• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu sen aynini yapmaz misin
Allah gostermesin baban vefat etti diyelim anneni yanina alip beraber yaşamaz misin
Senin annenin üst katta evi var kimseyle yaşamak zorunda değil ki. Kaç yaşında annen 90 yaşında mı, eli ayağı tutmuyor mu da eşi vefat edince çocuklarıyla yaşamak zorunda kalıyor? Gerçi baban hayattayken de aynıydı sizin düzen, mevzu annenin yalnız kalması falan da değil.

Sana niye kızıyorum biliyor musun, annenin düşünce yapısından bir adım ileri gidememişsin. O yüzden umutsuz vakasin.

Ikili iliskilerde dikis tutturamıyorum bi türlü biliyosun
Birinin ahını mi aldim bilmiyorum surekli birileriyle tanışıyorum ilk gorusmeden sonrasi gelmiyor bi türlü
Bir de soruyor musun ? Yengenin ahi yüzünden sen evlenemeyeceksin haberin olsun, bu fikre alış şimdiden

Birinin ahını mi aldim bilmiyorum surekli birileriyle tanışıyorum ilk gorusmeden sonrasi gelmiyor bi türlü

Allah allah çok ilginç gerçekten. Kimin ahı acaba :KK64:
Bunun üzerine bir konu aç bence. Hepimiz kafa patlatalım kim ah etmiş olabilir diye :deli:

Birde arkadaşım adına diye konu açıyorsun burada ya, şakacı seni :KK70:

Yani anneniz oğluna verdiği para karşılığında yengenızı hizmetci tutmuş bunun başka açıklaması varmı bence yok
Kendi istiyor falan filan geçin bunları hiçte istemiyor asalak kocası yüzünden katlanıyor
Eğer anneniz evladını gerçekten düşünseydi evini ayırır maddi desteğini yine yapardı ama siz anne kız bunu kullanmayı seçmişsiniz allah Hidayet versin ne diyeyim

E oğlu aşağıda olacak nolucak siz evlenip gitseniz? Ablalarınız mı yaşıyor abinizle, siz yaşıyorsunuz karar da sizin. Gidin başka şehre taşının demiyoruz ki üst kata çıkın diyoruz. Anneniz istediğinde iner yine ama yemesi içmesi geline yük olmaz en azından.
Ya annem tek kalamıyor. Babam varken de bu böyleydi evde tek başına geceleri kalamıyor ondan dolayı evlenip gitsem tek kalacak oyle yapamaz bide baya yaşlı ondan dolayı

Ya annem tek kalamıyor. Babam varken de bu böyleydi evde tek başına geceleri kalamıyor ondan dolayı evlenip gitsem tek kalacak oyle yapamaz bide baya yaşlı ondan dolayı
Tamam evlenip giderseniz de anneniz tüm evlatların da sırayla kalmaya başlar. Sonuçta tek evladı abiniz değil. Önümüzdeki 20 yıl evlenmeyebilirsiniz de. Şimdi siz doğru olanı yapıp evleri ayırın, olur da eğer evlenirseniz çaresine bakılır. Ay ay bölüşürsünüz annenizi, tüm yük de yengenize düşmemiş olur.

Başın sağolsun canım ama madem boş daire var birbirinize ayni evde huzursuzluk vermenin ne alemi var. Yengen de kendi evinde rahat yasamak ister. Babanın vefatının seninle ne ilgisi var. Kendini gereksiz yere sucluyorsun. Annen de büyüklük yapsın birlikte diğer eve geçin. Senin abin ama yengenin de kocası sonuçta. Millet oturmaya ev bulamıyor sizin iki ev varmış işte daha ne istiyorsunuz da böyle ayni evde birbirinize dert oluyorsunuz.

Senin damadı iç güveysi alırsınız o zaman.
Öyle birini bul anacığın için .

Bencillik diz boyu haaa! Utanmadan konu açıp yandaş arıyorsunuz pes!

Senin damadı iç güveysi alırsınız o zaman.
Öyle birini bul anacığın için .

Bencillik diz boyu haaa! Utanmadan konu açıp yandaş arıyorsunuz pes!
Valla benim konum gayet normal de
Burda gelin yandaşı cok
Benim gibi gelinden ceken gorumceler yok ki halimden anlasin

Başın sağolsun canım ama madem boş daire var birbirinize ayni evde huzursuzluk vermenin ne alemi var. Yengen de kendi evinde rahat yasamak ister. Babanın vefatının seninle ne ilgisi var. Kendini gereksiz yere sucluyorsun. Annen de büyüklük yapsın birlikte diğer eve geçin. Senin abin ama yengenin de kocası sonuçta. Millet oturmaya ev bulamıyor sizin iki ev varmış işte daha ne istiyorsunuz da böyle ayni evde birbirinize dert oluyorsunuz.
Sagol canim Allah razi olsun inan bende senin gibi düşünüyorum ama evde sözüm gecmiyo ne desem bos bildiklerini yapiyorlar yine

Zihniyetiniz şaka gibi.. Sizin gibi düşünenler okusa da kendini bir adım ileriye taşıyamıyor. Vardi böyle karşıma çıkan biri. Eğitimli ve hala kendini geliştiren bunun için bir dakika durmayan. Ancak evleneceği zaman annesiyle yasamak isteyen. Babası yok diye ve üstelik evde kiz kardeşi varken. Şahsen ben bi an acaba desem de ( o da olduğu konum sebebiyle ) kaçarak uzaklastim sonra. Doğru olanı yaptığımı tescil etti konun resmen.

Zihniyetiniz şaka gibi.. Sizin gibi düşünenler okusa da kendini bir adım ileriye taşıyamıyor. Vardi böyle karşıma çıkan biri. Eğitimli ve hala kendini geliştiren bunun için bir dakika durmayan. Ancak evleneceği zaman annesiyle yasamak isteyen. Babası yok diye ve üstelik evde kiz kardeşi varken. Şahsen ben bi an acaba desem de ( o da olduğu konum sebebiyle ) kaçarak uzaklastim sonra. Doğru olanı yaptığımı tescil etti konun resmen.
Benim düşüncem boyle degil
Bu dusuncedeki insanlarla ayni cati altinda yaşıyorum
Annemin eli ayagi tuttugu halde yatalak gibi herseyini bizden istiyor baskalarina bagli yasamasindan bende rahatsizim

Benim düşüncem boyle degil
Bu dusuncedeki insanlarla ayni cati altinda yaşıyorum
Annemin eli ayagi tuttugu halde yatalak gibi herseyini bizden istiyor baskalarina bagli yasamasindan bende rahatsizim
Anladım o zaman kusura bakmayın konudaki yorumlarınızdan öyle anlamıştım.. Evet annenizin düşüncesini değiştirmeniz çok zor. Oyle gelmis muhtemelen böyle de gider. Yerinizde olsam boş daireye taşınır, oldukça az görüşürdüm ev halkıyla. Babanızın ölümünden sebep suçlanmanız çok acımasızca geldi bana.

Anladım o zaman kusura bakmayın konudaki yorumlarınızdan öyle anlamıştım.. Evet annenizin düşüncesini değiştirmeniz çok zor. Oyle gelmis muhtemelen böyle de gider. Yerinizde olsam boş daireye taşınır, oldukça az görüşürdüm ev halkıyla. Babanızın ölümünden sebep suçlanmanız çok acımasızca geldi bana.
Bende zaten mümkün oldugu kadar az görüşüyorum yanlarinda pek oturmam bi tek kahvalti aksam yemeginde görüşürüm diger kalan zamanlarda bos daireye cikiyorum bunlarla ne kadar az gorusursem o kadar iyi

Bende zaten mümkün oldugu kadar az görüşüyorum yanlarinda pek oturmam bi tek kahvalti aksam yemeginde görüşürüm diger kalan zamanlarda bos daireye cikiyorum bunlarla ne kadar az gorusursem o kadar iyi
Haftasonlari öğle yemeğine de inin. Ama yemek hazır olunca inin hep. Yani evi otel gibi kullanıyorum böylesi işime de geliyor demiyorsunuz da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back