• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrı dairede kaldım dediğinde de günde üç öğün o gelin hanımın elinden yemek yedin. Sebep de üst kata cimrilikten mutfak yapmamanızdı. Mutfak olsa da yiyecek için neden para vereyim alt katta pişerken diyordun. Hepsini gayet hatırlıyorum. Umutsuz vaka kendini bildiğin için bu nicki aldığını düşünüyorum çünkü sen de dahil ailece umutsuz vakasınız cidden.

Ha bu arada tam olarak böyle bir düzene gelin gitmeni diliyorum senin için,huzuru başkalarına hizmet ederken bulursun belki.
Yahu istemedim mi saniyosun annemle babami gecen sene karsima aldim ayri eve cikalim diye istemediler, gittim tek basima dairede yasamaya basladim demediklerini birakmadilar dislandim resmen hayati zehir ettiler eski konularimi okuyanlar bilir
Ben daha napayim
Tabi bi tek siz dogrusunuz ben yanlışım

Canim benim ben her yorumu okuyup firsat buldukca hepsini cevaplamaya calisiyorum
Eski konularimi bilenler bilir ben her yorumu cevaplarım kayitsiz kalmam ama bu siralar yogunum aşırı şekilde o yuzden mazur görün firsat buldukca cevapliyorum
Ahhh ya nasıl masum nasil da tatlisko öyle bak burda kk olarak sana en içten dileklerimizi gönderiyoruz insallahhhh insallah şöyle kalabalık cok kalabalik bir aileye bir de tek erkek olsun bir gelenekçi olsunlar gelin dedigin hizmet eder gibi gelenler gidenler kb görümcen bi arada yaşayıp gidin çünkü sen şimdi burda eğlendim saniyorsun ya cicim o kadıncağızın canını cok yakıyorsunuz karma denen birşey var elbet göreceksin bir şekilde ayyy ne güzel dualar ettim sana hadi yine iyisin gece gece :KK53:

Ahahaha kendince taktikler uygulayip popüler mi oluyormus. Su sacma konularda popüler olunca ne oluyormus acaba. Bir de anlasilmadigini zannetmesi :) Bir keresinde bir üyenin çok yorum alan konusunun basligini emojisine kadar aparip konu açmisti soylendiğinde de ne hangi konu o konuyu bilmiyorum diyordu:KK70:
Küçük hesapli umutsuz vaka :KK70:
Canim benim oyle atip tutmakla beni alt edecegini mi saniyorsun
O olay oyle degil yanlis hatirliyosun ben sana dogrusunu anlatayim
Evet o bahsettigin konunun benzerini acmistim hosuma gitmisti o konunun sahibi bunu sorun etmezken sen niye takildin anlamiyorum
Taktik falan uyguladigim yok
Kimse benim konuma yorum yapmak zorunda değil kimsenin kafasina silahta dayamiyorum
Ama ilgiyle takip ediliyor diye çekemeyenler var belli ki

Yahu istemedim mi saniyosun annemle babami gecen sene karsima aldim ayri eve cikalim diye istemediler, gittim tek basima dairede yasamaya basladim demediklerini birakmadilar dislandim resmen hayati zehir ettiler eski konularimi okuyanlar bilir
Ben daha napayim
Tabi bi tek siz dogrusunuz ben yanlışım

Gelinin ahı tutacak evde kalcan bak 😀

Yap bi iyilik anneni üst kata çıkar hem karma döner dolaşır ordan seni bi iyilik bulur ne dersin🥳 şöyle dalyan gibi bi delikanlıyla evlenirsin bu iyilikten sonra 🤓

Ahhh ya nasıl masum nasil da tatlisko öyle bak burda kk olarak sana en içten dileklerimizi gönderiyoruz insallahhhh insallah şöyle kalabalık cok kalabalik bir aileye bir de tek erkek olsun bir gelenekçi olsunlar gelin dedigin hizmet eder gibi gelenler gidenler kb görümcen bi arada yaşayıp gidin çünkü sen şimdi burda eğlendim saniyorsun ya cicim o kadıncağızın canını cok yakıyorsunuz karma denen birşey var elbet göreceksin bir şekilde ayyy ne güzel dualar ettim sana hadi yine iyisin gece gece :KK53:
Benim icim rahat elimden geleni yaptim
Simdi de ev islerinde yardimci oluyorum hakka girmemek adina
O yuzden sizin beddualariniza takilmiyorum
Herkesin bedduasi kabul olsaydi ohooo

Gelinin ahı tutacak evde kalcan bak 😀

Yap bi iyilik anneni üst kata çıkar hem karma döner dolaşır ordan seni bi iyilik bulur ne dersin🥳 şöyle dalyan gibi bi delikanlıyla evlenirsin bu iyilikten sonra 🤓
Inanir misin hic heves falan kalmadi
Evlensem de olur evlenmesem de kafasindayim
Istemiyor annem ayri kata cikmayi her gun diyecek halim yok ya
Annem bazen sinirlenip ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen diyor

Canim benim oyle atip tutmakla beni alt edecegini mi saniyorsun
O olay oyle degil yanlis hatirliyosun ben sana dogrusunu anlatayim
Evet o bahsettigin konunun benzerini acmistim hosuma gitmisti o konunun sahibi bunu sorun etmezken sen niye takildin anlamiyorum
Taktik falan uyguladigim yok
Kimse benim konuma yorum yapmak zorunda değil kimsenin kafasina silahta dayamiyorum
Ama ilgiyle takip ediliyor diye çekemeyenler var belli ki
He canim he alt etmeye calisiyorum :D

Arkadaşlar tüm yorumları okudum herkes doğru şeyler söylemiş konu sahibinin yorumlarıda üslubuda hoş değil. Ama bence arkadaş kendinide ifade edemiyor eskı konusunu hatırlıyorum burda aslında konu sahibinden ziyade abi suçlu . Abisi iğrenç bir karaktere sahip paracı biri
Bende en cok suçu annemle abimde görüyorum

Sonra da konularının popüler olmasıyla övünüyor 😂

Biz bu kadar sinirleniyoruz ama o gayet keyif alıyor, burada yazılanları, kendine yapılan hakaretleri okumaktan, ismiyle müsemma tam bir umutsuz vaka :KK70:
Burda ilgi odagi olmami cekemedigini düşünüyorum

Inanir misin hic heves falan kalmadi
Evlensem de olur evlenmesem de kafasindayim
Istemiyor annem ayri kata cikmayi her gun diyecek halim yok ya
Annem bazen sinirlenip ya bu deveyi gudecen ya bu diyardan gidecen diyor
Evlen. Esini de gelinin evine gotursun yemek yemeye. Butun aile gelinde toplanirsiniz artik.

Cok iyi fikirmis aslinda
Kiracıyı cikartip kocami ic güveysi getireyim en iyisi oyle maaile gecinip gideriz
Nickin gibi bu konu da umutsuz vaka. Cozulmez. Cunku sizler birilerinin sirtina yuk olmaya alismissiniz. Dedigin gibi birilerinden gecinmeye alismissiniz. Eminim oyle yaparsin.

Sen bosver artik gelini cekistirmeyi yok mu askli meskli konun ortam senlensin :KK70: Şu neydi gız konusu mesela?
Ikili iliskilerde dikis tutturamıyorum bi türlü biliyosun
Birinin ahını mi aldim bilmiyorum surekli birileriyle tanışıyorum ilk gorusmeden sonrasi gelmiyor bi türlü

Nickin gibi bu konu da umutsuz vaka. Cozulmez. Cunku sizler birilerinin sirtina yuk olmaya alismissiniz. Dedigin gibi birilerinden gecinmeye alismissiniz. Eminim oyle yaparsin.
Yahu sen aynini yapmaz misin
Allah gostermesin baban vefat etti diyelim anneni yanina alip beraber yaşamaz misin

Yahu sen aynini yapmaz misin
Allah gostermesin baban vefat etti diyelim anneni yanina alip beraber yaşamaz misin
Hayir kesinlikle. Evli evine koylu koyune derim. Kimsenin huzurunu bozmam. Azicik aşım agrisiz basim. Ev ev ustunde olmaz. Sen kayinvalidenle dipdibe yasamak ister misin? Kendinizi gelinin yerine koyun. Uzanmak istese uzanamaz. Kocasina sarilmak istese sarilamaz. Ne bulduysa onlar o gun yerler ama siz varsiniz diye surekli yemek yapmak zorunda. Iki tabak yikamak yerine 5 tabak yikayacak. Mesrla ben tuvaletimi de ortak kullanmak istemem. Her acidan problem. Kadina evliligi yasatmamissiniz, gun yuzu gormemis. Anca hizmetci gibi kullaniyorsunuz. Ssdece kendinizi dusunuyorsunuz. Ozel hayat denilen birsey kalmamis. Kadin agiz tadiyla kocasiyla siz varsiniz diye kavga da edemez, dertlesemez. Her yinden problem. Yazik geline. Ben cok uzuldum ona. Hakkini nasil odersiniz bilmem. Hepiniz onun ustune yikilmisdinjz. Kadinin insanligini unutturmussunuz.

Sen olayi carpitiyorsun. Annenin evi var bir kere. Ac degil acikta degil. Kiracilari da var ustelik. Koskoca ona bakacak kizlari da var. Yalniz da degil. Ikiniz yasayabilirdinuz ne isinuz var gelinin evinde. Abin tuttursa bile bizde kalin diye annen ve senin hayir demen gerekirdi. Biz sizin huzurunuzu bozmayalim. Ayri olalim tatli olalim demeniz gerekirdi. Ama siz nasil isinize gelirse oradan yorumlamissiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back