Aşılama İki gün arayla iki normal doğum yapmak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
duaya sığınacağız ❤ . kolay olsun ya Rabbi kolaylastir hayırlarla nasip et deyin. InşAllah olacak. Anali babali sevgiyle saglıkla büyüyecek evlatlarınız olsun insAllah... simdi kendinizi toparlamak icin bazı hobiler edinin derim. Kendinizi toparladiginiz anda da Rabbim.yeni bir yavruyla mujdelesin sIzi insAllah amin

Ciğerimi dağladın kardeşim be Allah'ım yardımcın olsun ne desem boş cennette şefaatçi olacaklar sana inşallah hayırlısını nasip etsin rabbim hakkında

Yazacak bişey bulamadım ağlarken ama yazmadan da gecemedim ...Allah gönlüne ferahlık versin inşallah...umarım tüm bu acıları hafifletir sana hayat ...herşey güzel olacak umutla ...

Reactions: H M
Ciğerimi dağladın kardeşim be Allah'ım yardımcın olsun ne desem boş cennette şefaatçi olacaklar sana inşallah hayırlısını nasip etsin rabbim hakkında
Aminnnnnnnnn inşallah eskiden ölmekten çok korkardım ama şimdi korkmuyorum her gözümü kapatiyorum bı kapı var açılıyor iki yana e çocuk anneeeee diye bana koşuyor

Aminnn insaallah

Aminnn inşallah Allah razı olsun

Canım benim cennette şefaatçin olurlar inşallah çok zor bir imtihan Rabbim sana dayanma gücü versin inşallah iki meleğinde cennette kapıda bekleyecek seni annem gelmeden biz cennete girmiyecegiz diyecekler

Canım benim cennette şefaatçin olurlar inşallah çok zor bir imtihan Rabbim sana dayanma gücü versin inşallah iki meleğinde cennette kapıda bekleyecek seni annem gelmeden biz cennete girmiyecegiz diyecekler
Aminnnn inşallah ben bu dünyada onlarla olmadım Allah'ım öbür dünya da ayrı koymasın

Aminnnnnnnnnn uyuyorum rüyamda varlar sabah oluyor yoklar o kadar zor kikimse ama kimse bunu yaşamasın
Okudukca agladim sanki içim cekildi subhanALLaH Rabbim nelere kadir buda imtihandir sana bana tum insanliga buraya yazman bile hepimize emsaldir Senn çok şanslı bir annesinin evlatlarini kucaklarina alan annelerden kat ve kat daha şanslısın senin evlatların sana séfaat edicekler annemiz bizi doğururken o kadar çekti ki onsuz cennete girmeyiz diyecekler inseALLAH cennetlik bir annesindir cennet annelerin ayakları altındadır ya senin evlatların seni cennet kapasinda bekliycek inseALLAH acıdır acı olmazmi bu kadar sknti çek 2 evlat doğur bunca yıldan sonra ama kimsenin evladı kendisine kalmıycak ki canim ha bugün ha yarın hepimiz ölücez Rabbim sana yeniden anne olmayı evladının kokusunu içine çekmeyi her çektikçe diğer evlatlarınida unutturmasin çünkü sen o kadar güzel bir annesin ki evlatların o kadar güzel ki 2 tane cennet kuşu doğurdun Rabbim seninle olsun eşinle olsun evinize huzur civil civil bebek sesleriyle doldursunnn uzulme hamd et sukrett sevin sevindikçe seni görüp sevinsinlerrr canim benim

Rabbim size peygamber sabrı versin yaşadıklarımız çok zor 1 dakika sonrasını bilmiyoruz tam sevindik derken rabbim başka türlü imtihan ediyor inşallah en yakın zamanda Allah size mucizeler nasip eder cennette 2 melek sizi bekliyor olcak

Aminnnnn ALLAH RAZİ OLSUN diyorum ya beninuyutsalar karnımı kesip çocukları alsalar sonuç bu olsa ben aklımı kaybederdim her şeyi canlı canlı yaşadım evet yaraken dayanamıyorum artık beni öldürün bile dedim ama sonra onların canlı doğduğunu bile görünce ben anne oldum diye sevindim o kadar guzeldiler ki her şeyleri vardı tırnakları kirpikleri oğlum dedim yüzüne baktım ağzı açık gitmiş melek oğlum dedim of derim dige mi erkenden gittin oğlum deseydi de ben affederdim yavrumu

Amin inşaallah ben de onu öğrendim kaldım diye doğurmak zorunda değilmişim doğurdum diye kucagima ip eve geleceğim yaşayacak diye bir şey yokmuş artık yarın şunu yaparım demeyi bırak ben akşam ne yaprim diye bile ayağa kalkmiyorum ne varsa acıktık mi kalkıp pişiriyorum

Öyle deme canimm benim Rabbim senin yardımcın olsun yüreğine inşirah ferahlığı versin Vardır Rabbimin bildiği bizim için şer sandukalarımızda hayır , hayır sandiklarimizda şer vardır fakat biz bilemeyiz inanki bizlere belki konuşması kolay uzulme demesi kolay ama içten yazıyorum Rabbim seni üzmesin ömrün boyunca canim kardeşim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarini kucağına almayı nasip etsin

Aminnnn Allah razı olsun canım yavrularım cennet kuşlarım

Allah sabir versin.
Ben de gecen sene eylülde 26 haftalik kizimi kaybettim. Odasi bile hazirdi.
Yeni yeni bazi seyleri anlayabiliyorum. Yasadiklarim neydi bazilari yeni oturuyor aklimda. Hayal miydi, rüya mıydı, kabus muydu, var mıydı yok muydu cok karısıyor her sey bazen.

Hüngür hüngür ağlıyorum şu an. Canım benim ya Rabbim evlatlarını şefaatçi eylesin sana. Çok çok çok üzüldüm içim acıdı. Sağlığınız daim olsun da inşallah yine olur. Üzülme demiycem üzülmemek elde değil. Acını yaşa ve dua et Basınız sağolsun canım

Tüp bebek tedavisi ile ikiz bebeklere kavuşan anne olarak ağlayarak okudum yazdıklarını. Biran yerine koydum kendimi benimde evlatlarım bir kız bir erkek. Bazen gece zorluyorlar yaramazlar durmuyorlar gibi şeylere şükrettim yazını okuyunca aynı imtihanı bende yaşayabilirdim. Rabbim tekrar nasip etsin bu sefer iki Beşiğe yavrularını koymanı nasip etsin

Okurken gözyaşlarımı tutamadım... İçim sızlıyor... İmtihanınız çok ağır... Rabbim yar ve yardımcınız olsun, sizlere sabırlar versin. Dayanma gücü versin inşallah. Rabbim büyüktür.. Siz ayaklarınız altına cenneti istemişsiniz Rabbim sizi orda bekleyecek iki evlat vermiş ve cennetine almış. İnşallah en kısa zamanda Rabbim kucağınızı doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…