- 17 Ağustos 2011
- 22.084
- 137.963
- Konu Sahibi askmigururmu
Tabii ki hiç arkadaşın kalmaz, bir sevgili olunca asla hiçbir arkadaşına vakit ayırmayan ,onlarla çıkmayan, dertlerinde yaninda olmayan - biz bize yeteriz aşkim- diye mutlu mutlu gezen kızların kaderidir ayrıldıktan sonra yapayalnız ortada kalmak.Hiç arkadaşım kalmadı.... Dertleşelim mi?
Sizce ben nerede hata ettim böyle oldu?
Hala neden böyle oldu diye sormaniz çok ilginç. Bunca yazdıklarınızdan sonra böyle olmama gibi ihtimal yoktu ki. Oyuncak olmuşsunuz elin adamının elinde.
Yap demiş yapmışsıniz, gitme demiş, hayatınızın fırsatını kaçırmışsiniz, taviz üstüne taviz verip adamı şişirdikçe şişirmişsiniz.
Oysa dışarıdan bir gözle baksana, bunca şeyi çekmek için bir nedenin bile yok.
+ Adam çooook mu yakışıklı?
-Hayır hatta çirkin
+Şöyle boylu Poslu, bakanın tekrar bakacağı gibi biri mi?
-Hayır, bir erkeğe göre çok kısa, 160 boyunda. O boya rağmen oldukça da şişman piknik tüpü gibi bir adam
+Çok mu çekici? Seksi bir yani mi var?
Hayır , seksiliğin yakınından gecmez
+Zengin mi bari?
-Hayir
+Doktorluk falan gibi ileride zengin olabileceğı bir bölüm mu okuyor?
-Hayır, tırt bir bölüm okuyor
+Ailesinin durumu iyi mi? Seni rahat yaşatır diye mi düşünüyorsun?
-Hayır, ailesi de beter halde. Düğün bile yapmazlar. Asla yardım edemezler, siz onlara bakarsiniz.
+Anlayışlı mi?
-Asla değil.
+Romantik mi?
-İlişkinin ilk günlerinde gözünü boyarken öyleydi
+Sadık mi?
-Çok değil
+İki laf konuşabileceğin, aynı evde sohbet edebileceğin biri mi?
- Hayır çünkü kadın dediğinin fikrinin olması bile ona hoş gelmiyor.
+Cinsiyetci bir adam mı yani?
-Kesinlikle öyle
+Ataerkil mi?
-Kadından üstün olması gerektiğini düşünüyor.
+Sinirli mi?
-Hem de nasıl.
+Şiddet eğilimi var mı?
-Az kalsın dayak yiyordun, herkesin içinde kolunu sıktı...
Daha yazamayacağım kadar çok eksisi var. Ama totosunu öyle bir kaldirmissin ki sana fazla olduğunu söylüyor. Bu adamin sana fazla olabilmek için senin bambaşka bir ucube olman gerekiyor :)
Çürüğe çıkıp yeniden toplartilmis araba gibi adam, neresinden tutsan elinde kalacak .
Ama maşallah hayata dev aynasında aynasindan bakıyor. Ona o aynayı tutan da sensin.
Ben böyle bir dangalaktan ayrılsam fırsat bu fırsat güzel bir tatile çıkar, kafa dinlerdim.
Arkadaşlarımla aramı duzeltirdim. Yeni arkadaşlar edinirdim. KPSS'ye zaten az kaldı. Sınavdan sonra part time çalışacak isler bulurdum (ki istanbuldaysan isim bile önerebilirim).
O vesileyle yeni yeni insanlarla tanışirdim. Kendime vakit ayırırdım...
İnan ki dışarıda bu adamdan kat be kat güzel özelliklere sahip tonla erkek var. Anladığım kadarıyla zaten senin sevgilide aradigin yüksek kriterler de yok. Kesinlikle coook daha iyisini bulacagindan eminim.
Şu hastalıklı ruh halinden kurtulunca sen de eski sevgiline daha objektif bakacak ve 'iyyyyyy, nasıl çıkmışım bununla' diyeceksin.
İnan bana, hepimiz dedik :)
Bundan sonrasında şansın açık olsun
Kendini sev
Ve kimseye bu kadar taviz verme
Taviz verdikce değerli değil kıymetsiz olursun. Yaptıkların görev yerine geçer.