Allah Allah bazı insanlara şaşırıyorum yahu ne zaman adap edep kuralları unutuldu? Arkadaşlar sadece küçükler değil buyuklerin de bazı kurallara uyması lazım. Yeni evli çiftlerin evine gidilmez. Hele o çift ailesine el öpmeye gitmediyse henüz hiç gidilmez, ilk sene çift ailelerine gider kalır sırayla, anne babalar öyle zırt pırt gitmez. Ben bu kuralları şu an 70e direk dayamış anne babamdan kaç defa duydum başka başka zamanlarda. Bizim kulturumuzde yok böyle bişey ayiplarlar yahu yeni evlinin evine gitmeyi. Torun mu istemiyorlar galiba, sabote ediyorlar çocukları, gelini istememisler heralde rahat bırakmıyorlar cocuklari, oğlan anakuzusu çıktı falan diye arkasından mahallede dedikodular dönerdi ya, ben çocukken çok şahit olmusumdur böyle şeylere ne demek ne olacak yahu? Çok enteresan insanlar neden kendi sinirlarini cizemiyor? Neden hayır demeyi bu kadar ayıp görüyorsunuz ki? Hayır diyemedikleriniz sizi ne kadar tüketiyor farkında değil misiniz. Konu sahibi sonuna kadar haklı. Eşinize anlatın, baştan karşı koymazsa bu durumun ilişkinize başka türlü zarar vereceginden bahsedin. O da kendi ailesine hayır demeyi öğrensin, ayıp falan değil hayır demek. Aksine yetişkin insan tavırlarından biridir.