Aşılama İki gün arayla iki normal doğum yapmak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rabbım onları yanına aldı bu dunyada sıkıntı yaşatmadı. Belki yaşasalardı hasta olucaklardı bilemiyoruz ki..İnanın anne değilim.Bekarım hastalığım dolayısyla doktorlar sürekli cocuk yap diyor.Sizin yazınızı okuyunca içim hoş oldu. Rabbim sizi cennetinde kavustursun evlatlarınızla. Teyzem de evladını kaybetti üstüne Allah iki tane evlat daha nasip etti.Siz yeniden anne olucak ninnileri evladınıza söyleyeceksiniz.

Amin inşaallah Allah razı olsun

Rabbim sabrinizi arttirsin Imtihan dunyasiSize sefaatci olacak o melekler yine isyan etmeyin sukredin Rahmanürrahim buyukturPeki erken dogum yapmanizin nedeni neydi kardesim

Rabbim sabrinizi arttirsin Imtihan dunyasiSize sefaatci olacak o melekler yine isyan etmeyin sukredin Rahmanürrahim buyukturPeki erken dogum yapmanizin nedeni neydi kardesim
Rahim ağzı mesafem bir anda 18mm olmuş sebep daha söylemediler ikinci gebikte de aynısı olur mu bakacaklarmis enfeksiyon var mıydı bakamadimar idrara sürekli kan karıştı iki bebekti birazda ikize göre gelişmişlerdi ağırlıktan mi aşağı indiler bilmiyorm iki hafta önce her şey mükemmeldi doktor şaşırmıştı gelişimlerine boylarına ama sonuç bu oldu aminnn Allahımmmm yardım etmese insan kafayı yer

Ciğerim yandı okurken, çocuk istemememe rağmen testim negatif çıkınca ne kadar üzüldüm; sizin yaşadığınız acının tarifi yok. Sabırdan başka bir şey dileyemiyorum. İnşallah koynunuz sapsağlıklı nurtopu gibi bir yavruyla taçlanır da acınız diner.

Aminnnn Allah razı olsun sağ olun Rabbim kimseye yaşatmasın sanki hiç dinmeyecek her güldüğünde bagazına takılacak bir acıymış gibi çok farklı bunu yaşayınca diyorum olmaması acı bile değilmiş o duyguyu tadıp onu görüp elinden gitmesinin yanında

Ahh nasıl üzüldüm yaşadıklarınıza Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın... 2 tane meleginiz sizi cennette karşılayacak inşallah...

Rabbim size sabır versin inşallah yeniden en güzel en sağlıklı bebişlere hamile kalır kucağınıza alırsınız

Aminnnn Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın

Çok üzüldüm.... Allah yar ve yardımcınız olsun... Çok çok zor ama mükafatı büyük bi imtihan bebekleriniz şeffatçiniz olsun inşallah... Vefat eden çocuklar öbür dünyada annelerini göbek bağından tutup cennete götürürmüş.. İmtihanınız size Cenneti kazandırsın inşallah...

Aminnnn insallahhhh tutarlar ben onları karnimda tutmak için çok savaş verdim onlarda beni tutarlar inşallah

Ah canım gerçekten yüreğim sızladı.. Büyük derdin mükâfatı da büyük olur. Sabrın sonu selamet inşAllah. Bu dünyada kim mutlu ki..
Allah razı olsun bitecek bu dünya da bitecek her kuran okuduğumda kırlarda koşturan iki çocuk geliyor gözüme Allah'tan rüyama geliyorlar doya doya aguluyorum seviyorum sanki gerçek gibi içime sıcaklık geçiyor diyorum Allah'ım dayanamam diye mi gördürüyorsun

İçimi söktünüz resmen

Rabbim yerini doldursun.. Hayırlı,

sağlıklı evlatlar nasip etsin size de isteyen herkese de

Çok agladım inşallah kucagın dolmuştur bacım bende hamileyim karsıma çıktın agrılarım var bende çok korkuyorum

Ah Allahım inşallah kucağını doldurmuştur. Benimde 22+5 ağustos ayında doğum yaptım sezeryan oldum tamamen suyum bitmişti. Oğlumu Yamanımı kaybettik ama beyninde enfeksiyon vs hiç sorun yoktu ciğerleri için kök hücre tedavisi yaptırmıştık doğumdan 1 hafta sonra. Sadce 18 gün yaşaybildi fakat minik kalbi dayanamadı daha fazla. Her gün süt götürdüm her gün küvezin başında diyordum yavrum annenle baban geldi biz güçlüyüz sende güçlü ol hep konuşurdum beni anlıyor gibi eli ayağı hiç durmuyordu kurban olduğum can parçam benim aylar geçti sanki dün gibi ne yüzü gözümün önünden gidiyor ne o minik bedeni. İnsan öyle bi şükrediyor ki diyorsun ki iyi ki kokusunu bilmiyorum anne evladı için bunu der mi diyorsun kötüyü düşünüp haline şükrediyorsun yine. Rabbim hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın Allahım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Onlar bizim cennet kuşlarımız. Allah hepimize dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…