• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@JaneEyre___ @nurdeva @inci_ser @Khomyuk @En buyuk kk @GelenKutusu @lily86 @choccywhoccydoodah C Calcifer
Sizleri daha fazla meraklandırmaya gönlüm razı olmadı tatlışlarım :KK70:
Durum şu yengemle arayı düzelttim artık konuşuyorum ama mesafeli olarak. Çocuklarla da aram iyi
Birde haftasonu yengem ve cocuklar memlekete gidecekler yaz boyu orda kalacaklar.
Oh be kafamı dinleyecem gerilmeyecem onun yüzünden
Abim annem ben kalacaz.
Yapma yav, iş başa düşecek desene. Şu zamana kadar umurumda değildin, ama arkanızı toparlayan biri olmayınca ne edeceksiniz çok merak ederim ben şimdi. Haftada bir yaz yine tamam mı bebişkem.

Son gelişmeleri kimler merak ediyor
@JaneEyre___ @nurdeva @inci_ser @Khomyuk @En buyuk kk @GelenKutusu @lily86 @choccywhoccydoodah C Calcifer
Sizleri daha fazla meraklandırmaya gönlüm razı olmadı tatlışlarım :KK70:
Durum şu yengemle arayı düzelttim artık konuşuyorum ama mesafeli olarak. Çocuklarla da aram iyi
Birde haftasonu yengem ve cocuklar memlekete gidecekler yaz boyu orda kalacaklar.
Oh be kafamı dinleyecem gerilmeyecem onun yüzünden
Abim annem ben kalacaz.
Gelişmeleri merak eden zaten size direkt sorardı, kimler merak ediyor deyip sonra tek tek üye etiketlemekte neyin nesidir? Böyle zor olmuştur bir daha ki sefere size üye listesini vereyim, siz dalga mı geçiyorsunuz?
Konuyu bir de kendi ellerinizle geyik topiğine çevirmişsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back