Kendime yalan soylemiyorum aramizdaki iliski boyutunu bilmiyorsunuz cunki sadece burda yazilan kadar bilginiz var oyuzden yorumlarinizi lutfen dikkatli yapin tanimadan etmeden yargilamayin neler yasadigimizi bilmeden konusmayinEn az 10 aldatilman var o zaman belkiii. O da belki. Sana bosan demiyorum ama bir daha olursa söyle yaparım böyle yaparım diyerek kendine yalan söyleme. Bazı kadınlar için ihanetin affı yok bazıları için var. Sen ihaneti affeden kadınlardansin.
O yüzden kabullen ve unut. Kendine yalan söyleme daha fazla.
Durum tam da bu kendime eziyet etmicem deniyorum iste olmuyosa bitecek zaten boyle surmezKonuyu okuyunca çok üzüldüm gerçekten.
Böyle birşey kolay kolay unutulmaz. İhanet hemde tanıdık, aile içi sayılabilecek bir durum. Eşinizin ailesinin bilmesi sizin buna rağmen dönmeniz onlara inat etmenin çok ötesinde sizin içinizde ki öfkeyi körükleyecek şeyler. Kendi aranızda yaşasaydınz belki unutması daha kolay olurdu.
Madem bir şans verdiniz, kendinizi maddi anlamda garanti altına alın ve kesinlikle ikinci çocuğu düşünmeyin hiçbir zaman.
Sizin için herşey güzel olur umarım. Ama unutmak için kendinize eziyet etmeyin, olmuyorsa ayrılıp yolunuza bakın.
Şu an bir travma geçirmiş ve hayatının en kötü zamanlarını yaşayan bir kadına,kadın olarak böyle mi destek oluyorsunuz siz?Madem bosanacak kadar kendine saygın yok Burada atıp tutma.
Yine aldatilsan yine affedersinn
Yorumlarım sizi bağlamaz kendi yorumunuzu yapın geçin.Şu an bir travma geçirmiş ve hayatının en kötü zamanlarını yaşayan bir kadına,kadın olarak böyle mi destek oluyorsunuz siz?
Ne hakla kendine saygısı olmadığını iddia edersiniz ne hakla atıp tutma vs tarzında hakaret eder birde saçma sacma "yine aldatılsan yine affedersin"seklinde bir onyargi ile kucumsemeye kalkarsiniz?
Sizin başınıza gelse belki sizin tercihiniz boşanmak olurdu ama tersini yapıp affeden bir kadina da da saygı duymak zorundasınız.kimsenin tercihi sizi baglamaz
Vicdanen rahatsizlik duymuş demek ki.Yaptigi yenilir ,yutulur bisey olmadigi icin.Bir de iş pasliyorlar birbirlerine demiştiniz ya.Telefon numaralari var ,birbirleriyle görüsuyorlarken iş bu tarafa evrilmiş.Benim tahminim.Hayir oyle hediye cicek falan degil ya baska bisey boyle gozlerimin icine bakip alnimdan opmesi bilmiyorum boyle aglamakli gbi
Oyle yapicam tesekkur ederim anlayisli yorumunuz icinKonu sahibi çok üzüldüm sizin için..madem ona son bir sans verdiniz sizde kendinize de son sans verin.destek alabiliyorsanız alın unutmaya çalışın ama tekrar ederse asla affetmeyin
2 buçuk yaşında çocuk her sabah ağlayan bir anne görüyor.Kendime yalan soylemiyorum aramizdaki iliski boyutunu bilmiyorsunuz cunki sadece burda yazilan kadar bilginiz var oyuzden yorumlarinizi lutfen dikkatli yapin tanimadan etmeden yargilamayin neler yasadigimizi bilmeden konusmayin
Geçemiyorum iste sorun orda..göz göre göre kimsenin asagilanmasina seyirci kalacak kadar kaybetmedim vicdanımı..Yorumlarım sizi bağlamaz kendi yorumunuzu yapın geçin.
Allahını seversen elinde ıspat olmasına ne gerek var boşa gitsin ortalık durulsun yine yapacak zaten sen şimdi iyi sanıpta güvenme bir yine yaşıcaksın aynı şeyleriHerkese oncelikle merhaba! okadar kotu olaylar yasadim ki ,hayattan bir beklentim kalmadi, 2bucuk yasinda bir kizim var inanin cocugumun tadini cikaramiyorum dogru duzgun heves kalmadi bende hic bir sey icin .. Her sabah kalktigimda agliyorum unutamiyorum ,nasil unutucam bilmiyorum bu hep boyle devam mi edicek
3 ay olucak nerdeyse olay yaşanali.
4bucuk yillik evliyiz ..
Esimden hic boyle bir sey beklemezdim resmen sırtımdan vuruldum . Beni cok sevdigini soylerdi herzaman neden boyle oldu bilmiyorum aklim hafzalam almiyor. Gelelim ihanete nasil oldu ; esim ogun koltukta uyuyakaldi bende onun telefonun wifisine bagliydim ,yatak odasinda cekiyor telefonu diye orda sarjdaydi. Baglantim kesildi gidip wifisine bakip baglanayim dedim .. sonra birden bi his geldi dedim bi whatsapa bakayim kimlerle konusmus. Baktim bir numara var kayitli degil en son tm cnm yazmis esim ,mesaji bi actim gozlerime inanamadim ve bu kadini taniyorum resminden tanidim ve yazdiklarindan eltimin evli kiz kardesi 2 tanede cocugu var bu kadinin. Tm askim vb sekilde konusmalar gordum kadin buna haber veriyor naptigini falan .Aklim almadi boyle bi dondum kaldim salak kafam konduramadi bile kocama .acaba dedim kocasi bugun esimin yanina geldide esimin telini mi kullandi diye oyle bile dusundum.. o an hic aklima gelmedi ss alip kendime atmak aldim telefonu uyandirdim bu ne dedim acikla dedim bana gozleri kocaman acildi aldi elimden hemen ben almaya calisirken sildi mesajlari bana halisilosyon goruyosun demelere basladi madem oyle neden sildin diyorum delirdim kafayi yemek uzereydim kiyametler koptu o evin icinde sonra beni ikna etmeye calisti ver dedim bakayim telefona akilli sildi ya rahatlikla verdi bana ama ne unutmus vatsap aramasini gordum aradim masanin etrafinda dönduk almaya calisiyor telefonu benden basimiza is acican diyor noldu dedim bak noldu hani yoktu boyle bisey sonra telefonu duvara firlattim parcalandi.
Annesini aramisti hemen bide annesi geldi anenesiyle bende cildrmistim zaten birakin beni dedim gttim gecenin 1bucugu annemgile. Onlara anlattim boyle boyle diye gozlerimle gordum dedim mesaji ailem bana inandi tabi sonra surekli ariyordu acmiyordum abimi aradi dedim kizimi gtrsin soyle gtrdi kizimi annemlerin evindede baya tartistim gozlerini cikarcaktim ses etmiyodu sapsari kesilmisti korkmustu biliyor cunki ben hakliyim yuvamiz dagilmasiin ben seni seviyorum falan dedi.ya dedim neyim eksikti benim ondan ne veremedim ben sana neden ya nedenn kafam almiyor aklima geldikce agliyorum .. ailesi geldi sonra bana saldrmaya kalktilar bende onlari ittim bana sahip cikacaklarina ogullarina iki tokat yapistiracaklarina eltimleri savunmayi tercih ettiler bu ihanetlerini unutmucam .. annemde yuvani bozma kizim sevindirme onlari dedi ertsi gun geldi bize gene basbasa konustuk yalvardi yakardi ayaklarima kapandi sen ne istiyrsan oylr olcak dedi ben sensiz yapamam falan demelere basladi bende kayinvalideme kayinpedireme o ismi lazm degillere inat evime dondum.. ogunden beri en ufak bisekilde biseye rastlamadim o kadar pismanki bunu onu tanimayan biri bile anlayabilir , evimizi tasidik o mahalleden, ne istesem yapiyor bida boyle bisey yapamicagini cok iyi bliyor esim cok iyi eskisi gibi ama bnde mutlu olmaya calisiyorum ama aklimdan da atamiyorum unuturum sandim ama naparsam unutamiyom yediremiyorum olanlari o kadin hele kocasini ayakta uyutup mutlu mesut hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor elimde kanit olmadigi icin hic bir sey yapamadim bana yapilanlar o kadinin da yanina kalmasin istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum ..
Ve bu kadin tmzliklere cikan biri esimde ev satiyor temizlencek evleri eltimle kardesine pasliyordu .numarasi ordan vardi esimde.ben bi bir ara silmistim numarasini daha olaylar yasanmadan once hissetmis olmaliyim.
Bunlarin arasinda eskiden bisey olmusmuydu bilmiyorum ama anlamadigim sey hissettgim sey bunlarin eskiden arasinda bisey yasamis olduklari yoksa ne cesaret ya her iki tarafta evli .
De ayrı yazılır.Geçemiyorum iste sorun orda..göz göre göre kimsenin asagilanmasina seyirci kalacak kadar kaybetmedim vicdanımı..
Sizede tavsiye ederim güzel birşey vicdan ve merhamet sahibi olmak.
Konumdan cikar misiniz? Bayan cok bilmis. Sizin yorumlariniza ihtiyacim yok gerekli cevabi verdim size huzursuzluk cikarmayi ne cok seviyorsunuz ya siz oyleDe ayrı yazılır.
Ooo thanks..dee konu bu degilDe ayrı yazılır.
Mune Konumu kapatir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?