• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki aile tatile gitmek?

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??

Sapanca'da sıcak havuzlar var

Yav he bi siz normalsiniz geri kalan igrenç aynen tatlım aynen

buraya abla kilolu ben değilim dedin iğrenç zihniyetin her yerden belli oluyor

Yoo sordular söyledim ne zaman doğru söylemek iğrenç zihniyetli olmak oluyor saçma
Size kimse kadının kilosunu sormadı yalnız. Sapanca'da yer alan havuzlu bungalovların 2 kişi konaklama yapılan seçenekleri de mevcut. Arkadaşınıza tatil planınızı anlattıysanız, o da kendi görüşünü paylaşmış sizinle.

2 aile, ses geçirgenliği bulunmayan bir bungalovda konaklamayı ve ortak ısıtmalı havuz kullanımı yapmayı herkes tercih etmeyebilir.

şimdi şöyle, çok fazla vıçvıç sevmiyorum ben. her hafta diyorsunuz. birlikte tatiller vs. biz de 3 çift aile grubuyuz ama bu kadar vıç vıç değiliz yani her hafta görüşecek kadar

yani bikini de sorun yokta, fazla samimiyet sıkıntı olabiliyor, bilemedim
Mıçmıç ?

Yoo sordular söyledim ne zaman doğru söylemek iğrenç zihniyetli olmak oluyor saçma
Kimse sana bunu sormadı, sen şunu ima ettin, o abla kilolu zaten benim eşim bakmaz, ama sen fitmişsin onun kocası sana bakabilir, zihniyetin buysa zaten kendine baktırmak istiyorsundur

Kimse sana bunu sormadı, sen şunu ima ettin, o abla kilolu zaten benim eşim bakmaz, ama sen fitmişsin onun kocası sana bakabilir, zihniyetin buysa zaten kendine baktırmak istiyorsundur
He bacım aynen dedigin gibi ben başta da belirttiğim gibi 3.kişinin fikri bu yönde siz ne düsünüyorsunız derdindeyim yani fikir almak için sordım yoksa dediğinz gibi bişi söz konusu değil kimse kimsenin buraya yazdıgı iki kelimeyle niyetini bilemez yargı dagıtmak kolay

Size kimse kadının kilosunu sormadı yalnız. Sapanca'da yer alan havuzlu bungalovların 2 kişi konaklama yapılan seçenekleri de mevcut. Arkadaşınıza tatil planınızı anlattıysanız, o da kendi görüşünü paylaşmış sizinle.

2 aile, ses geçirgenliği bulunmayan bir bungalovda konaklamayı ve ortak ısıtmalı havuz kullanımı yapmayı herkes tercih etmeyebilir.
Biz geçen sene de tesadüf onlarla aynı bölgedeydik son gün birlikte vakit geçirdik. Bu senede madem güzel eğleniyoruz hep birlikte gidelim deidk tek bungalov olunca malum fiyat daha iyi oluyor ayrıca çift 2 tane yatak var odasınıı kapattı mı herkes tamamdır ben sadece soru da başka bişi sordum olaylar nereye geldi

Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Biz arkadaşlarla bir arada gezmeyi tozmayı severiz, başbaşa olmak sıkıyor çünkü bir yerden sonra ama bizde bikini tercih eden yok.

Bu karşılıklı zihniyetle de alakalı, aynı kafadaysanız ve daha önce birlikte plaja falan gitmişliğiniz varsa çok sorun edilecek bir şey yok.

Ben kapalı biri değilim buna rağmen elbiseli mayo her zaman tercihimdir ama tesettürlü bir çiftle denize gideceksem bunu iki defa düşünürüm, çok samimi olduğum ve kafa yapısını bildiğim insanlar olması gerekir. Siz de arkadaşlarınızdan eminseniz neden gitmeyesiniz ki

Biz geçen sene de tesadüf onlarla aynı bölgedeydik son gün birlikte vakit geçirdik. Bu senede madem güzel eğleniyoruz hep birlikte gidelim deidk tek bungalov olunca malum fiyat daha iyi oluyor ayrıca çift 2 tane yatak var odasınıı kapattı mı herkes tamamdır ben sadece soru da başka bişi sordum olaylar nereye geldi
Bu sorunun cevabı herkes için değişir. Bahsettiğiniz Sapanca'da ısıtmalı havuzu olan bungalovları insanlar genelde çift olarak kiralayıp, kalmayı tercih ediyor.

Siz 2 çift olarak gideriz ve rahat ederiz diyorsanız, bu sizin tercihiniz.

Aklima esra eroldaki o sarisin kadin geldi (edamiydi ne). Öyle ailecek tatiller felan. Sonra esi kadinini diger kadinla aldatti uzun zaman. Yani görülmemis bir olay degil. Hatta gecenlerde de burda bir üye ablasinin komsusuyla iliskisini yazmisti. 🫣

Biz gidiyoruz sürekli beraber tatile ama aile yazlığına dağ evine gidiyoruz. Hepimiz çocukluk arkadaşıyız. 3-4 kere de beraber yurtdışına çıktık denize de gittik aynı evde kaldık. Bir şey olmadı bizim için normal. Ama gidip aile dostuyla kaynımla tatile gitmem. Eşimin arkadaşları var abi abla dediğimiz onlarla da havuza gitmem. Hele çocuklularsa asla gitmem. Biz ablamla abimle kuzenlerimle geçen sene yazlık tutmuştuk mesela. Havuzluydu güzel geçti. Ama herkesle olmaz bence. Bikiniyle de durmam mutlaka ya kimono plaj elbisesi vardır üstümde havuz harici

Yani kişiden kisiye gore degisir bu durumlar ama ben hic gitmedim arkadaş ortamımla genelde benim veya esimin kardesleriyle gezeriz özellikle bu devirde insan kendine bile guvenemiyor ne desem bilemedim biraz da sizin yaşam biciminize bağlı karariniz

ben kalabalık tatile giderim çok da normal bulurum arkadaşlar beni bikinili görecek kocam arkadaşımın bacağını görecek diye düşünmem. Ama siz gitmeyin. Göz kayması, kurt düşmesi, arkadaş çifte abi abla diye hitap etme, abla bana göre kilolu laflarından az çok kültürel profilinizi anlamadım ve bu profilde insanlara karşı cinsle mekansal yakınlık hoş sonuçlar doğurmuyor maalesef.

Okurken çok zevk aldım😀kesinlikle doğru 😀ama zaten abla kilolu birazcık benim fiziğim ona nazaran daha iyi 🧐
Bu nasıl bir bakış açısı yahu. Sırf sizi sinir etmek için belki de eşiniz balık etli kadınlardan hoşlanıyor siz bilmiyorsunuz desem suç mu olur acaba 🤣 ne hikmetse komşunun sizin bir yerlerinizde gözü kalacağından çok eminsiniz özgüven yüklüsünüz de nerden biliyorsunuz eşiniz belki bakacak? Her şekilde birinin gözünün birinden kalacağını düşünecek kadar kötü bir düşünce yapınız olduğu için seçenekleri de bilin isterim.

Evet tek bungalov da kalacagız ama uzun zamandır böyle bi arkadaslıgımız var evler yakın olunca her hafta beraberiz
Tek bungalovda kalmak 🤐 her hafta beraber olmak ikisi de bana çok ters şeyler. Kimin dusuncesi ne bilemyorum ama ben ablamlarla bile kalmam rahat edemem. Mahremiyet denen bir şey var ama herkesin bakış açısı farklı tabi.

Aynı bungalovda tatil geçirmek saçma değil mi? Özel hayatınız yok mu sizin? Denize birlikte gitme konusunda ben de gereksiz olduğunu düşünenlerdenim. Ahlaki açıile birlikte ben tatilde çekirdek ailemle özel zamanlar geçirmeyi tercih ederim

Aynı bungalovda tatil geçirmek saçma değil mi? Özel hayatınız yok mu sizin? Denize birlikte gitme konusunda ben de gereksiz olduğunu düşünenlerdenim. Ahlaki açıile birlikte ben tatilde çekirdek ailemle özel zamanlar geçirmeyi tercih ederim
2 ayrı çift kişilik yatak var herkes kapısını kapatacak tamam?? Alt tarafı 4 gün kalıp dönecegiz .

2 ayrı çift kişilik yatak var herkes kapısını kapatacak tamam?? Alt tarafı 4 gün kalıp dönecegiz .
E alt tarafı diyorsanız ne diye soruyorsunuz burda herkese? Görüşümüz uyusmak zorunda değil. Bence yine de saçma ve gereksiz. İki kuruş verip ayrı kalmayi tercih ederim kendi ailemle.

Ben doğru bulmuyorum kendimi de rahat hissetmezdim ayrıca eşimin dr benim arkadaşımı o şekilde görmesini istemem. Sizin de soru işaretinz var gibi bence gitmeyin

Back