Aynı kişiyle gitmeyeceğiz. Farklı birisi dediBir arkadaş bana böyle dese zihniyetinin kötü olduğunu düşünürüm ve bunu söyleyen kişiyle denize gidecekseniz , ben gitmem açıkçası. Eşimle baş başa giderim daha iyi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı kişiyle gitmeyeceğiz. Farklı birisi dediBir arkadaş bana böyle dese zihniyetinin kötü olduğunu düşünürüm ve bunu söyleyen kişiyle denize gidecekseniz , ben gitmem açıkçası. Eşimle baş başa giderim daha iyi.
İki tuvalet ve iki banyo varTek bungolovda da kalmam . Tuvaleti var duşu var zaten rahat edilmez . Yanyana tutma imkanı varsa degerlendırın
Bence de zevki oluyor geçen yıl deneyimlemiştik vakit daaha güzel geçiyorBenim icin normal bir şey cunku büyürken de ailemle kalabalik tatil yapiyorduk sık sık. Annem babam, annemin kuzeni ve eşi şeklinde benzer cift tatilleri oluyordu. Hic bir problem olusturudgunu da görmedim
Nadiren eşimle biz de yapariz arkadaslarla.
Ama tek bungalovda kalmak cook sacma yani tatile gelmissiniz hoc mi bisey yasamiyorsunuz eslerinizle. Yan odada millet varken duyurmamaya calisirak sevisilir mi daha az para vermek icin![]()
Tek bungalov oldugunu sonradan gordum ekleme yaptim bence tek olmasi rahatsiz bir durum ama yine rahat ederiz diyorsaniz siz bilirsiniz.Bence de zevki oluyor geçen yıl deneyimlemiştik vakit daaha güzel geçiyor
Ha tamam o zaman yanlış anlamışım o kısmı. O arkadaşın dediğini kale almayın. Saçmalamış. Keyfinize bakın.Aynı kişiyle gitmeyeceğiz. Farklı birisi dedi
Okurken çok zevk aldımilk ve son'un 2. sezonunun 2. bolumundeki gibi:) evli cift bir arkadaslarinin sevgilisinin yazligina gidiyorlar. kadin ip bikinisiyle havuza atlayinca misafir olan erkegin gözü kayiyor - bu yuzden karisiyla esasli bir kavga ediyor. neyse olaylar gerginlikler vs en son gittikleri yazlik evden kovuluyorlar. adam da giderayak iyice gıcık olduğu yazlik sahibi adama "sevgilinin götüne baktim, helal et" diyor
yani hayatinizdaki insanin kalitesiyle ilgili bence.
biraz da açıklık ne derece normal onun icin. zaten yazlik yerde yasayan, deniz havuz normali olan adam neden baksin? ama hayatinda karisindan ve internettekilerden baska kadini kilotla görmeyen birisiyse gözü de kayabilir yani.
konuyla ilgili iki tane anım var:) birinde daha 20lerimizin basindaydik o zamanki sevgilimle travertenlere gitmistik. ben dahil herkes bikini mayolu yuruyorduk traverten havuzlarinda. bazi turist kadinlar da ilginc ilginc poz veriyorlardi, nasil anlatayim domalir vaziyette falan. popo yukarıda gogusler belirgin... ben de ilginc buldugum icin şöyle bir bakmistim sevgilim de bakmisti. ama sonra sey demisti; "lutfen yanlis anlama. internet harici boyle seyleri ilk defa görüyorum, ilginc geldi"ben de hak vermistim, çünkü ayni durumdaydim:)
bir diger ani da 5 sene önce falan Muglada rus sevgilimle rafinge gitmistik. bizim botta da turistler vardi. botu falan kendimiz tasiyoruz, dagi tepeleri asiyoruz inip cikiyoruz falan. önümüzdeki iki kardes tanga bikini giyip gelmisler. beraber tepe tirmaniyoruz:) ama sevgilimin en ufak dikkatini bile cekmediler, ne ilginc karsiladi, ne gözü kaydi, ne bir hareketlenme falan. bodrum pazarini gezerken nasilsa ayniydi. çünkü adam otuzlarinda bir rus. hayatinda tanga bikini mi görmemiş de neye bakacak. ben de ayni sekilde 20lerimin basindaki gormemislik seviyesinde olmadigim icin ilgimi çekmedi bile.
yani bence biraz da bununla ilgisi var. eger esiniz kapali toplumdan geldiyse, cok fazla deniz tatili yapmadiysa falan belki gozu de kayabilir- bilemiyorum.
ben olsam boyle kuruntular yüzünden planlanmis tatilimi bozmazdim.
kocamin gözü kayacak da aklina neler gelecek korkum olsa kocami ise de gondermemem gerekirdi. insanin aklinin ne zaman kayacagi belli mi olur? bak muge anlida ne köylerde kasabalarda insanlarin akli nelere kayiyor, hangisi birbirini bikinili görmüş? insanin iciyle de ilgili bir durum
Ne sapık zihniyetli arkadaşınız varBu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Bu yaptığın yorumdan gözü kayacak kişi sen olma ihtimalini sezdim, bakış açın gerçekten çok kötü, kilolu değilim ama kilolu olup aurası enerjisi seksiliği benden yüksek bir sürü kadın var, sen de kendine o kadar güvenme benceOkurken çok zevk aldımkesinlikle doğru
ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi
![]()
Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
yani konu sahibi oyle bir yorum yapmissin ki... ne diyim dua et enistenin gözü senin totoya kaymasin k zamanOkurken çok zevk aldımkesinlikle doğru
ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi
![]()
Ben dün tam bununla ilgili bir videoya denk geldim kesinlikle önerilmiyor ben de bisey olmaz kafasndaydım ama insanız hepimiz ve erkeklerin kafası bizden farklı çalışıyor unutmayalım. O yüzden doğru bulmuyorum.Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Ufacık alanda evet bikini giyince insanın gözü kayar. Koca sahilde kimse kimseyi görmez de bungalovda da bikini giymeyin ayolBu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??