İki erkeği idare etmek zorunda kalmanin sonu :(

yapacak bişey yok.
yeni birilerine aşık olmadan savcılığa git.

insanlar hata yapabilir çok normal. burdaki oh iyi olmuş diyenler sütten çıkmış ak kaşıklar sanırım. yardım edemiyorsan sesde etmeyeceksin.

okurken kendi sıkıntılarım geldi bir an aklıma bu tarz değildi ama tehdit falandı bende küçüktüm tabi korkuyordum ve bunu anlamıştı. en son mahkemeye verince kapandı cenesi ama çok zorluk cektimhiç düşünme git ver savcılığa karakolada şikayet et

Tek bir çare var o da tehditleri şikayet etmen ve fotoları ortadan kaldirtman ama her ne olursa olsun sakin tehditlere boyun egme bir kere utanirsin ama o tehditlerin sonu gelmez

Yaptığına gelecek olursak hiç gelmemeli ya...

Mahkemeye ver. Korkma, yap bunu. Sen ondan korkuyorsun ve o bunu biliyor. Bırak, görüşme ve mahkemeye ver. O senden korksun. Bu insan normal değil, bugün bunla tehdit eden yarın sana daha kötüsünü yapar. Buluşma bile onunla.

çok kötü bir durum ya bende üniversitede okurken oda arkadaşımın başına bunun benzeri bir olay geldi. ama arkadaşım sadece basit bir fotoğraf göndermişti bu yüzden telefon hattını falan değiştirdi çocuktan kurtulmuştu. seni eleştirmek istemiyorum çünkü hayatta insanın başına herşey gelebilir. çocuğun sana gönderdiği mesajları falan hepsini delil olarak kullanıp savcılığa suç duyurusunda bulun. bence hiç korkma yani ne yaparsa yapsın seni elde edemeyecek. tüm resimlerini dağıtırım diyomuş. diyelimki tüm resimlerini dağıttı e sen o çocukla çıkacak mısın sanki herşey ortaya serildikten sonra. bence korkma cesur ol. diyelimki senin adına farklı hesap açtı çıplak resimlerini koydu sende o hesabı görünce şoka girmiş gibi davranırsın. kim bu şikayet etcem falan diye konuşursun. savcılığa da suç duyurusunda bulunursun olay biter gider. kimseye de rezil olmazsın. birde yaparım yaparım der ama bi b..k yapamaz rahat ol

Ailene, polise falan söylemen lazım bu durumda. Böyle nereye kadar gider. Daha neler neler yaptırmaya çalışır elimde bu diyerek.
Ayrıca diğeriyle çıkmaya başladın hadi diyelim. Bununla muhabbeti kesebilirsin o sürede, öğrenene kadar yani. En azından konuşmuyo olurdun onunla.

Ve bir gün ciktigim çocuğun whatsappa ikimizin resmimi zorla koymasiyla patladi olay. Feysten konuştuğum cocuk artik ogrenmisti hem onunla konuşup hem başkasıyla sevgili oldugumu.[/QUOTE]

Benim anlamadığım nokta Whatsapp nedir ? rehberinde ekli kişilerle sohbet edebileceğin mesajlaşma alanı. ve yalnızca REHBERİNDEKİ KİŞİLERLE KONUŞABİLİRSİN WHATSAPPTA !! peki o face deki çocuk nasıl senin çıktığın çocuğun whatsaapp profil resmini görebiliyor ?? Sallamışsın be kızım sallıyorsun düzgün salla, fake resmen ! Yeme bizi yawrum kör değiliz. ( Şunu hiçbir zaman unutmayın ! ; Şeytan ayrıntıda gizlidir .. ! ;-) )

Allah aşkına yaşlarınız kaç yaw ?

Ve bir gün ciktigim çocuğun whatsappa ikimizin resmimi zorla koymasiyla patladi olay. Feysten konuştuğum cocuk artik ogrenmisti hem onunla konuşup hem başkasıyla sevgili oldugumu.

Benim anlamadığım nokta Whatsapp nedir ? rehberinde ekli kişilerle sohbet edebileceğin mesajlaşma alanı. ve yalnızca REHBERİNDEKİ KİŞİLERLE KONUŞABİLİRSİN WHATSAPPTA !! peki o face deki çocuk nasıl senin çıktığın çocuğun whatsaapp profil resmini görebiliyor ?? Sallamışsın be kızım sallıyorsun düzgün salla, fake resmen ! Yeme bizi yawrum kör değiliz. ( Şunu hiçbir zaman unutmayın ! ; Şeytan ayrıntıda gizlidir .. ! ;-) )[/QUOTE]
cocugun whatsapp profili değil benım whatsapp profilime koydugu ıcın feystekı de rehberımde oldugu ıcın gordu her seyı

arkadaşlar ben bu psikopatın evine gittim ve tüm fotografları sildim o da benım feysteki konusmalarımı vs okudu cok da kötü bir şey yazmadıgını gorunce yumusadı lakın sımdı de evımı ogrendı ama artık tehtıt edemıyor kac kez kavga cıkardım hıc tehtıt edemedı

şikayet edın adam basınızı daha fazla belaya sokmadan

aslında bu asamaya gelmek ıcın kac kez bulustum her dedıgını yaptım sevdıgımı asık oldugumu soyledım ve sanırım ıkna oldu yumusadı lakın telefonda eskı sevgılımle olan fotografları gormesın dıye sıfreyı gırmedıgım ıcın telefonumu yere fırlattı ve telefon bozuk suan en az 400 tl vercem onun yuzunden.

Şimdi sen yarın bir gün evleneceğin adama onun ilk olduğunu söyleyeceksin. Halbuki yediğin herzelerin haddi hesabı yok.

Ailene anlat. En fazla bir kere temiz bir dayak yersin. Bu adamın sana neler yaptıracağı belli değil. Aksi halde sonun iyi görünmüyor.

Evladim, fotolarda yuzunun yarisi belli demissin.

Yani santajlik malzeme gibi gelmedi bana. Bir de o fotolardaki giydigin iccamasiriyla ayni renkte, modelde bikini al, onunla face e foto koy. Yani resimler ortaya ciksa bile iftira atiyor manyak, o resimleri kesip koymus dersin.

Bu herif anlattigin kadar manyaksa basina daha da bela olur dikkat et. Evine falan gitme ya tacize tecavuze yeltenirse??

Her yerden engelle, ulasamazsa santaj da yapamaz. Bana en dogrusu savcilga gitmen gibi geliyor, zira herif cidden manyak.

Şu bikini mevzu benimde aklıma geldi. Bence memeler görünüyor.

Ayyy, rezillik diz boyu ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…