İki erkeği idare etmek zorunda kalmanin sonu :(

Sutyenli foto yollarken ne amaçladın ne hissettin..ben yazlığa bile goturme masrafında bulunmamki seni...hey Allahım okumak cehaleti alır ne kadar yanlışmış.

seni korkutarak bastırmaya çalışıyor canım hiç bir şey olmaz merak etme.Bak ben avukatım gerçekten genç kızlar rezil olma baskısı yüzünden korkup siniyor.Sonucunda daha kötü şeyler oluyor.Etrafında seni yargılayacak insanlar olacaktır ama umursama polisi de savcısı da herkes işini yapmak mecburiyetinde.Elinde mesajlar varsa çok iyi.20sinde adli tatil var.O zamana kadar hemen suç duyurusunda bulunup mesajları delil olarak kullanmanı tavsiye ediyorum.Bu adama yanıt dahi verme sen,yazsın tehdit etsin umursama.İstersen bulunduğun şehrin barosuna git ve tehdit ediliyorum de ücretsiz danışmanlık ve avukat tahsis edebilirler sen dahi muhattap olmazsın.Bence en doğrusu bu,avukatla adım atmanı öneriyorum.Avukat siz mahkemeye gitmeseniz dahi sizi çok iyi savunacaktır.Sakın dinleme adamın niyeti belli sana sahip olmak.Belki takıntılı bir ruh hastası olup senin canına kastedebilir.Kendi başına hareket etme önce git baroya durumu anlat.Kendi durumunu öğrenci olduğunu mağdur olduğu için haklarını savunacak bir avukat istediğini söyle.Eğer ceza almasa bile itiraz edersiniz.Öyle kolay değil tehdit etmek.Ve unutma her anne baba evladına kızsa da küsse de affeder.Bende o kadar çok hata yaptım ki şimdiye kadar.Çok eleştirildim dedikodum yapıldı ama umrumda mı?DEĞİLdi.Ailem sonunda hep yanımdaydı çünkü.Eğer çevrene yayarsa zaten kesin ceza alır o psikopat.Seni yargılayacak arkadaşın varsa da utanıp sıkılma,'HANGİNİZ HATA YAPMADINIZ?BİRLİKTELİK YAŞAMAK SORUN DEĞİL AMA BEN BİR FOTOĞRAF GÖNDERDİĞİMDE Mİ SUÇLU MU OLUYORUM EVET BELKİ HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM AMA BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ HERKES DÖNSÜN KENDİ YAŞAMINI SORGULASIN 'de ve geç.İnan insanlar sen ezildikçe eziyorlar.Gerçek yakın ve arkadaşlarında ortaya çıksa bile yanında olacaktır unutma.

Yazık, Allah yardımcın olsun ama adam bu sekılde butun ısteklerını elde etmeye calısıyor yasın da 19 daha hayatının güzel günlerini gecirmek varken maffetme hayatını. Savcılığa git korkma hiçbirşey yapamaz. Aklınca senı bu sekılde korkutup ısteklerını elde etmeye calısıyor sorunlu......... Cesur ol sen.

seni korkutarak bastırmaya çalışıyor canım hiç bir şey olmaz merak etme.Bak ben avukatım gerçekten genç kızlar rezil olma baskısı yüzünden korkup siniyor.Sonucunda daha kötü şeyler oluyor.Etrafında seni yargılayacak insanlar olacaktır ama umursama polisi de savcısı da herkes işini yapmak mecburiyetinde.Elinde mesajlar varsa çok iyi.20sinde adli tatil var.O zamana kadar hemen suç duyurusunda bulunup mesajları delil olarak kullanmanı tavsiye ediyorum.Bu adama yanıt dahi verme sen,yazsın tehdit etsin umursama.İstersen bulunduğun şehrin barosuna git ve tehdit ediliyorum de ücretsiz danışmanlık ve avukat tahsis edebilirler sen dahi muhattap olmazsın.Bence en doğrusu bu,avukatla adım atmanı öneriyorum.Avukat siz mahkemeye gitmeseniz dahi sizi çok iyi savunacaktır.Sakın dinleme adamın niyeti belli sana sahip olmak.Belki takıntılı bir ruh hastası olup senin canına kastedebilir.Kendi başına hareket etme önce git baroya durumu anlat.Kendi durumunu öğrenci olduğunu mağdur olduğu için haklarını savunacak bir avukat istediğini söyle.Eğer ceza almasa bile itiraz edersiniz.Öyle kolay değil tehdit etmek.Ve unutma her anne baba evladına kızsa da küsse de affeder.Bende o kadar çok hata yaptım ki şimdiye kadar.Çok eleştirildim dedikodum yapıldı ama umrumda mı?DEĞİLdi.Ailem sonunda hep yanımdaydı çünkü.Eğer çevrene yayarsa zaten kesin ceza alır o psikopat.Seni yargılayacak arkadaşın varsa da utanıp sıkılma,'HANGİNİZ HATA YAPMADINIZ?BİRLİKTELİK YAŞAMAK SORUN DEĞİL AMA BEN BİR FOTOĞRAF GÖNDERDİĞİMDE Mİ SUÇLU MU OLUYORUM EVET BELKİ HATA YAPMIŞ OLABİLİRİM AMA BU KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ HERKES DÖNSÜN KENDİ YAŞAMINI SORGULASIN 'de ve geç.İnan insanlar sen ezildikçe eziyorlar.Gerçek yakın ve arkadaşlarında ortaya çıksa bile yanında olacaktır unutma.

Evet değerlerimize ters,yaptığı hata bunu da biliyoruz ama kıza oh olsun diyenler bile var?Hata yapmış kız farkında,hiç kimse kusursuz değildir.Bakıyoruz yaşlı başlı insanlar bile bu tür hatalar yapabiliyor.Yardım eden insanları yargılaya yargılaya bu kız zaten tehdite boyun eğiyor tepkiden korkarak!İleride çocuklarımızı çok iyi yetiştirdiğimizi dahi düşünsek o da böyle şeyler yaşayabilir ya da hayatın nereye sürükleyeceği bilinmez bizim bile başımıza kötü şeyler gelebilir.Tehdit edilsek susarız,tecavüze uğrasak susarız.Haklı da haksız da olsak zaten bizi yargılayan insanlar her zaman olacaktır.Sen sakın susma,adam sana zararda verebilir hem cinsel tacize uğrayabilirsin,hem hayatına son vermeye de çalışabilir.Emin ol ki ailen bilse bile sonunda zor da olsa yanında olur.Ama ölsen canına zarar verilse o her anne babayı daha da kahreder!Ve kendini savunmadığın için insanlar senin pişman olup olmadığını bile düşünmez.

İki kişiyi aynı anda idare etmedim ama ben de fotoğraflarımla şantaj edildim. Polise gidip şikayet ettim. Bence sen de delillerinle polise şikayet et. Ve asla korktuğunu belli etme. Sen korktukça onun tehditleri çoğalacak.
Sonuç olarak ne oldu dersen, fotoğraflarımı anneme yollamış, ben görüp sildim. Bir daha da çok şükür rahatsız etmedi. Kasım'da mahkemem var. Ne olacak bilemem ama sakın korkma.
Elin oğlunun emirleri ve tehditleri altında ezilmektense hakkını ara.
Yaşayan biri olarak söylüyorum, senin hayatından çok kendi hayatını mahvedecek :)

Kardeşim millet bir taneyi bulamıyor, sen ikisini birden idare etmişsin bu ne bolluk.

Peki seni nereye kadar tehdit edecek? Elinde böyle bir koz olduğu sürece senden istekleri hiçbir zaman bitmez. Taviz verdikçe başka taviz vermekler zorunda kalırsın. Ne yapacaksın aman kimseye duyulmasın diye bu pislikle evlenecek misin? Hadi evlendin sen sanıyor musun ki bu adam senin onu aldatmanı sindirecek. Evlendikten sonra adım atmana izin vermez, sürekli yüzüne vurur durur bu durumu.

Tek çaren suç duyurusunda bulunmak. En azından bir kere sıkıntılı bir dönem atlatırsın ama sonrasında sonsuza kadar kurtulursun. Aksi halde ömür boyu mutlu olamayacaksın. Ayrıca bu da sana ders olsun her önüne gelene hele ki yüzünün gözüktüğü şekilde resimler gönderme. Zaten resim göndermek ne oluyor, ne işe yarıyor onu hiç anlamadım ya neyse.

Şu acımasızca yargılayanlara sorum var. Tamam siz hata yapmamış olabilirsiniz. Kız kardesiniz yapsa bunu ya da evladınız... Ona da mı bu kadar acımasızca davranacaksınız?
Avukat arkadas olağan üstü bir akıl vermiş. Şiddetle, tez zaman da uygulamanı tavsiye ederim.
Bir kere daha gördüm, kadının en büyük düşmanı yine kadınmış. Siz bu kafayla giderseniz, daha çok kardeşimizi kızımızı, şerefsizlere yem ederiz...

herkes başıma gelmez bizde olmaz böyle şeyler diye yaşıyor ama o hiç belli olmaz gün gelir asla yapmaz dediğiniz kızınız bile burda soru soruyor olabilir.İnsanları anlayın yargılamayın.Bu herkese öğretilmeli bence toplum baskısı insanı sindirmemeli..

Kesinlikle. Kızlarımızı bilinçlendirmekte önemli. Neden böyle bir hataya düştü?,bunu da sorgulamalıyız.
Kocaman insanlar olmuşlar ama hala avam cümlelerle köstek oluyorlar işte, neymiş okumak cehaleti almazmış.
Hayır ne alaka!! Ayıplama, kınama odaklı değil; çözüm odaklı olun.
Nasipse bizler de anne olucaz. Çocuğumuzun da başına gelebilir,KINADIKLARIMIZ...

En başta Allah yardmcn olsun konu fake deilse tabi. Kendini çareszliğe sokma. Daha fazla taviz verp eline koz verme, ne yaptysan yaptn kmsei ilgilndrmez.hiçbşy yapamz merk etme yaparsada kendi başı belaya girer. Cesur ol yoksa daha çok şey kaybedersn.

Tehditlerine kulak asma. Gerekirse git savcılığa şikayet et dağ başımı burası. Azcık kendinizi korumayı öğrenin. Tamam sende suç iki erkeği idare etmişsin falan ama yinede seni tehdit ederek elinde tutması cok sacma. Senın tehditlerine göz yumman daha da saçma.

polismis savcilikmis, iyi bir savci hakime denkgelirsen sana yardimi olur, adamlar karilarini olumle tehdit ediyo sacma bir uzaklastirma cezasi veriliyor adamlara, sonunda olan oluyor. bu ulkenin kanun ve ceza sisteminden nefret ediyorum

Aferin kız, hep onlar mı yapacak? üniversite hazırlık sınıfında aynı anda 4 kızı idare eden bir şerefsiz aklıma geldi şu anda.
yalnız açık saçık fotoğraflar göndermen çok saçma olmuş
seni tehdit ettiği anda seni savcılığa şikayet ederim de ve gerçekten et. o zaman bir halt yapamaz.

Avukat arkadaşımız sana izlemen gereken yolu göstermiş, asla korkma böyle şeyler yaşayan ilk insan sen değilsin. p....lik o rezil insanın bu yaptığı, şantaj yaptığı için korkuyorsun anlıyorum ama lütfen bu yolla seni sindirmesine izin verme. Hakların var ve bunların bilincindesin, çok şanslısın. Herşey lehine olur umarım.

Sakin bir yere gitme boyun egip de gencecik kizsin aklini kullan git hemen sikayetci ol insan hata yapabilir neresinden donersen kardir sana zarar vermesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…