İki erkeği idare etmek zorunda kalmanin sonu :(

eceivoshkova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
18
5
29
Merhaba.
Şuan o kadar çaresiz ve isin içinden cikilmaz bir haldeyim ki anlatamam. Kisaca özetlemek istiyorum. 19 yasindayim şehir dişinda okuyorum. 2009 yilindan beri kullandigim fakat lise 3 ten üniversite birinci sinifin ikinci dönemine kadar dondurdgum feysimi açmak aklima geldi. Genelde pek sevmem sosyal medyayi kullanmayi. Neyse ben feysi actim yeni fotograflar yukledim falan derken biri mesaj atti baktim 2011 yilindan beri arkadasimmis ama en ufak şekilde ne adini hatirliyorum ne de fotograflarini. Biz bu kişiyle baya konuşmaya basladik benden 6 yas büyüktü ve fogoraflarda gördüğüm kadariyla da begenmistim. İkimizde ayni şehirde yasiyorduk fakat ben okuduğum için ancak yaz tatilinde.gorusebilirdik. baya alismistik birbirimize 3-4 ay konuştuk telefonlarimizi da vermiştik saatlerce konuştuğumuz bile oluyordu. Onunla konuşmak çok hoşuma gidiyordu . bir gün muhabbet cinselliğe geldi ve acil acik konuştuk bu konuyu. daha sonra benden fotoğraf istedi ben de güvenerek yolladim (sutyenli ve yüzünün yarisi belli idi). Şuan o kadar pismanim ki. Her neyse biz yine konuşmaya devam ederken bir gün odamdaki kizlarla disari ciktik gezerken bir çocuk dikkatimi çekti resmen asik oldum diyebilirim. Tam hayalimdeki erkekti. Ben de sanirim onun dikkatini çektim ki geldi tanismak için ve ben elim ayagim titreyerek utanarak numarami verdim ve konuşmaya basladik. Resmen iki erkeği ayni anda idare etmeye calisiyordum. Hayatimda ilk defa boyle bir şey yaptim gerçekten çok büyük bir adilik ama o çocuğun yakisikliligina vurulmustum ve onunla cikmaya basladim. Feystekinin bundan haberi yoktu. Ve bir gün ciktigim çocuğun whatsappa ikimizin resmimi zorla koymasiyla patladi olay. Feysten konuştuğum cocuk artik ogrenmisti hem onunla konuşup hem başkasıyla sevgili oldugumu. Ama bu sure zarfinda inanin elimden gelen her seyi yaparak kendimi sogutmaya calismistim.Beni çok kotu rezil etmekle sucladi adima feyk hesap acip fotolarimi eklemeye baslamisti. O acik fotolarimi da koyup tüm okula rezil edicem.adini cikarticam demeye basladi. Benciktigim çocuktan ayrilmak zorunda kaldim şuan feystekiyle cikiyorum gecen günde buluştuk ama ben ne yapacagimi bilmiyorum her tartismada beni tehtit ediyor en son buluşmak istemedigimde yine feys acip arkadaslarimi ekledi seni rezil edicem benimle konuştuğum her şeyi dokucem ortaliga tüm okul ogrenicek dedi. Ve okuduğum okuldaki tüm erkekleri ekledi. Ben ne yapicam inanin bilmiyorum lütfen bir akil verin. İyice tiksinmeye basladim. Her istediğini beni tehtit ederek yaptirmaya calisiyor ve eğer bir daha bana ihanet edersen hayatini s..... Diyor arkadaşlar. Oylr böyle değil psikoloji diye bir şey kalmadi bende. Yalvardim o fotolari silmesi için resmen sildim diyerek yalan söyledi yine en ufak tartismada tehtitine devam etti. Telefondakileri silmistim bilgisayarda kiler duruyor diyerek. Savciliga vermeyi bile düşündüm. Siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz???

Bunun sonu yok sana benim ol yoksa foto yayarim dediginde tamamen teslim olacak degilsin her halde git polisr git savciliga git ailenle paylas yani bu durumda ne yapilirmis bir sekilde ogren boyle ona bagli yasayamazsin.

Tehditleri yAzılı olarak mesaj veya face mesajı olarak duruyorsa, beni bir daha rahatsız edersen ve birine bir şey söylediğini duyarsam şantaj ve tehditten dolayı savcılığa vereceğim de. Ve iletişimini kesinlikle kes. Ha baktın faaliyete geçti, savcılığa git. Adamın yaptığı suç. Bir güzel hapis yatar.

Seni bir defa tehdit eden bir adam kesinlikle durmaz. Para ister, sevişmek ister, başka şeyler ister. Blöfünü görmek zorundasın. Sana yazdığı tehdit mesajlarını sakla ve savcılığa gideceğini söyle. Durmazsa savcılığa git.

İki erkeği idare etmeni yanlış bulmak bana düşmez. Ama yarı çıplak fotoğraflarını başka bir insanın eline vermek nasıl bir mantıktır, nasıl bir fantazidir, nasıl bir aptallıktır anlamakta zorlanıyorum. Kusura bakma. Hep erkekleri suçluyoruz. Bu hikayedeki erkek de adinin teki ama başına gelenler konusunda biraz olsun sorumluluğu yüklenmezsen aynı hataları tekrar edersin. Senin sorunun iki erkeği idare etmekten çok daha ciddi. Umarım farkındasındır.

Arkadaşlar biliyorum yaptigim doğru değil ama yaptim bi hata ve bu durumu sizden başka anlaticak inanin hic kimsem yok. Benimle çok güzel konusuyor sevdiğini söylüyor aileme bile söyledim seni evlencegim kizi buldum diyor bana yaptigin ihaneti bile unuttum diyor ama buluşmaya gelmicem dediğimde veya sinirlendiğinde direk tehtit ediyo . ilk bulusmamizda daha yeni görmüşken birbirimizi sevgili bile değilken öpmeye başladı zorla öptü . ne yapiyosun Burak falan dedim sevgilim değil misin demeye başladı elini tuuttuzoraki sevgili olduk anliyacaginiz. Şimdi de tutturdu yazliga gitcez diye. Korkuyorum gerçekten bu durumdan bana kotu şeyler yapicak gibi geliyor. Kimseye anlatamuyorum da

Korkudan her şeyi yapacağını düşünüyor. Yapmayacağını göstermen lazım. Seni tehdit eden adamın elini tutarsan, öpersen, sevgili oyunu oynarsan, yazlığa da götürür, niye götürmesin? Yaptığın hatanın cezası belki ailene karşı zor durumda kalmak olacak ama başka seçeneğin yok. Bu adamdan hemen kurtul.

tehdit bir suçtur,hata yapmış olabilirsiniz bunu şikayetçi olurken ifade etmeye de utanabilirsiniz ama sizin yaşamınız sizi ilgilendirir.Gidin şikayetçi olun,zorla istemediğiniz birini dinlemeyin.Biraz cesaret ve haklarınızı kullanmayı öğrenin.

Konu fake olmali zorla kimse kimseyi opemez hadi optu diyelim yazliga gidicez demek orada irzina gececegim demek...bide bunu videoya alir ohhhh...
ailene anlat o sutyenli resmi kiz arkadadina gonderdigini filan soyle yahut bi sekilde eline gecmis de pc me virus bulasmis haberim olmadan resim almis pc de (muge anlinin programinda gormustum boyle oluyormus yabanci bir kadinin hayatini mahvetmisler) size yalan tavsiyesi verdigimin farkindayim cunki ailenize bunu aciklayamayacaginizi biliyorum ve daha kotu seyler olmasin diye madem utaniyorsun yalan soyle ama yazliga kisliga biyere gitme

bir an evvel şikayette bulun
çoğu kişi de seni suçlamaz o erkekle çıkmışsın der onun şerefsizliği olarak görür merak etme

Beni yargilamak yerine bu şekilde akıl verdiğiniz için tesekkur ederim. Attigi her mesaj duruyor tehditleri,hakaretler , küfürleri... Bunların kopyasini alip şikayet edeceğimi söyledim hicbir şey yapamazsin en fazla ifade verir gelirim sen anana babama Ve okula rezil olduğuna kalirsin yerin dibine sokarim seni dedi

santajin ne oldugunu ya bilmiyor yahut sizin bilmediginizi saniyor

polise gitmiyorsan bız ne yapıcaz burdan istersen biz arayalım polisi bu konuyu ihbar olarak degerlendirirler zaten.

kendi kendine etmişsin herşeyi
sen facebooka bikinili fotolar koy
sütyenliyle aynı şey zaten
ee koy madem zaten bikinili fotolarım var dersin

Adam tehditle seni oyuncak etmiş elinde. Sen de ona karşı eline koz geçir ya da savcılığa şikayet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…