- 12 Ağustos 2014
- 1.214
- 1.110
- 36
- Konu Sahibi 2melekannesl
Rabbım onları yanına aldı bu dunyada sıkıntı yaşatmadı. Belki yaşasalardı hasta olucaklardı bilemiyoruz ki..İnanın anne değilim.Bekarım hastalığım dolayısyla doktorlar sürekli cocuk yap diyor.Sizin yazınızı okuyunca içim hoş oldu. Rabbim sizi cennetinde kavustursun evlatlarınızla. Teyzem de evladını kaybetti üstüne Allah iki tane evlat daha nasip etti.Siz yeniden anne olucak ninnileri evladınıza söyleyeceksiniz.Amin Allah razı olsun diyorum biri dese bu kadar isteyip bu kadar özleyip bunları yaşayacaksın kayametleri kopartirdim bağıra çağıra ortalıklarda koşardım ama öyle olmuyor kalbim yarılıyor ağlarken ama sesimi kendim bile duymuyorum yüzü geliyor aklıma parmakları alnı...diyorum Allah'ım bı Fatiha bir yaşın okudugumda sesimi onlara duyur ninniler okuyamadım desinler bu annemizin sesi ben kendime üzülüyorum çok şükür yavrularım ebedi cennetteler düşmeden dizleri kanamadan kardeş kavgası etmeden ateşe değmeden yeni hayatlarına uyandılar okuyorum okuyamasam da her gün mutlaka dinliyorum Aminnn inşallah Allah isteyip sahip çıkacak yetiştirecek hiç bir annenin babanın kucağını boş bırakmasın