Herkese gurur diliyorum...Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese gurur diliyorum...Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Tamam ozaman sızı seviyor Bı daha yapmaz.Gozlerimin icine bakip alnimdan opmesi olayi daha ben ogrenmeden once oldu .. suratim gulsundie degil zaten guluodu ozmanlae suratim
Şaka gibi Ya ALDATILMIŞSIN farkında Mısın? Hemde elitinin kız kardeşi, o eltin nasıl yüzüne bakıyor? O elitininde kardeşininde aşağılık kocanında alnını karışlarım, Aldatan ikisi ama kadın o.. kocanı baştan çıkarttı cici kocan hadiOnu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Aldatan adamı tanıyorum hepsi birbirinin aynı oldugu ıcın bireysel tanısmaya ihtiyacım yok.Pardon da nerden eminsin beraber olduklarina??? Taniyormusun onlari? 5bin km yol yapti esim her an yanimdaydi surekli haber veriyor goruntulude konusuyoruz ben ilkini tesaduf eseri degil hissettim olaydan bi kac gun once ona attigim mesaji gorsen oturur aglarsin nasil hissettin diye
Yuzsuz gurursuz ezik mi , ettigim hakaretlere ragmen bni birakmadi diye şok olmuslardir hepsinin yaninda neler dedim ben esime esimin ailesine hepsine onlar inanmiyor zaten boyle bisey oldugunu tek o kadin biliyor iste neler cevirdigini o da haddini bilmistir yaptigi o.plukla kalir anca boyle esim ona askm yazmamisti kadin yazmisti .ikinci bi telefon oldugunu sanmiyorum orda tanidiklarimda var mutlaka haberim olurdu baska bir telefonuda olsa. Soz verdi bana en ufak bir hata yapmicagina dair o kadini sevdigini zerre dusunmuyorum seytana uydu yapti bi hata belkide diyorum ya zaman herseyi gostercek cok dikkatli davraniyorum en ufak hatasini yakalayim bu sefer geri donusu olmaz .
Onu sevse de gidemez, kadın evlıOnu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Aldatildiginizi hissetmediniz, mesajlari yakalayinca anladiniz simdi tekrar aldatildiginizi hissedeceginizden nasi eminsiniz?Oyle bisey yapicaksa neden benimle ozaman bosanmadan donduk bosanmak isteyebilirdi bitirebilirdi benle yasamaya mecbur degil
Hanımefendi kimse kocasını affetti diye yargılamadı, bidaha yapmaz alnımdan optu sevmese beni bosardı kadına giderdi gıbı cumlelerıne tepki gösterdik.Sizin durumunuza çok üzüldüm acınızı anlamam çok zor yaşamayan bilemez ama içimde büyük bir üzüntü çaresizlik hissettim.keşke burdaki bazı hanımlar acınızı daha çok katlayacak yorumlar yapmasaydı.açık sözlü olmaları güzel herkes doğru bildiğini yazar ama incitici usluplara üzüldüm.ben size Allah'a sığınmanızı O'ndan yardım istemenizi tavsiye ediyorum.bela musibet sıkıntı zamanlarında neler yapılabilir onları araştırın.maneviyat olmazsa insanın kalbi mutlu olamaz
Ama bunu yapmayın, kadın evli kadının yanında istese de duramaz zaten. Ve kadın aile içinden.Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
15 yılda toparlamissınız kendinizi senelerınıze cok uzuldum. Dile kolay, 15 yıl. Cocuk dogursam liseye gidecek o senede.Sen burada asip kesenleri cok kafana takma.Bak ben uc yil once aldatildim.ayrilmaya kalktim pismanliklarini dinledim yaklasik 15 yil surdu kendimi toparlamam.o yuzden daha erken bazi seyler icinsabirli ol ve onuda gozlemle.banada dediler midesiz diye aslinda haklilar ama tek cozum ayrilik degil..Evet guven zor insa ediliyor ama pismanligini sana iliklerine kadar hissetirebildiyse daha kolay olacaktir atlatmak.Ben onu hissettim en son af diledigi de telefonun diger ucunda bagira bagira aglayip af diledi o zaman dahabir ikna oldum.Atlatmam icinde cok sey yapti.Simdi aramizda ki bag ezkisinden daha bir guclu gibi geliyo bana.Bana ve cocuklara ailemize daha bir ozenli ,Ve ben gercekten yasadiklarima bugun sukur ediyorum cunku bana kattigi cok sey oldu.Sen de sabirla atlatmaya calis
Siz beni anlamadiniz.ben üsluba takılıyorum içi içini yiyen bi kadın var buraya yazmış biraz fikir almak anlatıp rahatlamak için.yazılanlar doğru olabilir herkesin fikrini söyleme özgürlüğü var bana da ters geliyor bazı şeyler ama kırıcı dil kullanmak sadece karşıdakinin yarasına tuz olur onun yanlış düşüncesini sert bi dille alay eder gibi yazanlari doğru bulmuyorumHanımefendi kimse kocasını affetti diye yargılamadı, bidaha yapmaz alnımdan optu sevmese beni bosardı kadına giderdi gıbı cumlelerıne tepki gösterdik.
Üç yıl önce aldatıldınız ve kendinizi toparlamanız 15 yıl mı sürdü? Kendinizde misiniz kuzum? Bu hesaba göre -12’desiniz.Sen burada asip kesenleri cok kafana takma.Bak ben uc yil once aldatildim.ayrilmaya kalktim pismanliklarini dinledim yaklasik 15 yil surdu kendimi toparlamam.o yuzden daha erken bazi seyler icinsabirli ol ve onuda gozlemle.banada dediler midesiz diye aslinda haklilar ama tek cozum ayrilik degil..Evet guven zor insa ediliyor ama pismanligini sana iliklerine kadar hissetirebildiyse daha kolay olacaktir atlatmak.Ben onu hissettim en son af diledigi de telefonun diger ucunda bagira bagira aglayip af diledi o zaman dahabir ikna oldum.Atlatmam icinde cok sey yapti.Simdi aramizda ki bag ezkisinden daha bir guclu gibi geliyo bana.Bana ve cocuklara ailemize daha bir ozenli ,Ve ben gercekten yasadiklarima bugun sukur ediyorum cunku bana kattigi cok sey oldu.Sen de sabirla atlatmaya calis