İhanetin dayanılmaz ağırlığı

Bebeğim 2,5 aylık şu an...
Ben aldatıldığımı 15 gün önce öğrendim...
Zaten sütüm de kesildi, yavruma süt bile veremiyorum artık...

bebeğinin rızkını kesicek kadar üzen insan o bebeğe baba olmayı hakediyormu sence..

kendinize ve oğlunuza birazcık saygınız varsa o adamdan ayrılır kendi hayatınızı kurarsınız.

Bazı arkadaşlar neden eski nickimi kullanmadığımı merak etmişler...
Evet ben utanılacak bişey yapmadım...
Ama yaşadıklarımı eski nickimle yazacak kadar da cesur ve güçlü görmüyorum şu an kendimi...
Böylesi daha iyi...

Girdiği arkadaş ortamında herkesin böyle şeyler yaşadığını, eşimle sen kılıbıksın bilmem ne diye dalga geçtiklerini, o da kendisini kanıtlamak için bunları yaptığını, sonrasında bu değişikliklerin bu hayatın ona cazip gelmeye başladığını anlattı
çok zayıf bir senaryo olmuş ya.
daha farklı bir neden ortaya koysaydı..

yazılanları gözlerim açık :1shok:yüreğim sızlayarak okudum ve son cümlelerinizde film koptu olmaz böyle bişey dedim ne demek af etmek ne demek çocuğum babasız büyümesin demek inanamıyorum böyle bir şeye, sizin öylesine iğrenç duyarsız ve vijdansız bir adamdan boşanmanız demek onun çocuğundan boşanması demek değildirki zaten öyle olmasa bile o adam ne o çocuğu nede sizi haketmiyor ve siz onu yaptıkları karşısında yine onu mükafatlandırıyor kendinizi cezalandırıyosunuz... böyle bir insana bırakın bu saatten sonra karılık etmeyi bir bardak su vermek bile insanın kendi nefsine yaptığı en büyük zulumdür lütfen bu eziyeti kendinize ve bu psikoleji ile ne kadar ilgi gösterebileceğinizi düşündüğünüz oğlunuza yapmayın ve hak ettiğini ve sizsizliği yaşatın bu adamakötükedihüso

Bir şey daha söylemek istiyorm kesinlikle affetmeni onaylamıyorum cnm ama madem böyle bi şey yaptın biraz sürünseydi senin ve yavrunun yoklugunu hissetseydi bence o zaman belki yaptıgının çok onur kırıcı ve aslında sizi kaybetmek kadar degerli olmadıgını daha ii anlamazmıydı şöyle 3-4 ay ayırsaydın evlerinizi sende daha saglıklı düşüne bilirdin o zaman bence

Bence su an ne eskı nıckınızın ne adınızın ne sanınızın onemı yok.

Bence bu ruh halıyle yasadıgınız o evın sızın ve cocugunuzun saglıgı hepsınden daha da onemlı

Bı takım evlılıkde kotu gıden seyler vardır kı kadını zedeler.Buna ragmen bı sure sonra unutulur.Bı cok kadın aldatılmayı da bu ufak sebeplerden bırı gıbı gorur.Ne kurdugunuz cumleler ne de anlattıklarınız sızın bunu cok agır yasadıgınızı ve atlatmak ıcın gereklı ortama sahıp olmadıgınızı gosterıyor...

Hergun onu gore gore nası ustesınden geleceksınız kı?Bu sızı ne kadar verımlı bı anne yapacak kı?Inanın ıcımden gecen herseyı yazamıyorum.Hem yanlıs anlasılmakdan hemde sızı kırmakdan korkuyorum...

eşime her zaman derim: senin herşeyini affedebilirim ama iki şey hariç
1. dayak
2. aldatılma
çıplak fotoğraflarını görmüşsün, birileride balkona çıkmış gülmüş...
ve sen kararını vermişsin. ne denir ki..ama bişeyden eminim hissettiğin şey herneyse ama asla sevgi değildir...

Allahım yardımcınız olsun inşallah..
Ben en çok bebeğinize üzüldüm..
Verdiğiniz karar size göre en doğru karar şu anda..Lütfen çok güçlü olun.
Benimde bir kızım var anne hassasiyeti ile yazıyorum bunu..
Bir şans vermişsiniz.Eskiyi kafanızdan atmaya çalışın..
Evet bu biraz zaman alacak ama akıl sağlığınızın yerinde kalması için bu şart.
Gözünüz üzerinde olsun derim ben..

normalde böyle yazıp başkasının vebaline girmek istemem ama ayrıl bu adamdan.
bas kıçına tekmeyi,su an yenı dogum yaptıgın ıcın duygusal bır donemdesın,cocugun oldu yalnız nasıl yasarım dıye dusunuyorsun. ama yasadıkların cok ama cok zor canım benım. bunun psıkolojısını ustunden atamazsın bu adamla evlı kaldıkca!
ne demek adamı eskı nısanlısıyla cıplak gormek, ne demek sızın en özel anlarınızı baskasına anlatması,dogum yaptıgında gece gıdıp evde yatması...öfffffff
annen,baban sana sahıp cıkıyorsa bas tekmeyı yolla.
ona en buyuk ceza namuslu bır eş ve guzel bır evladı kaybetmektır.
o bunları haketmıyor anlıyormusun HA-KET-MI-YOR!!!
aksam sevgıyle hazırlanmıs bır yemegı,
onuruyla serefıyle onu bekleyen bır eşi,
tüm masumıyetıyle baba dıyerek ona sarılan bır evladı haketmiyor.lmaz:

bazı hatalar cezasız kalmamalıdır hayatta,
bunun bedelını o da kaybederek ogrenmelı.
haa o nısanlısı olacak o..'yu da yolmaya gelebılırım ben, buyuk zevk olur benım ıcın.:jeyyar:

Hepiniz yaşananlara dışarıdan üçüncü bir göz olarak, objektif bakıyorsunuz...
Mantığınızla yazıyorsunuz...
Haksız da değilsiniz dediklerinizde...
Ben de sizin yerinizde olsam sizin dediklerinizi derdim bu yaşananlar karşısında...
Lakin olmuyor işte insan sadece mantığıyla hareket edemiyor, nasıl anlatılır onu da bilmiyorum ki...
Ona inanmak istiyorum, düzeleceğine, herşeyin iyi olacağına inanmak istiyorum, bundan sonra mutlu olacağımıza inanmak istiyorum...
Çok zor biliyorum, zaman çare olur diye umuyorum sadece...
Zamanla yaram kabuk bağlar diye umuyorum...
Psikiyatra da gitmeye başladım zaten...
Doktorum bundan sonra bencil olmayı öğrenmem gerektiğini söyledi...
Şu an kendimi, yaralarımı iyileştirmeye çalışıyorum...
Ne kadar başarırım, ne kadar zamanda başarırım bilemiyorum...

kızmayın bana. ben olsam ben de aynısını yapardım. ana yüreği kıyamaz o bebeğin babasız büyümesine. bekarım. ama bişi yapamam. her gün acım büyür.

varya, sitede bunları okuya okuya, etraftan ağlayanları göre göre duya duya...
istediğiniz kadar kızın be. banlıyın hatta.
sırf bu yüzden bu memlekete şeriat lazım.
bu heriflerin çuval içinde taşlandığını görmek istiyorum ben. yüzbinlerce kez taşlandığını.
hepsinin. hepsinin taşlandığını görmek istiyorum. kanları dökülsün istiyorum.

bu ağlayan kadınların gözyaşlarının tanesine karşılık o kadar litre kanları dökülsün istiyorum.
kanlarını görmek istiyorum yerde. süründüklerini görmek istiyorum.

aile kurumunda saygıyı sevgiyi bitiren kim varsa cezalandırılsın istiyorum.
o ikinci kadınların da kırbaçlandığını görmek istiyorum.
evlilerse onlara da recm..

başka ülkelerde suçsuz yargılananlar var. evet. ama onlardan olmayacak.
bizde o kadar suçlu var ki, onlardan suçsuzlara sıra gelmesi çok zor!!
ben artık kan görmek istiyorum!!!!!!!!

kendın de soylemıssın yaa
hıcbır seyın eskısı gıbı olmayacagı kesın
asıl zor olan bır anne hassasıyetıyle yıne kendınden once evladını dusunerek babasız buyumesın dusuncesı
bu adam ne kadar babalık sıfatını hakedıyorsa artık
allah hakkında hayırlısını versın zor karar zor durum

insanlar hayatta her zaman ikinci şansı hakeder diye düşünüyorum ben
sonuçta hapisteki insanlara bile af çıkıyor öyle diel mi

geçmişlerindeki lekeyle yaşıyorlar ama sonuçta affedilmiş oluyorlar
ve hayatlarının geri kalanlarında bir daha suç işlememek için elinden geleni yapıyor çoğu

ben o kadar radikal düşünemiyorum
allah biliyor ya kendimi koyamadım bile yerine

ama bence verdiğin ikinci şans
birtek onun değil
snein ve çocuğunun da ikinci şansı

tek dileğim umarım kocan hatalarından ders alıp bir daha bu hatayı yapmaz
ve sen de vakurluğunla bunu atlatıp yepyeni bir hayata başlarsın

bunun için eski defterleri açmamak çok önemli
en ufak kavgada sen bana bunu yaptın şunu yaptın dememeli
bütün derdini sıkıntını anlatan bir yazı yazardım yerinde olsam
ve ona verirken
bunu hayatının sonuna kadar sakla
sana bunları bir daha hiç söylemicem
ama hep hatırlicam
kafamdaki bu insanı düzeltmek senin elinde de bakalım
sonuçta öfkeyle kalkan zararla oturur
bakalım ne olacak

ama zor

allah kolaylık versin

alın benden de o kadar..
yalnız yapan adamların değil buna meyilli olan kadınlarında aynı şekilde cezalandırılması gerek..
gülüyormuş öylemi.o gülerken saçlarından dolamak ısırarak tüm hırsımı almak isterdim ben.

Neden bu acıya katlanıyorsunuz? Bu soruu kendinize sordunuzmu ve dürüstçe bir cevap buldunuzmu?

bu arada söylemek istediğim birşey var ki
o da eski nişanlıyadır

o kıza bir ceza vermelisin
ha bu nasıl olur bilmiyorum
ama o kıza bir ceza vermelisin

dünyada kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor.

o kadına bir ceza vermelisin
nasıl olur bilmiyorum ama ceza vermelisin

Bence seviyor olmak değil bu, seni aldatan adamı öylece bırakmak istemiyorsunuz canını yakmak bunun acısını kat be kat ödetmek onu pişman etmek duygusu hergün daha fazla sarıyor benlğinizi..

ben uğraşırdım,
farkında olmadan yapılan bır hata değil bile bile can acıtmak için yapılan birşey.
o zaman cezasız kalmamalı.
elbette ilahi adalet denen birşey var ama ben de onun canını yakardım.
haa eşinin ailesinin karşı komşusu madem onların da esaslı bir tepki vermesi lazımdı esasında!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…