İhanetin dayanılmaz ağırlığı

arkadaşlar ayrıl terket çocuğunu gösterme demesi çok kolay geliyor size başına gelmeyen bu ruh halini anlayamaz çok zor birşey

Tamamda bu kadıncağız zaten şu ana kadar yaşamaması gerekn ne kadar acı varsa yaşamış, bu adamla evli kalmak ne verecek bu kadına acıdan başka söyleyin? Sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun zihniyeti sanırım..

Dün buna benzer iki olay anlatıldı bana yaşayan şahısların ağzından tanımıyordum onları ortak bir ortamdaydık sadece...

Böyle yaşamaya nasıl devam ediyorsunuz dediğimde ise.... Ne acıdır ki söyledikleri şey alıştık, boşvermeyi öğrendik oldu....

Dünden beri düşünürken şimdi böyle bir olayı okudum hepsinde de devamın nedeni çocuklar...

Ben olsaydım demiyorum çünkü sizde bunları yaşayacağınızı aklınızın ucundan bile geçirmezdiniz...

Karar ortada zamanında ne göstereceği bilinmez...

ınşallah hakkınızda en kısa zamanda hayırlısı olur ve mutlu olacağınız bir yaşama sahip olursunuz....

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun,ama bebeğin var en çok oan içim acıdı..
Bu evlilik ha buğün ha yarin mutlaka biticek....
Sen bir şans vermişsin,bence vermemeliydin...
Ama hayat senin yaşadıklarını sen bizden daha iyi biliyosun...

gerçekten çok üzüldüm yaşadığına.ama tek suçlı ne o kadın nede sensin sadece eşin.sana ne yalanlarla kendini aklamaya çalışıyorsa o kadınında aklını kimbilir ne yalanlarla çeldi.üzüleceksin biliyorum ama sizin doğum anınız çok önemli özel ve beklenen bi gün olarak geçecekken gelmemiş.eşiniz o kadına gidip bak seni seviyorum ben eşimin doğumuna gitmedim o kadar mutsuzuz bitmiş bi evlilik gibi zırvalarla kadına kendini ispatlamaya çalışmıştır.neyse bi karar almışsın doğru yanlış zaman gösterecek.sizde takıldığım tek şey şu bu akdar çabuk nasıl affettiniz yani bikaç gün belki daha uzun süre evden ayrılıp tepkinizi filan belli etseydiniz.şimdi hemen hayatınza almanız onu ilerde yapacağı ihanetler için yüreklendimesin sakın.oğlunuza sağlıklı uzun ömürler sizde mutluluk diliyorum.

Bence seviyor olmak değil bu, seni aldatan adamı öylece bırakmak istemiyorsunuz canını yakmak bunun acısını kat be kat ödetmek onu pişman etmek duygusu hergün daha fazla sarıyor benlğinizi..

Hayır ne yazık ki yanılıyorsunuz...
Çünkü onu bırakın bana bunları yaptığına değil doğduğuna pişman edecek imkan vardı elimde emin olun...
Onu aldatıldığımı öğrendiğim gün beş parasız ve borca batmış şekilde ortada dımdızlak bırakacak imkanım vardı...
O zaman ne şimdiki gibi parasına puluna, ne bindiği güzel arabalara, ne üstüne başına bakıp tavlanacak kız kalmazdı etrafında...
Çocuğumu da göstermezdim...
Onu sokak serserisi yapacak gücüm vardı...
Ama derdim yaptığının acısını ödetmek değil ki benim...
Ne yaparsa yapsın ödeyemez o bu bedeli...
Telafisi yok, bedeli yok, karşılığı yok biliyorum...
Sadece bize bir şans daha vermek istedim...
Evet her gün yüreğim acıyor, acımaya da devam edecek mutlaka...
Ama birgün geçeceğine dair bir umut besliyorum içimde...
Herşeyin düzeleceğine dair bir umut...

gerçekten çok üzüldüm yaşadığına.ama tek suçlı ne o kadın nede sensin sadece eşin.sana ne yalanlarla kendini aklamaya çalışıyorsa o kadınında aklını kimbilir ne yalanlarla çeldi.üzüleceksin biliyorum ama sizin doğum anınız çok önemli özel ve beklenen bi gün olarak geçecekken gelmemiş.eşiniz o kadına gidip bak seni seviyorum ben eşimin doğumuna gitmedim o kadar mutsuzuz bitmiş bi evlilik gibi zırvalarla kadına kendini ispatlamaya çalışmıştır.neyse bi karar almışsın doğru yanlış zaman gösterecek.sizde takıldığım tek şey şu bu akdar çabuk nasıl affettiniz yani bikaç gün belki daha uzun süre evden ayrılıp tepkinizi filan belli etseydiniz.şimdi hemen hayatınza almanız onu ilerde yapacağı ihanetler için yüreklendimesin sakın.oğlunuza sağlıklı uzun ömürler sizde mutluluk diliyorum.

karşıdaki kadın sütten çıkma ak kaşık yani öyle mi :bbo:
sanırım bütün konuyu okumadınız, eski nişanlı konu sahibinin karşı apartmanında oturuyor ve adamın evli olduğunu da biliyor
Çok üzgünüm çoook

belkı cok sert olacak ama hayat kendını baskasına ezdırecek kadar degersız deıl..
herkesın kendıne gore bır sahsıyetı var.ama sızın gıbı bır sahsıyetı esınız haketmıyor bence..
bende esıme dıyorum eger bır gun boyle bırsey karsıma cıkarsa bır daha yuzumu goremezsın ve benım muhatabım bıle olmazsın..
bız evlenırken soz vermedıkmı sadık kalmaya hayatı beraber paylasmaya...
yazık bebek hasretıyle yanan benım gıbı bırcok arkadas var burda...boyle bır nımetı gormemek ve sukretmemek cok acı...
rabbım herseyı gonlune gore versın canım...

ah be canım ne olur üzme kendini.Bak mesleğim var diyorsun çalış bak çocuğunada kendinede.Bazı şeyler ne kadar zaman geçerse geçsin unutulmuyor.Daha fazla niye bakıyorsun yüzüne.Kendin için bunu yapmalısın.Bu kadar üzüntüyle sana bişey olsa Allah korusun o zaman dahamı iyi çocuğun için.Madem seni ve bebeğini kaybetmeyi göze alarak bunu yaptı,sende onu sensizlikle cezalandır...

Hepinize teşekkür etmek istiyorum...
İlginizi, zamanınızı, beyninizi harcadınız...
Şu an çıkmak zorundayım ama yarın sabah siteye girip okuyacağım yazdıklarınızı...
Allah hepinizden razı olsun...

Affetmişsiniz…

Bunu yaparak ihanetin ağırlığından daha ağır bir yükü sırtlanmışsınız.

Size İhaneti yaşatan bir eşi affetme yükünü taşımak çok daha ağırdır bana kalırsa…

İçinizden söküp atamazsınız yaşadıklarınızı… İhanetin çirkinliğini göreceksiniz yüzüne baktığınız her an, sesinde ihaneti duyacaksınız… Acımasızlığı, vicdansızlığı işleyecek içinize, her saniye daha da fazla… Yitirilen güveni ne verilen sözler geri getirecek, ne de erken gelinen saatler…

Unutamayacaksınız…

Siz mutlu olamadıkça bebeğiniz mutlu olacak mı sanıyorsunuz?

Sağlıklı büyüyebilecek mi?

Ona acımasızlık, ihanet kokan bir evde soluk aldırmanız en doğru karar mıdır?

Oğlu dünyaya gelirken günahları peşinde koşan bir baba…

Oğlunuz yetişkin olsaydı oda affeder miydi babasını? “Anne, benim için babamı affet” der miydi böyle bir durumda?

Ya siz; cezanın en ağırını eşiniz hak ediyorken neden faturayı ödemeyi üstlendiniz?

Ne üzücüdür ki eşiniz size değer vermemiş, vermiyor... Niçin değersizlik üzerine değersizlik katıyorsunuz? Hakkettiğiniz güzellikleri kendiniz kendinize sunamaz mısınız?

Niçin “kendinize” sahip çıkmıyorsunuz?

karşıdaki kadın sütten çıkma ak kaşık yani öyle mi :bbo:
sanırım bütün konuyu okumadınız, eski nişanlı konu sahibinin karşı apartmanında oturuyor ve adamın evli olduğunu da biliyor
Çok üzgünüm çoook

canım konuyu baştan sona okudum bütün suçlu eşi ,kadın onun muhattabı değilki hatayı kendi eşinde arasın.şimdi o kadın karşıda oturuyor ne olacak taşınmadığı sürece tekarar aldatacak o zman .adam nefsine hakim olamadığında soluğu annesinin komşusundamı alacak.

Çünkü onu bırakın bana bunları yaptığına değil doğduğuna pişman edecek imkan vardı elimde emin olun...
Onu aldatıldığımı öğrendiğim gün beş parasız ve borca batmış şekilde ortada dımdızlak bırakacak imkanım vardı...
O zaman ne şimdiki gibi parasına puluna, ne bindiği güzel arabalara, ne üstüne başına bakıp tavlanacak kız kalmazdı etrafında...

Alan memnun satan memnun o zaman.Yapacak, söyleyecek birşey yok.:kahve:

Siz bu kadar şeyi sineye çektiyseniz, bize laf söylemek düşmez.:kahve:

sen kendini hiç sevmiyorsun, kendini mutlu edemeyen çocuğunu hiç edemez.
zaman harcamaya değmez
hep aklına gelecekne zaman yüzüne baksan hatırlayacaksın
bi süre sdnra nefret ağır basmaya başlayacak
keşke daha önce demeden bırak zavallıyı kendi haline
Allaha havale et O çok iyi bilir işini
ne de olsa biz insanların hayal gücü çok sınırlı ama Onda sınır yok.
Allah çocuğuna da iman aklı versin sana ve millete hayırlı evlat etsin.
otur oğlunla güzel güzel
o pisliği neden aranıza alıyorsunuz.

Aldatılmak affedılmeeycek bır suc..
Ama hamıle bır kadını yanlış bırakarak baska bır kadının yanında vaktı gecırmek...

ınsanın yuregını cok acıtıyor..

Benımde 15 aylık oglum var..

Yazınızı okurken cok etkılendım..Eşınızden yıyecek bırseyler ıstedınız..Sıze yolu degıştıremedım dedı ama eskı nısanlısını eglendırdı..Bu soz cok dokundu..

Erkekler bır anlık hata yapar bır gecelık zevk ıcın aldatır..buna ıkıncı bır sans verılır dıyelım..

AMa sız karnınızda ondan bır parcayı taşırken..Onun ılgısızlıgı onun gonul eglendırılmesı cok vızdansızca.......

Ben asla affetmezdım gıbı buyuk sozler kullanmam..Hayatta ınsanların zamanla fıkırlerı degısır..

Bır karar verdınız...Bundan sonra eşınızın en azından her yuzune baktıgınızda eskılerı hatırlamak yerıne...

yenı bır sayfa acmanız gererık.Bunun ıcınde elınızden gelenı yapıyorsunuz...

Dılerım bundan bebışınızle cok mutlu olursunuz..

Bebısınız anne baba sıcaklıgında cok saglıklı bır sekılde buyur..

yıllar sonra ıyıkı affetmışım eşınızı dersınız..

Eşınız yaptıgınız fedakarlıgın buyukulugune bılerek sıze bundan sonra davranır.

Sızde yapılanları unutarak cok zorrrrrrrrrrr olsada cok mutlu olursunuz...

En ıyı koca pışman olan kocadır dıye bır laf soylerler..Dılerım oyle olursunuz..

Rabbım yardımcınız olsun..
Hıc bır kadın aldatılmaya sıddete maruz kalmaz..
Artık Aldatma dayak haberlerı bu sıtede okumayalım...............

onu affetmişsiniz herşeyi sineye çekerekten...bizlerede size mutluluklar dilemek düşer sadece...ee ne diyim kolay gelsin size...

Çok ama çok üzüldüm, aynısını siz yapsanız o size şans verirmiydi ? Bu tabiki sizin seçiminiz ama haka acı çektiğinize göre doğru kararı vermemissiniz.

umarım bu affınızdan cesaret alıp bu aptallığını tekrarlamaz...
haklısın..
benim başıma gelmediği için boşanırdım die düşünüyorum..
benimde 2 yaşında bir oğlum var..
Allah bize böyle bişey yaşatmaz inş...
dilerim sanada tekrar yaşatmaz
umarım burnu fazlasıyla sürtmüştür
biliyorum
hiç bir şey eskisi gibi olmayacak..
sabır diliyorum sana
sabırr:teselli:

Asla başımıza gelmez diyemeyiz..Bazen büyük konuşmamak gerekiyor..
Gidip gelip bu konuyu yazdıklarınızı okuyorum..
Büyüklük sizde kalsın ve eşiniz ezilsin bu büyüklük karşısında..Bunu canı gönülden diliyorum ben..
Erkekler böyledir zaten;elindekinin kıymetini kaybedeceğini anladığınnda anlar..
Canları cehenneme topunun..
Hiç bir erkeğe güvenmiyorum..Kocam da dahil!

Şaşkınım
Ne yazacağıma karar bile veremedim.Yazdım sildim,yazdım sildim,
Evet konu sizsiniz belki ama aklım almıyor okuduklarımı bu sitede gördüklerimi.Seni "eş" alırken şuanki halinden farkın neydi acaba?Saçın mı daha çoktu?daha mı zayıftın? bekar olduğun için o sırada daha mı açık giyiniyordun.?Daha mı çok makyaj yapıyordun?Vs vs vs
Ne değişiyor Allahaşkına ne?Aklım hafsalım almıyor.Ben değişiyorsam o değişmiyor mu?
Ona gittiği ilk an vicdanı sızlamadı mı?Hiç mi sızlamaz.Bu erkeklerin "E T E" düşkünlüğü benim aklımı başımdan alıyor.Söyleyecek laf edecek kelime bulamıyorum.

Biliyorum vermişsin kararını ama buraya açman bile hala doğru mu yapıyorum acaba diye sorguluyorsun içinden.
Yada anlatmak istedin bilemiyorum.
Allahın hepimiz için yazdığı ve bizimde üzerinden yürüyeceğimiz KADERlerimiz var.Değiştirebilir miyiz?
Asla
Amma velakin KAZA da var
Ne demek istediğimi anlayabiliyorsun diye tahmin ediyorum

Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin sana.
Ki o yavru senin için hayırlıymış

X