• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu ablalarıma söylüyom sen evlenip gittikten sonra annem tek başına napar diyorlar haklı olarak ondan dolayı çıkamıyoruz ayrı eve
E oğlu aşağıda olacak nolucak siz evlenip gitseniz? Ablalarınız mı yaşıyor abinizle, siz yaşıyorsunuz karar da sizin. Gidin başka şehre taşının demiyoruz ki üst kata çıkın diyoruz. Anneniz istediğinde iner yine ama yemesi içmesi geline yük olmaz en azından.

E oğlu aşağıda olacak nolucak siz evlenip gitseniz? Ablalarınız mı yaşıyor abinizle, siz yaşıyorsunuz karar da sizin. Gidin başka şehre taşının demiyoruz ki üst kata çıkın diyoruz. Anneniz istediğinde iner yine ama yemesi içmesi geline yük olmaz en azından.
belki 50 kez söylendi, 50 kez anlamazliktan geldi bu öneriyi, o kadar benciller ki anne kız bırakın geline yük olduklarını kabul etmeyi adeta lütuf olduklarinı düşünüyorlar, onlara katlanmak gelinin gorevi, hatta ödül onlar için çünkü niye? onlar anne kız insanüstü, olaganüstü varlıklar, onların yemeğini temizliğini ütüsünu yapmak bir onur...bunu burda bu kadar insanin anlayamadiğini gorunce de şaşırıyor, kızıyor ...filan

belki 50 kez söylendi, 50 kez anlamazliktan geldi bu öneriyi, o kadar benciller ki anne kız bırakın geline yük olduklarını kabul etmeyi adeta lütuf olduklarinı düşünüyorlar, onlara katlanmak gelinin gorevi, hatta ödül onlar için çünkü niye? onlar anne kız insanüstü, olaganüstü varlıklar, onların yemeğini temizliğini ütüsünu yapmak bir onur...bunu burda bu kadar insanin anlayamadiğini gorunce de şaşırıyor, kızıyor ...filan
Asıl siz beni anlamiyonuz daha napim yani baştan mi anlatayim ben evden cekip gidince bana ne laflar soylendigini üzüntüden hastalik sahibi oldugumu anlattim daha ne siyeyim

Asıl siz beni anlamiyonuz daha napim yani baştan mi anlatayim ben evden cekip gidince bana ne laflar soylendigini üzüntüden hastalik sahibi oldugumu anlattim daha ne siyeyim
Anneniz ve abiniz bir olmuşlar bu saçma sapan birlikte yaşama ritüelini devam ettirmeye çalışıyorlar. Babanız arada kaynamış gitmiş. Sizin de en güzel yıllarınız gelin görümce çekişmesi ile geçiyor. Şuan kınadığınız herşeyi de kendi gelin olduğunuz zaman yaşama olasılığınız çok yüksek. Bu duruma bi son vermezseniz olan size ve gelininize olacak. Bence yengenizle çekişmeyi bırakıp birlik olun evleri ayırın. Burdaki herkes bunu anlatmaya çalışıyor size. Şimdi anladınız mı???

Anneniz ve abiniz bir olmuşlar bu saçma sapan birlikte yaşama ritüelini devam ettirmeye çalışıyorlar. Babanız arada kaynamış gitmiş. Sizin de en güzel yıllarınız gelin görümce çekişmesi ile geçiyor. Şuan kınadığınız herşeyi de kendi gelin olduğunuz zaman yaşama olasılığınız çok yüksek. Bu duruma bi son vermezseniz olan size ve gelininize olacak. Bence yengenizle çekişmeyi bırakıp birlik olun evleri ayırın. Burdaki herkes bunu anlatmaya çalışıyor size. Şimdi anladınız mı???
Boşa dil dökme kardeş, takip ediyorum da makul, ortadan konuşan mesajları kaale almıyor. Zoruna giden mesajlara tepki veriyor. Hoşuna gidenlere ise mutlu oluyor. Aferin almaya gelmiş.

Arkadaşlar tüm yorumları okudum herkes doğru şeyler söylemiş konu sahibinin yorumlarıda üslubuda hoş değil. Ama bence arkadaş kendinide ifade edemiyor eskı konusunu hatırlıyorum burda aslında konu sahibinden ziyade abi suçlu . Abisi iğrenç bir karaktere sahip paracı biri

Konu sahibi her yorumunda daha da batiyor ama hala tatlimli gülmeli yorumlar yapiyor ya, bizi mi trolluyor yoksa gercekten karsisindakini mi anlamiyor ben emin olamiyorum artik.
Ara ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasa :D

Ara ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasa :KK70:
Sonra da konularının popüler olmasıyla övünüyor 😂

Biz bu kadar sinirleniyoruz ama o gayet keyif alıyor, burada yazılanları, kendine yapılan hakaretleri okumaktan, ismiyle müsemma tam bir umutsuz vaka :KK70:

Sonra da konularının popüler olmasıyla övünüyor 😂

Biz bu kadar sinirleniyoruz ama o gayet keyif alıyor, burada yazılanları, kendine yapılan hakaretleri okumaktan, ismiyle müsemma tam bir umutsuz vaka :KK70:
Ahahaha kendince taktikler uygulayip popüler mi oluyormus. Su sacma konularda popüler olunca ne oluyormus acaba. Bir de anlasilmadigini zannetmesi :) Bir keresinde bir üyenin çok yorum alan konusunun basligini emojisine kadar aparip konu açmisti soylendiğinde de ne hangi konu o konuyu bilmiyorum diyordu:D
Küçük hesapli umutsuz vaka :D

Ayrı dairede kaldım dediğinde de günde üç öğün o gelin hanımın elinden yemek yedin. Sebep de üst kata cimrilikten mutfak yapmamanızdı. Mutfak olsa da yiyecek için neden para vereyim alt katta pişerken diyordun. Hepsini gayet hatırlıyorum. Umutsuz vaka kendini bildiğin için bu nicki aldığını düşünüyorum çünkü sen de dahil ailece umutsuz vakasınız cidden.

Ha bu arada tam olarak böyle bir düzene gelin gitmeni diliyorum senin için,huzuru başkalarına hizmet ederken bulursun belki.

Ara ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasa :D
Evet her konuda taktigi o. Konu tikandiysa, yeni cevap yazilmiyorsa birkac sayfa geride, arada kalan yorumlara cevap yazar ki guncel olsun konusu. Ne zamandır farkindayim da dillendirmemistim :)

Ara ara gelip yorumlara cevap verip konusunu üste tasiyip ilgi çekmeye çalisiyor. Uçan sineğe dahi açtığı konular da göstergesi. Reelde bulamadiği ilgiyi burada ariyor baska hicbir sey değil. Çok aradigi erkek sineği bulsa da basta gelin hanim sonra kk rahatlasa :KK70:
Kız siz neymissiniz boyle valla korkulur sizden😂
Hic oyle ilgi cekmek gibi bi amacim yok sadece herkes gibi kimseyle paylasamadigim sıkıntılarımi burda anlatip ic döküp fikir aliyorum sizden
Cevremde gayet sevilen biriyim ilgiye ihtiyacim yok cicim
Burda beni sevende var sevmeyende ama seven daha cok şeytan tüyü var bende de napayim

Evet her konuda taktigi o. Konu tikandiysa, yeni cevap yazilmiyorsa birkac sayfa geride, arada kalan yorumlara cevap yazar ki guncel olsun konusu. Ne zamandır farkindayim da dillendirmemistim :)
Taktik maktik yok bam bam bam
Kiz başlarda seni kendime yakin gormustum ama sen ne fena çıktın
Cok vaktim olmadigindan okudugum yorumlara cevap yazabiliyorum sadece oyle konum tutsun diye taktik falan uyguladigim yok ki buna ihtiyacim da yok neden olsun ki
Ben buraya ilgi gormeye degil derdimi cozmeye geliyorum
Umarim anlamissinizdir

Boşa dil dökme kardeş, takip ediyorum da makul, ortadan konuşan mesajları kaale almıyor. Zoruna giden mesajlara tepki veriyor. Hoşuna gidenlere ise mutlu oluyor. Aferin almaya gelmiş.
Canim benim ben her yorumu okuyup firsat buldukca hepsini cevaplamaya calisiyorum
Eski konularimi bilenler bilir ben her yorumu cevaplarım kayitsiz kalmam ama bu siralar yogunum aşırı şekilde o yuzden mazur görün firsat buldukca cevapliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back