İki erkeği idare etmek zorunda kalmanin sonu :(

hiç uğraşmaya değmez sen yollamış olsan bile o çocuk senin ne açık fotolarını ne de normal fotolarını senden izinsiz kullanamaz. bence git savcılığa suç duyurusunda bulun orda anlat olayı. yoksa bu bi ömür böyle gider gün gelir başka seyler ister senden...

dediğiniz gibi berbat bir durum gercekten ama ben bir cahillik ettim ve bunun benzerini ileriki hayatımda asla yapmıycam cocugun annesıyle ve ablasıyla tanıstım numaralarını da aldım kendımı bırcok yoldan garantıye aldıgımı dusunuyorum fotografların yedeklerının olacagını sanmıyorum cunku her klasöre baktım tek tek telefonuna da baktım feystekı yazısmaları sıldım telefondakı yazısmaları sıldım hıcbır kanıtı yok artık. tek kötü nokta evımı öğrenmesi oldu. ama ben de öğrendiğim için bir sıkıntı olmaz gider en kötü annesiyle konusurum. buarada cok ıyı annesı var.
suan onunla sevgılıyız ama en ufak bır sey hıssetmıyorum hoslanmıyorum da bunu kendısı de bılıyor umarım yakın zamanda ayrılabılırım.

Kizim cok kolay senin yapacagin sey . Sen soyle Agzi laf yapan bir arkadasini aliyorsun Adami aratiyorsun . Kiz arkadasin avukatinmis Gibi konusuyor , savciliga verecegiz fln diyor, olay cozulur iste. Burdaki avukat arkadasimiza da zahmet olmazsa size bir telefonda konusma metni yazsin ozelden . Adam Korkar bence. Onemli olan inandiriciligi olan birini bulmak.

Bu Arada Benim Facebookumu calip Eski sevgilim fotomu koymustu . Bir iki gun soran oldu zaten Yuzum ayni dedigin Gibi fazla gozukmuyordu , Ben Montaj dedim Ben degilim dedim Ciktim isin icinden zaten yuz belli olmuyordu . Salak kendi rezil olduguyla Kaldi. Soranda olmadi ondan Sonra. Milletin Facebook u hergun virus bulasiyor , garip garip seyler paylasiliyor. Insanlar alisti Artik .
Merhaba bana mesaj atar mısınz önemli bir şey sorucam

Hakkat noldu acaba konu sahibi kurtuldu mu santajci sevgilisinden ??

Yorumları okumadım ama konu gerçekçi gelmedi.. uzun süre kapalı olan bir face kendiliğinden kapanıyor.
1. Çocukla sex muhabbeti yapıp foto gönderirken çekinme olmamış 2. Çocukla konuşurken eline ayağına titereme vurmuş.. burda da biraz abartı var.

Whatsupa zorla fotoğraf nasıl koyuyor ve en önemlisi karşı taraf bunu nasıl görüyor ?
Neden aşık olunca ayrılmadın ?
Tutarsız geldi..

Feystekinin bundan haberi yoktu. Ve bir gün ciktigim çocuğun whatsappa ikimizin resmimi zorla koymasiyla patladi olay. Feysten konuştuğum cocuk artik ogrenmisti?
Burasini anlamadim ben. Bu cocuk senin whatsappina mi koyuyor ikinizin fotosunu? Aksi halde cocuk kendi whatsappina koymussa fotoyu feysteki bunu nasil goruyor?

Burasini anlamadim ben. Bu cocuk senin whatsappina mi koyuyor ikinizin fotosunu? Aksi halde cocuk kendi whatsappina koymussa fotoyu feysteki bunu nasil goruyor?
Burda çocuk sanırım kızın whatsappına koyuyor zorla. Ondan dolayı diğer çocuk görüyor. Yoksa diğer türlüsü mümkün olmazdı.

hata üstüne hata yapmışsınız.
karşınızdaki de insan gururuyla oynamışsınız muhtemelen bu tehditi kullanacaktır hep.
tehditle hayatında tutması yanlış elbette ben face tekinin yerinde olsam salarım gitsin bana bulaşmasın da ne hali varsa görsün derim.
sütyenli foto atmak ne demek hem neyinize güveniyorsunuz yahu?

X