- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
-
- Konu Sahibi eceivoshkova
Hedefine ulaşmış, herif almış eline geziyor.Genc kizlar gercekten aptallikta cigir acior bazen.
Anlamiyorum tanimadigin etmedigin herife ciplak foto gondermekle insanlarin eline ne geciyor? Etraf manyak dolu baslarina belayi aliyorlar sonra.
Merhaba bana mesaj atar mısınz önemli bir şey sorucamKizim cok kolay senin yapacagin sey . Sen soyle Agzi laf yapan bir arkadasini aliyorsun Adami aratiyorsun . Kiz arkadasin avukatinmis Gibi konusuyor , savciliga verecegiz fln diyor, olay cozulur iste. Burdaki avukat arkadasimiza da zahmet olmazsa size bir telefonda konusma metni yazsin ozelden . Adam Korkar bence. Onemli olan inandiriciligi olan birini bulmak.
Bu Arada Benim Facebookumu calip Eski sevgilim fotomu koymustu . Bir iki gun soran oldu zaten Yuzum ayni dedigin Gibi fazla gozukmuyordu , Ben Montaj dedim Ben degilim dedim Ciktim isin icinden zaten yuz belli olmuyordu . Salak kendi rezil olduguyla Kaldi. Soranda olmadi ondan Sonra. Milletin Facebook u hergun virus bulasiyor , garip garip seyler paylasiliyor. Insanlar alisti Artik .
Ben missplayful adlı kullanıcıya yazmıştm ama karışıklık mı oldu bilmiyormNe oldu bu konu?
Yok yine de merak ettim şikayet ettii mi ne oldu diyeBen missplayful adlı kullanıcıya yazmıştm ama karışıklık mı oldu bilmiyorm
hayır hayır :) sadece ona birşey soracaktm biryerde denk geldim de. Mesaj atamadm özel olarak burdan ulaşmaya çalştm. Bir de sen tanıyor musun onu acabaYok yine de merak ettim şikayet ettii mi ne oldu diye
en son kan grub testinden hamilelik belli olur mu? diye konu açmışHakkat noldu acaba konu sahibi kurtuldu mu santajci sevgilisinden ??
Burasini anlamadim ben. Bu cocuk senin whatsappina mi koyuyor ikinizin fotosunu? Aksi halde cocuk kendi whatsappina koymussa fotoyu feysteki bunu nasil goruyor?Feystekinin bundan haberi yoktu. Ve bir gün ciktigim çocuğun whatsappa ikimizin resmimi zorla koymasiyla patladi olay. Feysten konuştuğum cocuk artik ogrenmisti?
Neden olmasın kiSence burada birbirini tanıyan var mı:)
Burda çocuk sanırım kızın whatsappına koyuyor zorla. Ondan dolayı diğer çocuk görüyor. Yoksa diğer türlüsü mümkün olmazdı.Burasini anlamadim ben. Bu cocuk senin whatsappina mi koyuyor ikinizin fotosunu? Aksi halde cocuk kendi whatsappina koymussa fotoyu feysteki bunu nasil goruyor?
Santajla birlikte de oldu demek ki ??en son kan grub testinden hamilelik belli olur mu? diye konu açmış