• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende zaten mümkün oldugu kadar az görüşüyorum yanlarinda pek oturmam bi tek kahvalti aksam yemeginde görüşürüm diger kalan zamanlarda bos daireye cikiyorum bunlarla ne kadar az gorusursem o kadar iyi
Marifet yengenin yaptığı yemekleri yiyip yiyip üst kata çıkmak değil ki umutsuz kendi yemeğini kendin yapabilmende. 🥴

Marifet yengenin yaptığı yemekleri yiyip yiyip üst kata çıkmak değil ki umutsuz kendi yemeğini kendin yapabilmende. 🥴
Yahu bin küsür yorumluk konumu okumadin sanirim
Gecen sene 5 ay yukarda kaldim bana demedikleri hakaret yapmadiklari eziyet kalmadi annem ne laflar saydi her gun agladigimi bilirim 2 ay boyunca en sonunda da yukari taşınmamdan babamin ölümünü sorumlu tuttular
Keyfimden mi komple yukari tasinmiyorum zannediyosun
Sartlar bu sekilde bende gerektigince az görüşmeye calisiyorum elimden gelen bu
Daha iyi bi fikriniz varsa acigim ona da

Gecen sene 5 ay yukarda kaldim bana demedikleri hakaret yapmadiklari eziyet kalmadi annem ne laflar saydi her gun agladigimi bilirim 2 ay boyunca en sonunda da yukari taşınmamdan babamin ölümünü sorumlu tuttular
Kocaman insan olmuşsunuz kendi ayaklarınız üzerinde durun ayrı eve çıkın kimseyi kendinize karıştırmayın. En güzel fikir bu. Hem size neler neler yapıyorlarmış yazık.

Bin küsür yorum olmuş mu hadi yine iyisin popülerliğin devam ediyor 😄

Ne desem ama annem izin vermiyor diyeceksin zaten öyle değil mi?

Bari yengeni sana kötülük yapıyormuş gibi lanse etme, kötülüğün alası o kadına yapılıyor annen ve abin tarafından. Yemek yiyip yukarı çıkmayı lütuf gibi görme bakış açıni değiştir diyeceğim ama 1000 küsürlük yorumdan sonra ben ne yapayım dediğine göre onda da umut yok.

Benim hatalarımdan basla bakalim

Gerek yok. Bütün aile tutturmuş sağlıksız yaşam şeklini. Illaha birbirine hayatı zindan edecek. Bu hikayede tek yengeye acıdım. Nerelere düşmüş. Siz istediğiniz kadar da kötüleyin. Eminim hepinizden cok o mutsuz böyle yaşamaktan

Bin küsür yorum olmuş mu hadi yine iyisin popülerliğin devam ediyor 😄

Ne desem ama annem izin vermiyor diyeceksin zaten öyle değil mi?

Bari yengeni sana kötülük yapıyormuş gibi lanse etme, kötülüğün alası o kadına yapılıyor annen ve abin tarafından. Yemek yiyip yukarı çıkmayı lütuf gibi görme bakış açıni değiştir diyeceğim ama 1000 küsürlük yorumdan sonra ben ne yapayım dediğine göre onda da umut yok.
Ben konu sahibinin ne yapmaya çalıştığını anladım. Nefretin yayılma gücünü kullanıp popülarite kasıyor. Kendisine nacizane tavsiyem, bunu KK da yapınca eline birşey geçmez. Kar amaçlı olan sosyal medya kanallarına yönelmeli. Madem insanları kendine güldürecek, hiç yoktan eline para geçsin. İyi para var o işte. Hem babasından kalan üç beş parça mal için abisiyle muhatap olmak zorunda da kalmaz, yengesinin yemeklerine de kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back