Valla geçenlerde bır kız arkadasım gecmıste tatıle gıtmısyı arkadaslarıyla. 2 grupta aynı anda boşandı. Kıxlar bırbıtıne bacı bacı dıolardı. Arkadasının kocası ile nışanlandı. Yani bungalov tatil bana eşle gıdılen bır sey gıbı gelıyor.Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Benımde aklıma felmezdı ama dedım ya 2 evlı arkadaş taa yıllar önce tatıle gıtmıslsrdı kocaları arkadaş kızlar arkadastı. Aynı anda doğurdu lar. Aynı anda boşandılar. Gecen bı resım gördük nişanlandılar. Kızlar bırbırıne bacı bacı dıodu. Allah kımseye vermesın gerçekten çok çok çok zor. Bana bunhoşov eşle yapılan bır tatıl gıbı gelıo. Hatta bı arkadasım vardı çocukları annesıne bıraktı çok ıyı geldı yalnızlık bana dedı. Eşiyle gıttıler. Tatılde eşle güzel. Ben kız kıza da çok sevıyorum. Ama bazıları kalabalık sevıyo. Zıhnıyet güzel olucak. Ama olan örnekte buBiz samimi arkadaşlarımızla tatile gideriz. Severiz de kalabalık tatilleri. Aklımızın ucundan dahi geçmedi bu göz kayma olayı. Böyle bir şeyi aklından geçirecek insanlarla asla gitmek istemezdim.
Siz gitmeyin böyle tatile belli sorun yaratacak sizdw
Ben gitmem. Eltim de dedi mesela ona da yok dedim eşimin abisinin yanında bikiniyle rahat edemem yani saçma. Aynı şekilde arkadaşın kocasının yanında da edemem. Ayrıca herkes birbirine bakar gayet yani gözünüzü bağlamayacaksa kimse. Her samimiyetim bir sınırı var benim içinBu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
E yatak odasındad ses vs olur yani ya da rahat edilmez bana çok saçma geldi nerden baksanız. Bungalov da küçüktür yani iki katlı villa değil sonuçtaEvet tek bungalov da kalacagız ama uzun zamandır böyle bi arkadaslıgımız var evler yakın olunca her hafta beraberiz
Biz yaptık öyle bir tatil garip hissetmiştim.yani mayo falan giymek saçma gelmişti bence yapilmamaliBu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Tam olarak iki katlı villaE yatak odasındad ses vs olur yani ya da rahat edilmez bana çok saçma geldi nerden baksanız. Bungalov da küçüktür yani iki katlı villa değil sonuçta
Rahatsız hissedecekseniz mayo giyin.Bu ayın sonunda iki aile bungalov da kalacagız. Başka bir arkadasım bu durumun doğru olmadığını malum bikini vs hani göz kayması vs olduğunu söyledi. Ben hiç bu açıdan düşünmemiştim . Yani arkadaslarımıza güveniyoruz ,sanmıyorum böyle bişey olacagını ama içime bi kurt düstü sanırsam. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda??
Evet bende görmüştüm o videoyu haklısınızGeçenlerde bi adamın videosu vardı instada, hepiniz görmüşsünüzdür, tekneyle arkadaşımla tatile çıkmam diye, istiyorsa ona veririm 1 hafta gezsin ama benimle olmaz diye.
o video bir çok kişinin kafasını karıştırdı bence, hiç öyle düşünmeyen insanların bile aklına soktu adam. tatil ortamı ayrı ev ortamı ayrı, niye bikinili görünce aklı kaysın ya, öyle şey düşünecek ev halinden de düşünür.
Sadece 4 kişiyiz 7 -8 değil. Ayrıca iki ayrı tuvalet var e o elin adamı dediğin kişilerle zaten biz her hafta bir araya geliyoruzTatili dediğin eşle baş başa olur,ne gerek var aşiret gibi takılmaya .Çocuklarla bile zor geliyor bize.
Kaldı ki ufacık bungalovda afedersiniz insan tuvalete dahi
rahat giremez elin adamı ortada gezerken.
Siz halinizden memnunsanız, neden ısrarla konunuza yazan insanları ikna etmeye çalışıyorsunuz ?Sadece 4 kişiyiz 7 -8 değil. Ayrıca iki ayrı tuvalet var e o elin adamı dediğin kişilerle zaten biz her hafta bir araya geliyoruz
Sadece 4 kişiyiz 7 -8 değil. Ayrıca iki ayrı tuvalet var e o elin adamı dediğin kişilerle zaten biz her hafta bir araya geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?