İki erkeği idare etmek zorunda kalmanin sonu :(

Fotoğrafla şantaj suçtur, sen fotoğrafı yolladım diye şantaja tecavüze Hakkı mı var yani.
Korkmuyorsan ailenden şikayet et, ya da babama söyleyeceğim seni öldürür diyerek sen tehdit et. Ama kesinlikle korkma.

Diğer konu mini etek giydi tecavüze uğramayı hak etti diyen zihniyetle aynı gördüğüm fotoğrafı yolladın diye başına geleni hak ettin diyen zihniyet. Kusura bakmayın

Yargilama diyon da bi halt yiyon sonuclarina mecbur katlancan. Donlu sutyenli fotografi tanimadigin adama atarsan olacagi budur derler adama. Tehdit de eder istedigine de yollar yapsin aklin basina gelir belki. Hayir sevgilin olur en azindan iki kere yuzunu gorursun atarsin da milletin aptalliginin getirdi sonuca neden sevgi pitircigi gibi yorum yapmak zorunda olayim? :KK39:

ondan korktuğunzu anlamış bunu değiştirmeniz gerek
ailene anlatmalısın ve o pisliği şikayet etmelisiniz
yoksa bu senden yüz buldukça devam edecek tehditlere

Merhaba.
Şuan o kadar çaresiz ve isin içinden cikilmaz bir haldeyim ki anlatamam. Kisaca özetlemek istiyorum. 19 yasindayim şehir dişinda okuyorum. 2009 yilindan beri kullandigim fakat lise 3 ten üniversite birinci sinifin ikinci dönemine kadar dondurdgum feysimi açmak aklima geldi. Genelde pek sevmem sosyal medyayi kullanmayi. Neyse ben feysi actim yeni fotograflar yukledim falan derken biri mesaj atti baktim 2011 yilindan beri arkadasimmis ama en ufak şekilde ne adini hatirliyorum ne de fotograflarini. Biz bu kişiyle baya konuşmaya basladik benden 6 yas büyüktü ve fogoraflarda gördüğüm kadariyla da begenmistim. İkimizde ayni şehirde yasiyorduk fakat ben okuduğum için ancak yaz tatilinde.gorusebilirdik. baya alismistik birbirimize 3-4 ay konuştuk telefonlarimizi da vermiştik saatlerce konuştuğumuz bile oluyordu. Onunla konuşmak çok hoşuma gidiyordu . bir gün muhabbet cinselliğe geldi ve acil acik konuştuk bu konuyu. daha sonra benden fotoğraf istedi ben de güvenerek yolladim (sutyenli ve yüzünün yarisi belli idi). Şuan o kadar pismanim ki. Her neyse biz yine konuşmaya devam ederken bir gün odamdaki kizlarla disari ciktik gezerken bir çocuk dikkatimi çekti resmen asik oldum diyebilirim. Tam hayalimdeki erkekti. Ben de sanirim onun dikkatini çektim ki geldi tanismak için ve ben elim ayagim titreyerek utanarak numarami verdim ve konuşmaya basladik. Resmen iki erkeği ayni anda idare etmeye calisiyordum. Hayatimda ilk defa boyle bir şey yaptim gerçekten çok büyük bir adilik ama o çocuğun yakisikliligina vurulmustum ve onunla cikmaya basladim. Feystekinin bundan haberi yoktu. Ve bir gün ciktigim çocuğun whatsappa ikimizin resmimi zorla koymasiyla patladi olay. Feysten konuştuğum cocuk artik ogrenmisti hem onunla konuşup hem başkasıyla sevgili oldugumu. Ama bu sure zarfinda inanin elimden gelen her seyi yaparak kendimi sogutmaya calismistim.Beni çok kotu rezil etmekle sucladi adima feyk hesap acip fotolarimi eklemeye baslamisti. O acik fotolarimi da koyup tüm okula rezil edicem.adini cikarticam demeye basladi. Benciktigim çocuktan ayrilmak zorunda kaldim şuan feystekiyle cikiyorum gecen günde buluştuk ama ben ne yapacagimi bilmiyorum her tartismada beni tehtit ediyor en son buluşmak istemedigimde yine feys acip arkadaslarimi ekledi seni rezil edicem benimle konuştuğum her şeyi dokucem ortaliga tüm okul ogrenicek dedi. Ve okuduğum okuldaki tüm erkekleri ekledi. Ben ne yapicam inanin bilmiyorum lütfen bir akil verin. İyice tiksinmeye basladim. Her istediğini beni tehtit ederek yaptirmaya calisiyor ve eğer bir daha bana ihanet edersen hayatini s..... Diyor arkadaşlar. Oylr böyle değil psikoloji diye bir şey kalmadi bende. Yalvardim o fotolari silmesi için resmen sildim diyerek yalan söyledi yine en ufak tartismada tehtitine devam etti. Telefondakileri silmistim bilgisayarda kiler duruyor diyerek. Savciliga vermeyi bile düşündüm. Siz bu durumda olsaniz ne yapardiniz???
yaptıkların yanlış ama yargılamak bana düşmez neyse,
o seni tehdit eden zerre sevmiyor seni sevse ihaneti duyunca devam edermi , o yüzden bir an önce suç duyurusunda bulun. ha bulunmadın her şeye boyun eydin diyelim ömrü billah ihanetinle seni ezerde ezer günah keçisine dönersin, şantajda cepte tabi. bırak hayatın yanacağına farzetki bikinili fotonu okulun erkekleri gördü (teselli amaçlı söyledim), nasılsa unutulacak, ama bu adamla hayatın kayarsa herkes seni yine unutur ama sen yaşadıklarını asla unutmazsın, bir an önce çek resti ne olacaksa olsun

Lutfen gitmeyin. Basiniza neler getireceğini bilemezsiniz. Hatalar insanlar için. Gerekirse anne babaniz duyar ama affederler. Kaldiramam diyorsaniz kabullenmezsiniz. Bir cok programla artık olmayan seyler yapiliyor. Benim ogrencimin basina geldi. Henuz çok kucukler ne yazikki ama açık fotolarini, erkek ogrenciler ele gecirip tehtid etmis. Evin anahtarini istemeler, harac istemeler. Tabi kizlarimiz kabul etmedi biz gondermedik dediler ancak büyük ihtimal kendileri gonderdi. Neticede aileler kizlarina inandi

böyle tipleri nerde bulursunuz canım ya.

neyse olan olmuş diyeceğin şey şu yazdıkların,her şey mesajda kayıtlı bu fotoğrafımı bir yerde görürsem direk savcılığa giderim.sen de şantaj,tehdit,cinsel saldırı taciz bir sürü şeyden dava açarım sen açmasan bile bunlar bilindikten sonra kamu davasına dönüşür.

eğer ki bu şahıs sabıkalı pislik birisi değil normal işin gücünde hapis yatmayı sabıkalı damgasını yemeyi kaldıramaycak biriys eo fotoğrafı anında siler veya yok eder.

ha eğer bu kişi sabıkalı haip yatmayı çok da dert etmiyorsa geçmiş olsun yapacak birşey yok savcılığa git gerekni yap.

birde bu şahıs seni falan sevmiyor o fotoğraf tehditidiyle seninle cinsel duygularını tatmin edecek.seven insan bırak tehditi sevdiğini gözünden sakınır .

Kizim cok kolay senin yapacagin sey . Sen soyle Agzi laf yapan bir arkadasini aliyorsun Adami aratiyorsun . Kiz arkadasin avukatinmis Gibi konusuyor , savciliga verecegiz fln diyor, olay cozulur iste. Burdaki avukat arkadasimiza da zahmet olmazsa size bir telefonda konusma metni yazsin ozelden . Adam Korkar bence. Onemli olan inandiriciligi olan birini bulmak.

Bu Arada Benim Facebookumu calip Eski sevgilim fotomu koymustu . Bir iki gun soran oldu zaten Yuzum ayni dedigin Gibi fazla gozukmuyordu , Ben Montaj dedim Ben degilim dedim Ciktim isin icinden zaten yuz belli olmuyordu . Salak kendi rezil olduguyla Kaldi. Soranda olmadi ondan Sonra. Milletin Facebook u hergun virus bulasiyor , garip garip seyler paylasiliyor. Insanlar alisti Artik .

Son düzenleme:
Bence bu tehditlere boğun eğme eğer savcılığa gitmekten çekiniyorsan internet üzerinden bir şikayet dilekçesi oluştur örneklere bakıp çıktısını al ve ona gönder artık bıktım bundan sonra mahkemede Görüşürüz de emin ol ki ondan sonra uzak duracaktır böyleleri korkak olur çünkü oda olmazsa gerçekten şikayet et yoksa daha kötü olur. Bu yaşadıkların sana ders olsun tabi bir daha yapmaman için

Tam gerizekalı en nefret ettğm erkek tipi..
Senin yaptığnda doğru deil tabii 5 dk.lık zevkin uğruna hayatın mahvolmuş. Yerinde olsam Bidaki tehdit etmesinde ''' istediğni yap ama bi sonraki görüşmemiz savcılıkta olur benm kadar sende rezil olursun derim. Ve akışına bırakırm. Blöf gbii geldi bna.
2. Seçeneğin tehditle mi kalbimi kazancaksın ne kadar gurursuzsun fln de... Hattını deiştr facelerini sil . Ve olanları unutmaya çalış cnm. Resmlerde yüzün tam görünmüyosa bn deilm dersin o kadar basit

Forumun hatunlarına Not:

Konunun "siz olsanız ne yapardınız ?" sorusu ile bittiğini gördüğünüzde o konuyu ciddiye almayın zira bu arkadaş sürekli başka başka nicklerle foruma üye olur ama cümlelerini hep aynı sonla noktalar...

Bildiriyorum...

Forumun hatunlarına Not:

Konunun "siz olsanız ne yapardınız ?" sorusu ile bittiğini gördüğünüzde o konuyu ciddiye almayın zira bu arkadaş sürekli başka başka nicklerle foruma üye olur ama cümlelerini hep aynı sonla noktalar...

Bildiriyorum...
Ben de bakıyorum cevaplara, konu sahibi birşey yazmamış. Vay uyanık vay diyorum...:eek:
Temiz duygularımızla oynadı resmen:KK20:
Neyse en azından başına buna benzer bir durum gelen olursa, belki faydamız olur yorumlarımızla

Özeline karışmamam göğsünün resmini çekmişsin vs. ben kınamam böyle şeyleri, sizin bileceğiniz şey. Ama yanlış kişiye fazla özel resimler atmışsınız, yazık olmuş...
Diğer mevzuya gelince de, 2 Kişilik aşk yaşamak ne kadına ne de erkeğe yakışır. 1 kişi 1 kişi ile aşk yaşar, 2.kişi ANCA SIĞINTIDIR. Net söylüyorum, sığıntı almışsınız hayatınıza bir tane de. Kimse bunu kaldıramaz ama o tehtidlere de bakılırsa da o da adam değilmiş. Hâlinizin böyle olmasının sebebi en başta sizsiniz. Sizin kendinize saygınız yok ki partnerlerinizin olsun.

Ailene söyle, yoksa bu adam sana istemedigin bir cok seyi yaptirabilir. Cok tehlikeli.
Buarada bir daha neden asla elalemin adamlarina ciplak fotograflar göndermemen gerektigini anlamissindir umarim.

savcılıga rahatlıkla verebilirsin konusmalarını sakla silme ve göster delil olarak bundan sonrada adımlarını dikkatli at.

X