İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin bir başkasının karısıyla beraber olmuş kadının kocası duyarsa belki sadece boşanmayacak, eşinize zarar da verecek, yani eşiniz adam duymasın diye huyunuza gidiyor olabilir. Siz adama duyurun o karısının telefon dökümanından vs ulaşır gerçeğe. Eşinizle evliliğinize gelince, unutamazsınız güvenemezsiniz, böyle yaşamaya tahammül edemeyip bir süre sonra boşanıyorum diye konu açarsınız zaten.

Kendime yalan soylemiyorum aramizdaki iliski boyutunu bilmiyorsunuz cunki sadece burda yazilan kadar bilginiz var oyuzden yorumlarinizi lutfen dikkatli yapin tanimadan etmeden yargilamayin neler yasadigimizi bilmeden konusmayin

Konuyu okuyunca çok üzüldüm gerçekten.

Böyle birşey kolay kolay unutulmaz. İhanet hemde tanıdık, aile içi sayılabilecek bir durum. Eşinizin ailesinin bilmesi sizin buna rağmen dönmeniz onlara inat etmenin çok ötesinde sizin içinizde ki öfkeyi körükleyecek şeyler. Kendi aranızda yaşasaydınz belki unutması daha kolay olurdu.

Madem bir şans verdiniz, kendinizi maddi anlamda garanti altına alın ve kesinlikle ikinci çocuğu düşünmeyin hiçbir zaman.

Sizin için herşey güzel olur umarım. Ama unutmak için kendinize eziyet etmeyin, olmuyorsa ayrılıp yolunuza bakın.

Durum tam da bu kendime eziyet etmicem deniyorum iste olmuyosa bitecek zaten boyle surmez

Madem bosanacak kadar kendine saygın yok Burada atıp tutma.
Yine aldatilsan yine affedersinn
Şu an bir travma geçirmiş ve hayatının en kötü zamanlarını yaşayan bir kadına,kadın olarak böyle mi destek oluyorsunuz siz?
Ne hakla kendine saygısı olmadığını iddia edersiniz ne hakla atıp tutma vs tarzında hakaret eder birde saçma sacma "yine aldatılsan yine affedersin"seklinde bir onyargi ile kucumsemeye kalkarsiniz?
Sizin başınıza gelse belki sizin tercihiniz boşanmak olurdu ama tersini yapıp affeden bir kadina da da saygı duymak zorundasınız.kimsenin tercihi sizi baglamaz

Yorumlarım sizi bağlamaz kendi yorumunuzu yapın geçin.

Konu sahibi çok üzüldüm sizin için..madem ona son bir sans verdiniz sizde kendinize de son sans verin.destek alabiliyorsanız alın unutmaya çalışın ama tekrar ederse asla affetmeyin

Hayir oyle hediye cicek falan degil ya baska bisey boyle gozlerimin icine bakip alnimdan opmesi bilmiyorum boyle aglamakli gbi
Vicdanen rahatsizlik duymuş demek ki.Yaptigi yenilir ,yutulur bisey olmadigi icin.Bir de iş pasliyorlar birbirlerine demiştiniz ya.Telefon numaralari var ,birbirleriyle görüsuyorlarken iş bu tarafa evrilmiş.Benim tahminim.

Kendime yalan soylemiyorum aramizdaki iliski boyutunu bilmiyorsunuz cunki sadece burda yazilan kadar bilginiz var oyuzden yorumlarinizi lutfen dikkatli yapin tanimadan etmeden yargilamayin neler yasadigimizi bilmeden konusmayin
2 buçuk yaşında çocuk her sabah ağlayan bir anne görüyor.
Sen çocuğuna bunu yasatiyorsun.
Kadına gelince küfür kocana gelince aslında beni seviyor.
Neyi bilmiyorum ya aldatilmissin affetmissin.
Madem affettin düzgün affet.
Yazık değil mi o çocuğa huzursuz bir evde büyüyor.
"Onlara inat yuvama döndüm "
Lütfen çocuğunu bu düşüncelerle büyütme.
Annenin sana söylediği şeyi birgün başına gelirse asla çocuğuna söyleme.

Yorumlarım sizi bağlamaz kendi yorumunuzu yapın geçin.
Geçemiyorum iste sorun orda..göz göre göre kimsenin asagilanmasina seyirci kalacak kadar kaybetmedim vicdanımı..
Sizede tavsiye ederim güzel birşey vicdan ve merhamet sahibi olmak.

Allahını seversen elinde ıspat olmasına ne gerek var boşa gitsin ortalık durulsun yine yapacak zaten sen şimdi iyi sanıpta güvenme bir yine yaşıcaksın aynı şeyleri
Seven insan aldatmaz başkasına bakamaz bile şimdi her istediğini yapsa nolcak

kanit yok mu elinde? kanita ne gerek var ki? hersey acik degil mi? aldatan ve afdedilen erkege guven olmaz arkadasim. icindeki ofke suphe de hic gecmeyecek emin ol.

yapma kendine bunu. İnternette araştırma.
Ne umutla açtın biliyorum ama destek bulamazsın.
Google'da neler arattığını da tahmin edebiliyorum.
İnsanların pişman olabileceğine inanmak istiyorsun
Kabullen aldatildin ve affettin.
Kötülük yapma kendine.
Aslında gururlu biriyim iddalasmasina girme.
Bir kere affettin bitti.

Konu sahibi insanların sana inanmasına ne gerek vardı ki? Boşansaydın. Sen biliyorsun ya aldatıldığını sonuçta.

Adam emlakçıymış kadın da gelip evleri temizliyormuş yani neler yaşandı neler

Hep aklına gelecek kendini üzeceksin. Sonra kocan olacak pislik gelip “ben herşeyi yapıyorum mutlu olmuyosun aaaa” diye üste çıkacak yüzsüzlüğe bile gelecek.

Bir üye vardı aldatıldı, boşanıyorum diye konu açmıştı. Sonra yapamadı eve döndü. 3 sene sonra kadın unutamadığı için boşandı adam başka hiç hata yapmamasına rağmen. Senelerinizi çöpe atmaya değer mi? Akıl var mantık var halüsinasyon gördün diye yalan mı olur? Boşan arkadaşım kendine yazık ediyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…