Aşılama İki gün arayla iki normal doğum yapmak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sakin zor demeyin yaramaz deneyin yavrularım olsada ben sabahlara kadar uykusuz kalsam sabah beş olmadan uyuyamıyorum gün geçmiyor en çok akşam ve sabah vuruyor ağlamaktan gozlerim sişecegine uykusuzluktan sişseydi ama Allah büyük ondan başka kapımda yok yerim de

Allah razı olsun aminn işin garip yani bir daha olur mu olmaz mı diye içimde korku bile kalmadı ki onca olmayacak şeyler yaşamışım ya diyorum Allah'ım her şey oldurursun ama oğlumun kızımın yüzü aklıma gelince ciğerlerim yanıyor öyle ultrasonda hareketleri vardı ki kızım doğmadan bir gün önce doktor kalp atışına bakıp bırakıyordu normalde annesi bak yüzünü gösteriyor dedi döndüm bakayım ben kızımın yüzünü hiç görmedim dedim ellerini yüzüne getirdi ceeee yapar gibi bay bay yapar gibi salladı taklalar attı çok hareketli bebek annesi dedi dedim bu kız oyuncu onun yüzünü merak ettiğimi anlıyor kapatıp cilveler yapıyor canımmmm yanıyor kuş gibi çırpan kalbinin doğduğu gün duracağını nasıl bilirdim

Sana öyle dua ettim ki bilmiyorum en son ne zaman böyle içten dua ettim.

Ciğerim yandı okurken, dilerim allah senin içini ferahlatsın

Rabbim sabırlar versin kendim yaşamış gibi hissettim. 2 cennet kuşun var cennette güzel annesi. Senin o güzel kalbin anne olmuş zaten. Rabbime dua ederken aklımdan geçip sana da dua edecgm canım benim.

Sana öyle dua ettim ki bilmiyorum en son ne zaman böyle içten dua ettim.

Ciğerim yandı okurken, dilerim allah senin içini ferahlatsın
Allahhhh razı olsunn bin kere sizinde ne dersiniz varsa gidersin rüyasını bile bu dünyada yaşatmasın Allahhhhhhhhhh.Evet bin şükür iki evladım ecbnette kalacak kim istemez onlar için çok mutluyum benim acım bu dünyadaki hayatımda kucağıma alamadım koklayamadım diye yoksa sütümü bile verdim bin hevesle çok şükür Rabbime

Reactions: JES
Lütfen öyle düşünmeyin siz zaten o güzel merhametli kalbinizle annesiniz

Bizimde içimiz yandı okurken .Bu sizin imtihanınız .Ne mutlu ki bunun farkındasınız ,çok inançlı güçlü bir insansınız belli .Rabbim tez vakitte evlat nasip etsin size ,yüzünüzü güldürsün .

Allah razı olsun aminnnn inşallah Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin

Allah razı olsun ne derdiniz varsa dindirsin inşallah

Rabbim yar ve yardımcın olsun.. Ben burdan okurken bile ağladım parçalandım sabrın bol olsun inşallah

Basiniz sağ olsun biz de bu ay alacaktık odayai boşaltmıstım terlikler zıbınlar bezler almıştım elimde kaldı tedavi ile mi olmuştu bebekleriniz şuan ne durumdasınız Allahım bizlere sabır versin siz neden kaybettiniz benim benim bir anda açılmam başladı nst sancı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…