İnşallah sizinle gitmekten vazgeçerler, şu yoruma bakOkurken çok zevk aldımkesinlikle doğru ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi
Ben gitmezdim.
Denizde havuzda bikinimi mayomu giyerim. Eşimin de daha bir kadına göz ucuyla bile baktığına şahit olmadım, en ufak şüphem yok.
Ama gitmem. Denizde benim gtümü tanımadığım insanlar görüyor neticede. Eşimin arkadaşının benim gt şeklimi mememin büyüklüğünü filan bilmesine ne gerek var.
Ben eşimin ailesinin yanında bile denize girmem herkesin çıplak vücudum hakkında bilgi sahibi olması demek bu. Kimisi der göbeği var kimisi der beli inceymiş ahah.
Kendi o zihniyette çünkü diğer abla kilolu yazmış, kişi kendinden bilir işiSorun vucudunuza yorum yapacağını düşündüğünüz insanlarla arkadas olmak kendini arkadaş sanmak zaten bence
Okurken çok zevk aldımkesinlikle doğru ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi
Bence gözü kayacak olan erkek değil sensin. Kadının fiziğini kıyafetleriyle bile analiz etmişsin. İğrençsin!Okurken çok zevk aldımkesinlikle doğru ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi
Bunu söyleyen arkadaşınız artniyetli.Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
İmza Mune :))))biraz da açıklık ne derece normal onun icin. zaten yazlik yerde yasayan, deniz havuz normali olan adam neden baksin? ama hayatinda karisindan ve internettekilerden baska kadini kilotla görmeyen birisiyse gözü de kayabilir yani.
Yav he bi siz normalsiniz geri kalan igrenç aynen tatlım aynenBence gözü kayacak olan erkek değil sensin. Kadının fiziğini kıyafetleriyle bile analiz etmişsin. İğrençsin!
Aklıma hayatta böyle bir şey gelmez gözü arkadaşıma kayacak meşrepte adamı koca diye almam eşinin gözü bana kaycağını düşündüğüm insanla arkadaş olmam göz sadece bikini varken kaymaz yani bunun dışında hiçbir aileyle tatil birleştirmem adı üstünde tatil kafa dinlemeye gidiyorum tatilde de normal zamandaki arkadaşlarımla iç içe olcaksam tatilin zevki yok bana göreBu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Arkadaşınızın sapıkça düşünceleri var.Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?