• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Arada Bir Derede

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız bu olayın suçlusu niye benim onu hiç anlayamıyom gerçekten
Çünkü değiştirmek için hiçbir şey yapmıyorsunuz. O evde fazlalıklardan biri şuan sizsiniz biri de anneniz. Madem anneniz razı gelip çıkmıyor evden, o zaman siz çıkın. En azından yengenizden sizin yükünüz gitmiş olur. Ya da annenizi ikna edin mutfağı yapın yukarı çıkın. Anlamıyorum ki nasıl bir düzen. Her sabah uyanınca aşağı inip, yatmadan yukarı mı çıkıyorsunuz?

Çünkü değiştirmek için hiçbir şey yapmıyorsunuz. O evde fazlalıklardan biri şuan sizsiniz biri de anneniz. Madem anneniz razı gelip çıkmıyor evden, o zaman siz çıkın. En azından yengenizden sizin yükünüz gitmiş olur. Ya da annenizi ikna edin mutfağı yapın yukarı çıkın. Anlamıyorum ki nasıl bir düzen. Her sabah uyanınca aşağı inip, yatmadan yukarı mı çıkıyorsunuz?
Yahu ablalarıma söylüyom sen evlenip gittikten sonra annem tek başına napar diyorlar haklı olarak ondan dolayı çıkamıyoruz ayrı eve

canım ben bir şeyi merak ediyorum birlik oturduğunuz eviniz kaç metrekare acaba? kaç oda var? yani toplam 6-7 kişisiniz,hatta babanizın vefatindan once 8-9 muş sayi, saglikli bir ortam icin en az 250 m.kare, 5 odali filan , olmali o da en az...yani böyle tikış tepis nasil oluyo gercekten merak ediyorum
Aydınlatayım seni tatlım
Ev 110 metre kare 2 daire toplamda da 6 oda var
At koştur yani yer çok :D
Ben misal kafa dinlemek için üst kata çıkıyorum bazen

bacim konu sahibi çok değişik, böyle saf desem değil, sinsi desem değil, bencil desem empati yapamıyor desem değil, zerre komplexli degil cahil degil ama anlamiyo da anlamiyo...nerdeyse sevimli denilebilecek bir zorba kendisi,adeta tolstoy romanlarindan fırlamış bir karakter....ilgiyle takip ediyoruz hikayeyi
Ah teşekkür ederim tatlım
Şimdiye dek duydugum en güzel iltifat :D

Aydınlatayım seni tatlım
Ev 110 metre kare 2 daire toplamda da 6 oda var
At koştur yani yer çok :KK70:
Ben misal kafa dinlemek için üst kata çıkıyorum bazen
at koştur derken? 2 aile üstuste yasayıp dairelerden birini kafa dinlemek için kullaniyosunuz ve bu sana hala mantikli geliyor di mi?

Konu sahibi kafa dinlemek icin kullaniyor. Gelinin oyle bir imkani oldugunu sanmiyorum.
gelinin alt katta çamasır makinesi bile yokmus, yazık ya kadina, konu sahibi konuştukca bişey çıkıyor, gelin intiharın eşiğinde filan olmalı , 183 ü arayip kurtarin şu kadını diyesim var

Yahu ablalarıma söylüyom sen evlenip gittikten sonra annem tek başına napar diyorlar haklı olarak ondan dolayı çıkamıyoruz ayrı eve

Kıymetli anneciğinizi evlenince neden siz yada ablanız almıyor evine?
Neden tek çocuk abiniz mi?
Neden sadece onda kalıyor anneniz?
Bu işte adalet olur. Ya kendi evinde kalır anne, yada tüm çocuklara eşit süre gider gelir.
İşinize gelince mirası eşit paylaşıyorsanız annenizin sorumluluğunu da eşit paylaşın.
İşinize geldiği gibi yontmayın yani.

Bence eden bulur arkadslar cok kasmayın. O gelinin de ahi çıkar. Konu sahibi de ahir ömrünün kalan zamanını 8 9 asalaga hizmetle geçireceği bir kocaya düşerse anlar anyayi konyayı da çok geç olur.
Sen de bir sürü asalaga hergun tam zamanli yemek yapar arkasını toplar donlarını yıkar da kafa dinleyecek bile bir boşluk bulamadığında o zavallının çektiği eziyeti anlarsın. Allah düşürür yani deme sakın yapmam öyle hata. Burda kimler ne hatalar yapıyor.

gelinin alt katta çamasır makinesi bile yokmus, yazık ya kadina, konu sahibi konuştukca bişey çıkıyor, gelin intiharın eşiğinde filan olmalı , 183 ü arayip kurtarin şu kadını diyesim var
Konu sahibi her yorumunda daha da batiyor ama hala tatlimli gülmeli yorumlar yapiyor ya, bizi mi trolluyor yoksa gercekten karsisindakini mi anlamiyor ben emin olamiyorum artik.

Bence eden bulur arkadslar cok kasmayın. O gelinin de ahi çıkar. Konu sahibi de ahir ömrünün kalan zamanını 8 9 asalaga hizmetle geçireceği bir kocaya düşerse anlar anyayi konyayı da çok geç olur.
Sen de bir sürü asalaga hergun tam zamanli yemek yapar arkasını toplar donlarını yıkar da kafa dinleyecek bile bir boşluk bulamadığında o zavallının çektiği eziyeti anlarsın. Allah düşürür yani deme sakın yapmam öyle hata. Burda kimler ne hatalar yapıyor.
Kesinlikle.
O ah çıkacak.
Çıksın da.
İnşallah böyle bir kaynanası olur beraber yaşarlar.
Evlenirken dikkat ederim deme konu sahibi. Siz de gelininizi katakulliye getirmişsiniz. Sizi de getirirler. Kayınpeder vefat eder annesi ben korkuyorum yalnız kalmaya der kızlarında rahat edemez ne tesadüf sizin eve yerleşir. Bu işlerde karma, ilahi adaletin tecellisi adına her ne derseniz o var.

Niye öyle dedin ki
Üzdün kestane reçeli
Benim hislerim kuvvetlidir. Genelde hissettiğim çıkar, etrafta herkes oyle söyler. Senin evlenemeyecegini hissediyorum kusura bakma. Evlensen dahi mutlu olamayacağını hissettim. Çünkü yengenin hakkı var üzerinde. Kadını köle gibi kullanıyorsunuz. Bunun da sana bir dönüşü elbet olacak, hayatının aşkını hiç bulamamak ve hep bekar yaşamak gibi mesela. Çünkü bunu bayağı dert ediyorsun. Bununla sinanacaksin sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back