnnn Allah razı olsun inan bende ve kimse böyle bir son beklemiyordu ilk üç ay geçince ben daha ne kaldı dedim ama öyle olmuyormuş işin garibi benim midem bile bulanmadi karnım beş aylıkken dokuz aylık gibiydi ama her şeyini kendim yapıyordum bir şeyden tiksinmedim iştahım her şeyim bebeklerim gelimisimi tek bebek gibi iyiydi ama olanlar oldu

Üzülmeee sakın konu eskiymiş özür dilerim yaranı deştim şu an ne durumdasın çocuk düşünüyor musun sorulur mu bu soru af ola

Üzülmeee sakın konu eskiymiş özür dilerim yaranı deştim şu an ne durumdasın çocuk düşünüyor musun sorulur mu bu soru af ola
Benim için hala ilk gün zaten daha üç ay olacak ayın on beşinde bak bu saat olmuş üç aydır sabah yedi olmadan uyuyamıyorum bir de alt katında Allah ömür versin benden on gün önce doğum yapan komşum var bebeğinin sesi hep kulağımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…