- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
- Konu Sahibi 2melekannesl
Çocuklarimiz olunca ne araba susliycez ne gosteriş yapicaz. Evde kendimiz kutliycaz. Eşimle oyle konuşduk. Dogum sonrasi kontrollere giderken orda doktoru bekleyem hastalarin onunde kucaginda bebek diye gule çikan onlarin gozunun onunde resimler çekinen bir aile vardi. Eşime diyorumki başka bir yer olsa neyse de jinekoloji katinda doktoru bekleyenlerin yaridan çoğu evlat hasreti çekenler. Insanlar hiç mi dusunmuyorlar da gosteriş yapiyorlar. Çocuklarim zamaninda doğsaydi eğer tahmini dogacaklari gun bizim mahlede bir kadinin çocugu oldu işte araba suslemeleri falan. Gerçekten biz insanlar çok benciliz. Evli olmayana eşle, çocuğu olmayana çocukla hava atiyor insanlar. Ne diyelim. Ben de en iyisi gormemek diyerek kapadim watsapi. Bari biraz kafam rahatlasinEvet aynılarını yaşıyorum kızımı kaybedeli bugün bir ay oldu oğlumu yedi gün sonra kaybettim onun daha ayı bile dolmadı göz altlarim gören hala tiparlamadin mi olur bı daha olur diyor insan kedisini kaybetse alisamiyor evet bende kaybettikten sonra doğum resmini paylaşan doğum kitapları paylaşan kızının doğum gününü koyan üçüncü yılımızda üç kişiyiz yazan maşallah dedim ama ciğerim yandı benim bir tanıdığımı. Başına gelse bu paylaşım yapacaksam bile onlara görünürlüğü kapatırım diyorum ya bu acıyı yaşamayan anlayamaz bir arkadaşımda diyor ben de kalsam da ölse en azından tatsam dedim olmadığına üzülmek inan daha hafif acı bu dayanılmaz öyle deme duan olur yaşamak zorunda kalırsın herkes başka işte ne diyim ki Allah büyük tek tesellim bu