İki erkeği idare etmek zorunda kalmanin sonu :(

Bi anlik gaflet insani ne ucurumlara surukluyor iste. Sen ne akla hizmet o resimleri bide yuzunun yarisi acik sekilde gonderdin. Bari yuzun olmasaydi ispat edilemezdi sen oldugu sapik dadandi der kurtarirdin yakayi. Tehdit mesajlarini sakla. Ekran resmi alip. Belki isine yarar. İnsaallah fake hesaptir ve yalan olaydir yoksa bu olaylar basina buyuk felaketler getirecek.

Deli bi tane olsa...

Bak canim icini rahat tut. Bi bok yapamaz. Oncelikle tehtidlerinin mesajlarini elinde tutmaya calis.elinde bir cok kanit olsun yani. Sonra gidip polise sikayet et. Elindeki kayitlara el konur silerler diye tahmin ediyorum. Forumdaki avukatlara da sorabilirsin fikir alabilirsin.

Bu tur bir seyi yaymanin sucu hapistir bu net. Intihar falan sacma sapan da konusma.

Insanlarin seni bu konuda yargilamasina da izin verme kendi hayatin. Foto gonderdiysen gonderdin nolmus, yanlis insana gondermissin sadece.

Bu olayi mutlaka sikayet et cunku bu sekilde devam edersen korkundan iliskiye de girersin herseyi de yaparsin aaa bi bakmissin adam bunlarin videosunu da cekmis iyice polislik olursun

Sutyen fotosu nedir yani ben kac gunde bi bikini fotosu koyuyorum instagrama. O kadar da abartma suratin da pek belli olmuyormus. Boyle bir sey icin intihar falan edilmez

Seri katillerin gep aynı tarz not bırakmaları gibi:)

Insan igrenir oyle bi adamin yuzune dahi bakamaz yahu :/ tehdit mesajlari duruyorsa sende savciliga verecegino soyle.boyun egme..baktin durmuyor git basvur bu sekilde omur gecmeZ adamin yaptigi suc

Konu fake de olabilir fakat ben yine de buna benzer bir durumda kalabilecek olanlar için fikrimi yazmak istiyorum. Şu an burada konu sahibinin ahlakını sorgulayanlar da yarın böyle bir şey yaşayabilirler. Ha kendi rızalarıyla yarı çıplak fotolarını bir erkeğe göndermezler de fotoları bir şekilde ele geçirilir ya da birileri tarafından zorla çekilir. Hayat bu, kimsenin kendi rızası dışında başına kötü bir şey gelmeyecek kadar adil olsaydı bunca ölüm kalım tecavüz kötülük yaşanmazdı. Büyük konuşmadan önce daha yaşamadığınız uzun bir gelecekle karşı karşıya olduğunuzu unutmayın. Konuya gelecek olursak kesinlikle polise gitmek gerekiyor. Bu şantajdır ve bu kişi elindeki kozu karşı tarafın korktuğunu bildiği sürece kullanmaya devam edecektir, zaten insan olsaydı bu işe hiç girişmezdi. Yani polise git kardeşim korkma utanma polise git!

Gercekten sen ÇOCUKSUN. Seninle cinsel konulari konustu diye fotograf isteyen birine nasil gonderirsin. Oradan anlamadinmi bu adamin rezil biri oldugunu sonrada basini duvarlara vur. Haketmissin demiyorum ama cocuk olmasan belki dusunebilirdin bunlari

Hani bi ara vardı ya "vermicem vermicem"
Onunda sevgilisi yaymisti nette videoyu...Kadın insan içine çıkamadı...Bu tip olaylardan ders almak lazım ama işte genç kızlarımız her çıktığı adamla ömür gecireceklerini düşünüp herseyi mubah görüyorlar...
Savcılığa gitmekten başka çaren yok...

Savcılığa git mutlaka
Sizi kullabıp hevesini alıp bir kenara atıncaya kadar kullanır o resimleri
Sizden alacağı kalmadıktan sonra ne malum internete koymayacağı ?

Sen de onu savciliga sikayet edecegini soyle korkarak sadece onun kolesi olursun ailene anlat onlar kızarlar belki ama seni de kimseye yedirmezler aslinda ben sana coooook guzel bi tavsiye verecem deeeee neyseee o adinin anladigi dilden

Seni 1 kere tehtit eden 2. Kerede tehtit eder , ve yakinda beninle ol der , olacakmisin .
Boyun egme git polise sende sikayete bulun kurtul bir ömür böyle bi sapigin kölesimi olacaksin..
Buda sana ders olsun , bir daha en yakinina bile foto felan gönderme ..tanimadigin adama foto yolarsan sonucuda böyle olur bari daha fazla bulasmadan kurtar kendini.

haberi olmadan savcılığa git sana attığı tehtit mesajı felan varsa kanıt olarak göster en azından olaydan haber aldıktan sonra iş işten geçer bir şey yaparsa hapis yatar senin adına!!! adam mı bu be...

polise değil direk savcılığa girt yoksa sana sahip olmayı isteyecek belli yazlık felan ... bir anönce aç dava açtım hakkında en ufak birşey yaparsan hapse gireceksin de yapmadığım sürece en azından ufak ceza alırsın de ne biliyim ama iş işten çıkmış savcılık paklar

o fotolarla sizi korkutmasına izin vermeyin sonnuçta sizin fotolarınız. çırıl çıplak değilsiniz sonuçta iç çamaşırıyla foto çekinmeniz bişey değiştirmez miş gibi davranın doğal bişey olduğunu düşünün ayy çok kötü çıkmışımdır eminim onda bak kilolarım falan görünmüyodu dimi falan diye oloağana vursanız nasıl olur? çünkü siz korktukça korkunuzun üzerine gelicek belli..

bu adam sana her istediğini yaptırmadan savcılığa git yoksa bu sana bu fotoların ile evede götürür yazlığada götürür ıssız bir yerede götürüp kötü şeylerde yapıp yaptırabilirde 19 yaşındasın daha hayatının en güzel zamanlarını ilerde ben neyaptım ile geçirmek istmiyorsan tanımadığın bir adama cesaret ile gönderdiğin fotonu ve gene cesaretini toplayıp aile bireylerinden birine anlat ve yardım al eminim seni anlayacak biri vardır tokat bile yesen ilerde düşeceğin durumdan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…