- 18 Mart 2013
- 3.814
- 12.269
- 363
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Son gelişmeleri kimler merak ediyor
Asiri merak ediyorum yaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son gelişmeleri kimler merak ediyor
İnşallah yenge evi terk etmiştirSon gelişmeleri kimler merak ediyor
Yengeni azad mı ettiniz yoksaSon gelişmeleri kimler merak ediyor
Herşeyi anlattım bir önceki yorumdaUmutsuz vaka hadi ama isyerindeyim bi ise baslicam sen gelismeleri yazmadin diye konsantre olamiyorum. Sen de "bu videoma on k layk gelirse devamini cekicem arkadaslar" diyen yeni nesil youtuberlara benzedin iyice he.
Rüyanda görürsün onu ancaYengeni azad mı ettiniz yoksa
Yaaa hani ama nerde Kan nerde vahşet nerde EntrikaJaneEyre___ Lenochka dr_yad Khomyuk En buyuk kk GelenKutusu lily86 choccywhoccydoodah C Calcifer
Sizleri daha fazla meraklandırmaya gönlüm razı olmadı tatlışlarım
Durum şu yengemle arayı düzelttim artık konuşuyorum ama mesafeli olarak. Çocuklarla da aram iyi
Birde haftasonu yengem ve cocuklar memlekete gidecekler yaz boyu orda kalacaklar.
Oh be kafamı dinleyecem gerilmeyecem onun yüzünden
Abim annem ben kalacaz.
Napayım sen mutlu ol diye yengemi mi pıçaklayayımYaaa hani ama nerde Kan nerde vahşet nerde Entrika
böyle kuru kuru çözüm olmaz ki...
Ya onca konu o kadar sayfa mesaj onca bekleyiş kendimi 6 bölümde sezon finali yapmış düşük bütçeli dizide gibi hissettim... En azından azcık saç, baş yolunaydı beeNapayım sen mutlu ol diye yengemi mi pıçaklayayım
Umarım yengenizin kaçış planıdır buBirde haftasonu yengem ve cocuklar memlekete gidecekler yaz boyu orda kalacaklar.
Abim annem ben kalacaz.
Bu ne terbiyesiz bi yorum böyle komiklik yapacağim diye yazmışşın ama rezil oluyorsun farkındamısın burdaki hanımların sana ettikleri içten dualar tutar inşallah o zaman senide görümcen tutsak eder hatirlarsin bu yazdıklariniRüyanda görürsün onu anca
sanki tek sorun yengesiyle çocuklarmis gibi kafamı dinliycem demiş ya sabir...kız madem üçünüz mutluydunuz niye yaktıniz o kadının başını...yetiş ya ümmeti muhammed ,biriniz bulsun şu yengeyi de artik okutsun şurayı , dönmesin kalsın gittiği yerde kadın , bi de dava açsın malinizı mülkünuzü alsın elinizden hayırlisiyla o zaman dinlersiniz kafanızı doya doyaJaneEyre___ Lenochka dr_yad Khomyuk En buyuk kk GelenKutusu lily86 choccywhoccydoodah C Calcifer
Durum şu yengemle arayı düzelttim artık konuşuyorum ama mesafeli olarak. Çocuklarla da aram iyi
Birde haftasonu yengem ve cocuklar memlekete gidecekler yaz boyu orda kalacaklar.
Abim annem ben kalacaz.
Ahh ahhh sorma annemde çok yaşlı çoğu işi yapamıyorUmarım yengenizin kaçış planıdır bu
Bir de evin hizmetçisi yokken siz şimdi iki evi birden nasıl idare edeceksiniz temizliği yemeği filan. Zor olmayacak mı sizin ve anneniz için?
Ao tebrikler yeni hizmetçi siz seçildiniz sanırım. Hem paranız ortak olacaj hem işe gideceksiniz hem de evin hizmetçisi oldunuz. Üzdü.Ahh ahhh sorma annemde çok yaşlı çoğu işi yapamıyor
Bütün işler bana kaldı
Bi yandan iyi bi yandan kötü oldu işte gitmesi
JaneEyre___ Lenochka dr_yad Khomyuk En buyuk kk GelenKutusu lily86 choccywhoccydoodah C Calcifer
Abim annem ben kalacaz.
Kadıncağız kafasını dinleyecek asıl.Oh be kafamı dinleyecem gerilmeyecem onun yüzünden