Işte bu konuda haklisiniz konu sahibi döndüysen eşine gerçekten onun bu son şansı hakettigine inandığın için donmeliydin sadece ikiniz için..çocuklar yada başkasına inat için değil..eger içinizde en ufak bir şüphe varsa yol yakınken (henüz 3 ay olmus)boşanınSeviyorum eşimi affettim dese neyse de
Yok o kadına göstericem
Yok ailesine inat barıştım
Yani bunlar saçma sapan şeyler
YaniIşte bu konuda haklisiniz konu sahibi döndüysen eşine gerçekten onun bu son şansı hakettigine inandığın için donmeliydin sadece ikiniz için..çocuklar yada başkasına inat için değil..eger içinizde en ufak bir şüphe varsa yol yakınken (henüz 3 ay olmus)boşanın
2 buçuk yaşında çocuk her sabah ağlayan bir anne görüyor.
Sen çocuğuna bunu yasatiyorsun.
Kadına gelince küfür kocana gelince aslında beni seviyor.
Neyi bilmiyorum ya aldatilmissin affetmissin.
Madem affettin düzgün affet.
Yazık değil mi o çocuğa huzursuz bir evde büyüyor.
"Onlara inat yuvama döndüm "
Lütfen çocuğunu bu düşüncelerle büyütme.
Annenin sana söylediği şeyi birgün başına gelirse asla çocuğuna söyleme.
Peki sadece mesajla konismayla degil bu aldatma biliuorsunuz di mi ? Yani o temizlettigi evler falan kesin birliktelik vardr ve bu birlikteliklerden sonraki klasik sucluluk duygusuyla olan ilgili erkek halleriYa olaydan bi kac gun once daha ben bilmuyoken boyle bi tuhafti pismanmis gbiydi bilmiyorum cok ilgiliydi ya
Iliskinin suresini bilmiyorum 26 agustos gordum ben mesaji temmuzda herhangi bi kuskum yoktu temuuzun ortalarindan o yana yani 26 agustosa kadr bir ay kadar yani tahminim .. bulusup ne halt yedklerini bilmiyorum bikere goturmus sozde ablasiyla onu.İlişkinin süresini biliyor musun?
Kaç ay, yıldır aşkımlı konuşuyorlar?
Temizletecekleri evlerde buluşup bir haltlar yediler mi? Biliyor musun?
Ispatınız yok ve kızınız için duruyorsunuz.....himmm peki diyecek söz yokElimde ispatim olsa bosanirdim ama ispatta yok ne yapsaydim
Oyle bisey olsa emin ol hissederdim korktu zaten cok bnsz kalmaya
Ya anlamiyorum kadin bndende guzel degil neden o yani neden boyle bisey nasil olur hangi mantikla yapilabilir ne vermedim ne yetmedi bilmiyorum
Kimseden korkmuyorum cok sukur bana katlan bilmem ne demediler anlamadiginiz nokta o .
Emin olun o kadinin yanina birakmamak icin her gun dusunuyorum neyapabilirim diye.. esimin vatsapini taratcam vatsap veble bakayim konusuyor mu hic daha once hic yapmadim baglanti kesilmiyor dimj
Birde cocuk istiyor benden
Ya olaydan bi kac gun once daha ben bilmuyoken boyle bi tuhafti pismanmis gbiydi bilmiyorum cok ilgiliydi ya
Pismanligini gormesem yada nebilim benim icin yaptklarini gormesem inanin durmam zaten yorumunuz icin tesekkur ederim haklisiniz olmasj gereken dediginiz gbi ama nasil olur bilmiyorum
Hayir oyle hediye cicek falan degil ya baska bisey boyle gozlerimin icine bakip alnimdan opmesi bilmiyorum boyle aglamakli gbi
Oyle bisey yapicaksa neden benimle ozaman bosanmadan donduk bosanmak isteyebilirdi bitirebilirdi benle yasamaya mecbur degil
Ne alaka aklim basimda degil mi benim bunun kanisina nerden variyorsunuz zaten cani skkin bu durumda olan birine boyle bisey soylenir mi ?? O dediginiz okadr kolay olmuyor ne fedakarliklarla evlendim bi o..pu icin de birakamadim cocugumu dusundum ayrica ve annemgilde abim oturuyor orada kaldigimda duramadim ki onlarin cocugu baba baba derken benim kizim boynu bukuk kalicakti orda nebilim yasamayan bilemez Rabbim dusmanima vermesin boyle bisey suan icin kendi keyfime odakliyim geberse uzulmem emin olabilirsin . Ve tek bir hatasinda gozum bu sefer hic bir seyi gormez
Anneside yapar onlari
Kendime saygim var cok dusundum nerden biliyorsun bosanmayacagimi nerden bliyosun soylesne
Kendime yalan soylemiyorum aramizdaki iliski boyutunu bilmiyorsunuz cunki sadece burda yazilan kadar bilginiz var oyuzden yorumlarinizi lutfen dikkatli yapin tanimadan etmeden yargilamayin neler yasadigimizi bilmeden konusmayin
Yuzsuz gurursuz ezik mi , ettigim hakaretlere ragmen bni birakmadi diye şok olmuslardir hepsinin yaninda neler dedim ben esime esimin ailesine hepsine onlar inanmiyor zaten boyle bisey oldugunu tek o kadin biliyor iste neler cevirdigini o da haddini bilmistir yaptigi o.plukla kalir anca boyle esim ona askm yazmamisti kadin yazmisti .ikinci bi telefon oldugunu sanmiyorum orda tanidiklarimda var mutlaka haberim olurdu baska bir telefonuda olsa. Soz verdi bana en ufak bir hata yapmicagina dair o kadini sevdigini zerre dusunmuyorum seytana uydu yapti bi hata belkide diyorum ya zaman herseyi gostercek cok dikkatli davraniyorum en ufak hatasini yakalayim bu sefer geri donusu olmaz .Onlara inat evime döndüm dediğiniz olaya arkanızdan onlar yüzsüz, gurursuz, ezik aldatıldığı halde eve döndü diye yorumluyor bunu bilinde,
Ona göre devam edin.
Zaten o konu orda kapanmamıştır, aşkımlı cicimli msjlar siz gördünüz diye birden bitmez.
Eşinizin 2.hat olup olmadığını araştırın derim.
Belkide işyerinde bıraktığı başka bir telefonu vardır
Alından öpmeler gözün içine bakmalar falan tamamen avam hareketler, suç bastıyor. Net
Pardon da nerden eminsin beraber olduklarina??? Taniyormusun onlari? 5bin km yol yapti esim her an yanimdaydi surekli haber veriyor goruntulude konusuyoruz ben ilkini tesaduf eseri degil hissettim olaydan bi kac gun once ona attigim mesaji gorsen oturur aglarsin nasil hissettin diyeİlkini hissetmemis tesadufen yakalamıssınız, yakalanan adam daha temkinli devam edecek bir daha size asla yakalanmaz ikinci telefon alır eve getirmez vs cozum cok kadınla ayrılmadıklarına emınım.
İstemiyorsa bosanırdı demıssınız, bosansa ne yapacak evlı kadınla adı duyulacak bası belaya girecek kadınla evlenme ihtimali yok ki, hizmet tam olan Evlılıgını neden bitirsin. Zaten tatlı olan yasak , diger turlu derbeder olacak.
Annesi de yapar yapacaklarımı hizmetim ıcın bosanmamazlık etmedi demıssınız, annesi su vermez ona millete ailece rezil olacaklar aileler birbirıne girecek ısın ucunda kaynın eltin var suratına tukurmezler esinin yanı, bırak hizmeti.
Kadına o.. Pu demıssınız ama Kocanıza ilgili minicik Bı hakaretınızı görmedim, Kocanız ne peki? Kocanızı affetmıssınız kadını da affedin bence. Zaten kadın yanarsa Kocanız da yanar, ispat edememekten degıl bunu bıldıgınızden sustunuz bence.
Gözlerinin ıcıne bakıp alnından opuyormus pısmanlıkmıs bu oyle demıssınız, pısmanlık degıl sızın dusen suratını duzelsın sabah kahvaltısını hazırlayın gomlegını utuleyın diye.
Cocuk istiyormus Kocanız, muhabbetiniz buraya gelecek kadar duzeldıyse yapın o cocugu.
Gozlerimin icine bakip alnimdan opmesi olayi daha ben ogrenmeden once oldu .. suratim gulsundie degil zaten guluodu ozmanlae suratimİlkini hissetmemis tesadufen yakalamıssınız, yakalanan adam daha temkinli devam edecek bir daha size asla yakalanmaz ikinci telefon alır eve getirmez vs cozum cok kadınla ayrılmadıklarına emınım.
İstemiyorsa bosanırdı demıssınız, bosansa ne yapacak evlı kadınla adı duyulacak bası belaya girecek kadınla evlenme ihtimali yok ki, hizmet tam olan Evlılıgını neden bitirsin. Zaten tatlı olan yasak , diger turlu derbeder olacak.
Annesi de yapar yapacaklarımı hizmetim ıcın bosanmamazlık etmedi demıssınız, annesi su vermez ona millete ailece rezil olacaklar aileler birbirıne girecek ısın ucunda kaynın eltin var suratına tukurmezler esinin yanı, bırak hizmeti.
Kadına o.. Pu demıssınız ama Kocanıza ilgili minicik Bı hakaretınızı görmedim, Kocanız ne peki? Kocanızı affetmıssınız kadını da affedin bence. Zaten kadın yanarsa Kocanız da yanar, ispat edememekten degıl bunu bıldıgınızden sustunuz bence.
Gözlerinin ıcıne bakıp alnından opuyormus pısmanlıkmıs bu oyle demıssınız, pısmanlık degıl sızın dusen suratını duzelsın sabah kahvaltısını hazırlayın gomlegını utuleyın diye.
Cocuk istiyormus Kocanız, muhabbetiniz buraya gelecek kadar duzeldıyse yapın o cocugu.
E o zaman niye hergün ağlıyorsun. Bu da kocasından alamadığı hırsı milletten alıyorPardon da nerden eminsin beraber olduklarina??? Taniyormusun onlari? 5bin km yol yapti esim her an yanimdaydi surekli haber veriyor goruntulude konusuyoruz ben ilkini tesaduf eseri degil hissettim olaydan bi kac gun once ona attigim mesaji gorsen oturur aglarsin nasil hissettin diye
Aklima geldikce sinirim bosaliyor agliyorum herkesle paylasamadigim icin ama biliyorum ki bana katlanmazdi gercekten beni istemeseE o zaman niye hergün ağlıyorsun. Bu da kocasından alamadığı hırsı milletten alıyor
Seni sevse seni aldatmazdi.Aklima geldikce sinirim bosaliyor agliyorum herkesle paylasamadigim icin ama biliyorum ki bana katlanmazdi gercekten beni istemese
Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdiSeni sevse seni aldatmazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?