• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aile tatile gitmek?

Benim icin normal bir şey cunku büyürken de ailemle kalabalik tatil yapiyorduk sık sık. Annem babam, annemin kuzeni ve eşi şeklinde benzer cift tatilleri oluyordu. Hic bir problem olusturudgunu da görmedim
Nadiren eşimle biz de yapariz arkadaslarla.
Ama tek bungalovda kalmak cook sacma yani tatile gelmissiniz hoc mi bisey yasamiyorsunuz eslerinizle. Yan odada millet varken duyurmamaya calisirak sevisilir mi daha az para vermek icin 😄
Bence de zevki oluyor geçen yıl deneyimlemiştik vakit daaha güzel geçiyor

Beraber tatile gitmenizde bir sorun yok. İlla göz kayacak vs gibi bir durum olabilir mi sizce binlerce insan beraber tatil yapıyor dünya böyle bir yer mi yani :D

Ben de tercih etmiyorum bu arada. Örneğin havuzlu sitede oturmayı da tercih etmiyorum. Günlük hayatta aktif gördüğüm insanları mayolu bikinili görmek istemiyorum kadından erkekten bağımsız ya da öyle görülmek istemiyorum ama bu benim tercihim. Konu da göz kayması değil, ben mesafeli insanım.

ilk ve son'un 2. sezonunun 2. bolumundeki gibi:) evli cift bir arkadaslarinin sevgilisinin yazligina gidiyorlar. kadin ip bikinisiyle havuza atlayinca misafir olan erkegin gözü kayiyor - bu yuzden karisiyla esasli bir kavga ediyor. neyse olaylar gerginlikler vs en son gittikleri yazlik evden kovuluyorlar. adam da giderayak iyice gıcık olduğu yazlik sahibi adama "sevgilinin götüne baktim, helal et" diyor😂
yani hayatinizdaki insanin kalitesiyle ilgili bence.
biraz da açıklık ne derece normal onun icin. zaten yazlik yerde yasayan, deniz havuz normali olan adam neden baksin? ama hayatinda karisindan ve internettekilerden baska kadini kilotla görmeyen birisiyse gözü de kayabilir yani.
konuyla ilgili iki tane anım var:) birinde daha 20lerimizin basindaydik o zamanki sevgilimle travertenlere gitmistik. ben dahil herkes bikini mayolu yuruyorduk traverten havuzlarinda. bazi turist kadinlar da ilginc ilginc poz veriyorlardi, nasil anlatayim domalir vaziyette falan. popo yukarıda gogusler belirgin... ben de ilginc buldugum icin şöyle bir bakmistim sevgilim de bakmisti. ama sonra sey demisti; "lutfen yanlis anlama. internet harici boyle seyleri ilk defa görüyorum, ilginc geldi" 🤣🤣 ben de hak vermistim, çünkü ayni durumdaydim:)
bir diger ani da 5 sene önce falan Muglada rus sevgilimle rafinge gitmistik. bizim botta da turistler vardi. botu falan kendimiz tasiyoruz, dagi tepeleri asiyoruz inip cikiyoruz falan. önümüzdeki iki kardes tanga bikini giyip gelmisler. beraber tepe tirmaniyoruz:) ama sevgilimin en ufak dikkatini bile cekmediler, ne ilginc karsiladi, ne gözü kaydi, ne bir hareketlenme falan. bodrum pazarini gezerken nasilsa ayniydi. çünkü adam otuzlarinda bir rus. hayatinda tanga bikini mi görmemiş de neye bakacak. ben de ayni sekilde 20lerimin basindaki gormemislik seviyesinde olmadigim icin ilgimi çekmedi bile.
yani bence biraz da bununla ilgisi var. eger esiniz kapali toplumdan geldiyse, cok fazla deniz tatili yapmadiysa falan belki gozu de kayabilir- bilemiyorum.
ben olsam boyle kuruntular yüzünden planlanmis tatilimi bozmazdim.
kocamin gözü kayacak da aklina neler gelecek korkum olsa kocami ise de gondermemem gerekirdi. insanin aklinin ne zaman kayacagi belli mi olur? bak muge anlida ne köylerde kasabalarda insanlarin akli nelere kayiyor, hangisi birbirini bikinili görmüş? insanin iciyle de ilgili bir durum

ilk ve son'un 2. sezonunun 2. bolumundeki gibi:) evli cift bir arkadaslarinin sevgilisinin yazligina gidiyorlar. kadin ip bikinisiyle havuza atlayinca misafir olan erkegin gözü kayiyor - bu yuzden karisiyla esasli bir kavga ediyor. neyse olaylar gerginlikler vs en son gittikleri yazlik evden kovuluyorlar. adam da giderayak iyice gıcık olduğu yazlik sahibi adama "sevgilinin götüne baktim, helal et" diyor😂
yani hayatinizdaki insanin kalitesiyle ilgili bence.
biraz da açıklık ne derece normal onun icin. zaten yazlik yerde yasayan, deniz havuz normali olan adam neden baksin? ama hayatinda karisindan ve internettekilerden baska kadini kilotla görmeyen birisiyse gözü de kayabilir yani.
konuyla ilgili iki tane anım var:) birinde daha 20lerimizin basindaydik o zamanki sevgilimle travertenlere gitmistik. ben dahil herkes bikini mayolu yuruyorduk traverten havuzlarinda. bazi turist kadinlar da ilginc ilginc poz veriyorlardi, nasil anlatayim domalir vaziyette falan. popo yukarıda gogusler belirgin... ben de ilginc buldugum icin şöyle bir bakmistim sevgilim de bakmisti. ama sonra sey demisti; "lutfen yanlis anlama. internet harici boyle seyleri ilk defa görüyorum, ilginc geldi" 🤣🤣 ben de hak vermistim, çünkü ayni durumdaydim:)
bir diger ani da 5 sene önce falan Muglada rus sevgilimle rafinge gitmistik. bizim botta da turistler vardi. botu falan kendimiz tasiyoruz, dagi tepeleri asiyoruz inip cikiyoruz falan. önümüzdeki iki kardes tanga bikini giyip gelmisler. beraber tepe tirmaniyoruz:) ama sevgilimin en ufak dikkatini bile cekmediler, ne ilginc karsiladi, ne gözü kaydi, ne bir hareketlenme falan. bodrum pazarini gezerken nasilsa ayniydi. çünkü adam otuzlarinda bir rus. hayatinda tanga bikini mi görmemiş de neye bakacak. ben de ayni sekilde 20lerimin basindaki gormemislik seviyesinde olmadigim icin ilgimi çekmedi bile.
yani bence biraz da bununla ilgisi var. eger esiniz kapali toplumdan geldiyse, cok fazla deniz tatili yapmadiysa falan belki gozu de kayabilir- bilemiyorum.
ben olsam boyle kuruntular yüzünden planlanmis tatilimi bozmazdim.
kocamin gözü kayacak da aklina neler gelecek korkum olsa kocami ise de gondermemem gerekirdi. insanin aklinin ne zaman kayacagi belli mi olur? bak muge anlida ne köylerde kasabalarda insanlarin akli nelere kayiyor, hangisi birbirini bikinili görmüş? insanin iciyle de ilgili bir durum
Okurken çok zevk aldım😀kesinlikle doğru 😀ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi 🧐

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Ne sapık zihniyetli arkadaşınız var

İki çift neden aynı bungalovda kalıyorsunuz? Evlisiniz ayrı ayrı bungalovlarda kalabilirsiniz, insan eşiyle yalnız kalmak ister. Diğer sorunuza gelince her hafta görüşüyorsanız diğer aileyle ve evlerinizi birbirinize açacak kadar güvendiyseniz aklınıza bu tür şeyler gelmemeli.

Ay İkardinin olayından sonra hiçbir şeye güven olmaz diyorum 😂 şaka bi yana üniversiteden beri arkadaş olduğum, çok samimi arkadaşlarım hariç öyle aynı evde kalmalı tatil yapmazdım sanırım. Yeri geldi birbirimize ev anahtarı da verdik sevgililere vakit geçirmek için, Yeri geldi ister istemez yan odada sevişme seslerini de duyduk ama o yaşlarda kaldırıyordu insanın ortamı 😅

30dan sonra tanıştığım insanlarla ne kadar iç içe de olsak incecik bi mesafe oluyor sanki. Yan yana yer tutup akşamları beraber vakit geçirip gündüz daha eşimle ayrı takılmaca daha mantıklı geliyor bana.

Okurken çok zevk aldım😀kesinlikle doğru 😀ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi 🧐
Bu yaptığın yorumdan gözü kayacak kişi sen olma ihtimalini sezdim, bakış açın gerçekten çok kötü, kilolu değilim ama kilolu olup aurası enerjisi seksiliği benden yüksek bir sürü kadın var, sen de kendine o kadar güvenme bence
Bence iki ailenin tatil yapmasında sorun yok ama sen yapma senin bakış açında sorun var

Havuzlu bir sitede oturuyorum, komşuları mayolu bikinili görüyoruz gözümüz kaymıyor. Spor yapan kaslı komşularada vayyy demiyoruz, merhaba deyip geçiyoruz.

Ben kalabalık tatilden bişey anlamıyorum beynim çorba oluyor onun haricinde anlaşıp eğleneceğinizi düşünüyorsanız takılmayın.

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

Bu link ile cevap vermek istiyorum.

Ben tercih etmem havuzlu tatilde arkadaşlarla çift halinde gitmeyi.Yani neden benim eşimin arkadaşı beni o halde görsün ki rahat edemem ? Ya da arkadaşlarımın eşlerinin kıllı göbekli halleriyle aynı ortamda takılmak istemem açıkçası.

Mesafeyi severim.Göz kayması vs. tabiki olmaz ama neler duyuyoruz .Ben yapmam başkası yapar kimsenin kefili olamam.Siz de eğer istemiyorsanız baş başa gidin eşinizle veya arkadaşlarla büyük villa tutun mangal falan yapın takılın eğlenin.

İnsanların lafına göre hareket etmeyin ama herkesin doğrusu kendisine.

Düşünce çok pis bı kere .Her çift eşini sevmiyor değil milletin eşine baksın ne alaka bu fikirdeki insanlar için ben kafası neyse ağzida o derim.Yani size bunu söyleyen tatile gitmenizi cekemiyor yada kendi milletin eşi bana aşık kafasında biri galiba.Bence siz onunla görüşmeyin belki tehlike yanınızda ben böyle düşünüyorum Ayrıca iki çift bungalov kiralarım ben yoksa gitmem rahat etmek için konu bikini değil ben o tatile gidiyorsam o parayı veririm yani

Ben dün tam bununla ilgili bir videoya denk geldim kesinlikle önerilmiyor ben de bisey olmaz kafasndaydım ama insanız hepimiz ve erkeklerin kafası bizden farklı çalışıyor unutmayalım. O yüzden doğru bulmuyorum.

Ufacık alanda evet bikini giyince insanın gözü kayar. Koca sahilde kimse kimseyi görmez de bungalovda da bikini giymeyin ayol
Bence dikkat edin

Back