- 14 Ekim 2016
- 7.062
- 47.587
-
- Konu Sahibi renkkatan09
Bu soruya bitiyorum ya. Erkeklerin meşhur sorusu. Ailemi istemiyor musun?bir yandan ailemi istemiyor musun diye soruyor
Ilk gelislerinde bence tepkili olmayın eşiniz sonra sizin ailenize karsıda kinlenir.Hayır daha önce hiç gelmediler çünkü biz daha iki aylık evliyiz evide benim ailem gelip temizledi ben annemle temizledim onun ailesi ev zaten küçük biz kalabalık etmeyelim dedi gelmedi bir erkek annesi olarak yaptıkları çok komikti şimdi de evi hiç görmedikleri için kudurdular (kusura bakmayıb ama cidden daha şimdiden yoruldum oğlum huzurlu mutlu oldu. Diyemiyorlar
Koptum bu yoruma ya. O kaçacak yer bulmuş, sizin de biran önce bir erkek doğurup evlendirmeniz gerekiyorHayır belli değil kayınvalidem ameliyat oldu ama yinede gelmek istiyor çünkü onada kayınvalidesi yatılı gelecekmiş o ondan kaçıyor
2 aylık evlinin evine üstelik 1+1 evet gelinip 15 -20 gün kalınması saçma.Hayır 2 aylık evlilikte ne oluyor anlamıyorum ki. Evlenirsiniz maksimum 1 ay sonra aileleri yemeğe davet edersiniz zaten. Sizin evlerinizin iki aileden de uzakta olduğu için gelip kalmak istemişler bu kadar büyütülecek ne var gerçekten anlayamıyorum.
Normal olan evlenecek yaşa gelmiş, bir şeylerin üstesinden gelebileceklerini kanıtlamak isteyen ,çocuk yaşta olmayan bireylerin ev temizliğini kendilerinin yapması ve 1+1 evi kendilerinin yerleştirip temizlemesidir. Erkek ailesi yerleştirme esnasında pek bir şeye dokunmaz kız ve varsa yanında ailesi evi yerleştirir.
Amin diyelimAllah herkese kendi gibi bir evlat , gelin/damat versin inşallah
Konu sahibi 15-20 gün kalacaklar diye hangi yorumunda belirtmiş acaba?2 aylık evlinin evine üstelik 1+1 evet gelinip 15 -20 gün kalınması saçma.
Amin diyelim
Peygamber sabrınız mı var nasıl kabul ettiniz siz gelin gelmeden kaynananız gelin gelmiş evinize ellerimi dizlerime vura vura ağlamalik bir durum bu
Ben gidip kayınvalidemi anlından öpücemKuzenlerimden birinin kv gelinlik giymisti, abartisiz soyluyorum kuzenimin gelinliginden daha guzel bir gelinlikti ustelik ajsjsjsjjs. Duvak takmamisti ama saygi duymus o konuda.
E sizde kayinvalide olsaydınız geline kacardinizHayır belli değil kayınvalidem ameliyat oldu ama yinede gelmek istiyor çünkü onada kayınvalidesi yatılı gelecekmiş o ondan kaçıyor
Sizde ondan kaçın acil bir durum uydurun annenize gidin kendi kendilerine hizmet etsinler gelmezler bir dahaHayır belli değil kayınvalidem ameliyat oldu ama yinede gelmek istiyor çünkü onada kayınvalidesi yatılı gelecekmiş o ondan kaçıyor
Daha çok yeni evlisiniz.Merhaba kızlar aşırı canım sıkkın sizlere bir şey sormak istiyorum biz eşimle 6yıl uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendik çok şükür mutluyuz iki ailedendir uzak şehirde yaşıyoruz ama daha evleneli 2 ay oldu eşimin ailesi evimize gelip yatıya kalmak istiyor iki ay çok kısa bir süre uzun zamandır uzaktan ilişki yürütmüş iki birey olarak bu iki ay bize yetmedi evim 1+1 yani ben onları yatırdığım yerde aynı zamanda kahvaltı ve akşam yemeği de hazırlamam gerekicek ya evleneli iki ay geçmiş daha biz birbirimize yeni alışırken gelmek için heveslenmeleri çok saçma ve komik bide gelizcez dediler eşimde bende ağzımızı açıp buyrun gelin demedik darılmışlar ama bi yandan bilet bakıyorlar ya ben be yapıcam eşimle bu konuda tartışmak istemiyorum oda ailesi gelsin istemiyor çünkü zaten işe gidiyor ailesiyle hep ben ilgilenicem ben şimdi ne yapayım gelene gelme demesekte istemediğimizi belli ettik
Aile olmuşsunuz sonuçta koca bir ömür sizin zaten birbirinize uzak yasiyormussunuz. Biraz ederek edin bi kere kalp kırılınca tamiri zor. Anneler babalar yıllarca evlatlarına bakiyorda yük olmuyorda. Evlatlara anne babalar yük oluyor. Evlilik idare işi zaten. Birbirinizi idare edeceksiniz. Onlarda heves etmiş belki özlemiş de olabilir . Böyle şeylere çok takılmayın derim Tatı gidip tatlı gelin hergun başınızda değiller sonuçtaMerhaba kızlar aşırı canım sıkkın sizlere bir şey sormak istiyorum biz eşimle 6yıl uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendik çok şükür mutluyuz iki ailedendir uzak şehirde yaşıyoruz ama daha evleneli 2 ay oldu eşimin ailesi evimize gelip yatıya kalmak istiyor iki ay çok kısa bir süre uzun zamandır uzaktan ilişki yürütmüş iki birey olarak bu iki ay bize yetmedi evim 1+1 yani ben onları yatırdığım yerde aynı zamanda kahvaltı ve akşam yemeği de hazırlamam gerekicek ya evleneli iki ay geçmiş daha biz birbirimize yeni alışırken gelmek için heveslenmeleri çok saçma ve komik bide gelizcez dediler eşimde bende ağzımızı açıp buyrun gelin demedik darılmışlar ama bi yandan bilet bakıyorlar ya ben be yapıcam eşimle bu konuda tartışmak istemiyorum oda ailesi gelsin istemiyor çünkü zaten işe gidiyor ailesiyle hep ben ilgilenicem ben şimdi ne yapayım gelene gelme demesekte istemediğimizi belli ettik
İstenmeyen yere cagiriliyorlarsa onların ayıbi.Merhaba kızlar aşırı canım sıkkın sizlere bir şey sormak istiyorum biz eşimle 6yıl uzak mesafe ilişkisinden sonra evlendik çok şükür mutluyuz iki ailedendir uzak şehirde yaşıyoruz ama daha evleneli 2 ay oldu eşimin ailesi evimize gelip yatıya kalmak istiyor iki ay çok kısa bir süre uzun zamandır uzaktan ilişki yürütmüş iki birey olarak bu iki ay bize yetmedi evim 1+1 yani ben onları yatırdığım yerde aynı zamanda kahvaltı ve akşam yemeği de hazırlamam gerekicek ya evleneli iki ay geçmiş daha biz birbirimize yeni alışırken gelmek için heveslenmeleri çok saçma ve komik bide gelizcez dediler eşimde bende ağzımızı açıp buyrun gelin demedik darılmışlar ama bi yandan bilet bakıyorlar ya ben be yapıcam eşimle bu konuda tartışmak istemiyorum oda ailesi gelsin istemiyor çünkü zaten işe gidiyor ailesiyle hep ben ilgilenicem ben şimdi ne yapayım gelene gelme demesekte istemediğimizi belli ettik