• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Şaka gibi Ya ALDATILMIŞSIN farkında Mısın? Hemde elitinin kız kardeşi, o eltin nasıl yüzüne bakıyor? O elitininde kardeşininde aşağılık kocanında alnını karışlarım, Aldatan ikisi ama kadın o.. kocanı baştan çıkarttı cici kocan hadi

Pardon da nerden eminsin beraber olduklarina??? Taniyormusun onlari? 5bin km yol yapti esim her an yanimdaydi surekli haber veriyor goruntulude konusuyoruz ben ilkini tesaduf eseri degil hissettim olaydan bi kac gun once ona attigim mesaji gorsen oturur aglarsin nasil hissettin diye
Aldatan adamı tanıyorum hepsi birbirinin aynı oldugu ıcın bireysel tanısmaya ihtiyacım yok.
Tamam sızı seviyor bir daha aldatmaz dedım zaten, uzatmayalım bence. Beni inandırmanıza gerek yok zaten. Siz iyi olun Kafı. Ben kahvemı ıcıyorum suan ayaklarımı uzatmıs ıyıyım yanı. Benlik bu durum yok

Yuzsuz gurursuz ezik mi , ettigim hakaretlere ragmen bni birakmadi diye şok olmuslardir hepsinin yaninda neler dedim ben esime esimin ailesine hepsine onlar inanmiyor zaten boyle bisey oldugunu tek o kadin biliyor iste neler cevirdigini o da haddini bilmistir yaptigi o.plukla kalir anca boyle esim ona askm yazmamisti kadin yazmisti .ikinci bi telefon oldugunu sanmiyorum orda tanidiklarimda var mutlaka haberim olurdu baska bir telefonuda olsa. Soz verdi bana en ufak bir hata yapmicagina dair o kadini sevdigini zerre dusunmuyorum seytana uydu yapti bi hata belkide diyorum ya zaman herseyi gostercek cok dikkatli davraniyorum en ufak hatasini yakalayim bu sefer geri donusu olmaz .

hakeret de etseniz, sayıp sövmüşde olsanız şuan evdesiniz. Çok kiymetli kocanızın yanınızdasınız
Kadın o... oldu ama kocanız masum
Biraz daha uğraşırsanız kendinizi kadının kocanızı başdan çıkardığını, aslında kocanızın bir suçu olmadığınıza inandıracaksınız.
Aldatığı ortaya çıkan hiç bir adam boşanmak istemiyor zaten. Hep pişman, bir anlık şeytana uydu, boşluğuna geldi falan filan. Yersen.
Siz yemişsiniz. Devam edin yemeye. Ama onlar ayrılmadılar bunuda aklınızın bi köşesine yazın.
Sizinle dalga geçip eğleniyorlardır muhtemelen

Senin kocan evli kadınla karısını aldatmis bir şerefsiz.
Üstelik akrabasına yan gözle bakmis bir adi.
Hala ne bu yok alnımdan öptü yok onu tanıyorum havaları.
Koca diye evli akraba kadına yan gözle bakan bir adiyle evlenmissin. Hani tanıyordun?
Bu adamın ne evlilik kurumuna ne namus kavramına saygısı var.
Yaptığı duyulsa çevrede tek bir kişi bunu eve alır mı?
Bekar biriyle seni aldatmasindan daha kötü bu evet.
O çok tanıdığın adam bak seni aldattı. Madem taniyordun niye aldattığıni farketmedin.
Evli akraba kadına bakmış bir ... ile evlisin.
Kızını uzak tut o adamdan. Sen zaten akillanmazsin belli.
Hala yok alnimı öptü yok bilmem ne yaptı. Durumun ciddiyetini kavra kadın

Eşinizi affettiyseniz kadından ne istiyorsunuz ki. Sanki kadın eşinize asılmış, eşiniz size sadakatinden yüz vermemiş gibi davranmayın bence. Unutun gitsin.

Ayrıca çok üzülerek söylüyorum ki, eşinizin bu kadar korkması sizi kaybedeceğini düşündüğünden değil. Muhtemelen kadının eşi ve başkalarının duymasından endişeleniyor. Siz ilk farkettiğinizde “napıyorsun, başımıza iş açacaksın” demiş zaten.

Ne diyelim umarım kararınızdan pişman olmazsınız.

Madem döndünüz onun gerektirdiği ölçüde davranıcaksınız. Sizi aldatan eşinizi affedip sizi aldattığı kadını, kayınpederi, kayınvalideyi neden affetmiyorsunuz? Hepsinden daha suçlu olan kişi eşiniz değil mi? Çocuğum için barıştım deseniz veya çok aşığım ondan barıştım deseniz yine yanlış ama tepkim daha farklı olurdu siz eş ailesine inat olsun diye barışmışsınız. Madem bir karar aldınız barıştınız o zaman neden her gün ağlıyorsunuz? Kızınızı her gün ağlayan bir anneyle aynı evde büyütme hakkınız yok. Verdiğiniz kararın gerektirdiği şekilde davranamayacaksınız kararınızı gözden geçirin derim.

Birisi de yok kadının üstüne çok gitmeyin yok kinadiginizi yaşarsınız filan masalları anlatiyordu.
Bu kadın bir anne. Anneligin arkasına sığınıp kocasının ahlaksizligini mesrulastiriyor.
Bir annenin çocuğunu böyle bir ortamda büyütme hakkı yok.
Adamin yaptığı sıradan bir aldatma değil bu adam çukurun dibi.

Sizin durumunuza çok üzüldüm acınızı anlamam çok zor yaşamayan bilemez ama içimde büyük bir üzüntü çaresizlik hissettim.keşke burdaki bazı hanımlar acınızı daha çok katlayacak yorumlar yapmasaydı.açık sözlü olmaları güzel herkes doğru bildiğini yazar ama incitici usluplara üzüldüm.ben size Allah'a sığınmanızı O'ndan yardım istemenizi tavsiye ediyorum.bela musibet sıkıntı zamanlarında neler yapılabilir onları araştırın.maneviyat olmazsa insanın kalbi mutlu olamaz

Güvenemezsin...
Şartları eşitle..aldat..yakalan..senden vazgecmez affederse ..vay be gercekten kocanin hası bu dersin..tekrar kabarir tum duygularin..
Annenizde milleti güldürme diye sizi kocanizin narin kollarina atmasi cok manidar
Allah hidayet versin

Sizin durumunuza çok üzüldüm acınızı anlamam çok zor yaşamayan bilemez ama içimde büyük bir üzüntü çaresizlik hissettim.keşke burdaki bazı hanımlar acınızı daha çok katlayacak yorumlar yapmasaydı.açık sözlü olmaları güzel herkes doğru bildiğini yazar ama incitici usluplara üzüldüm.ben size Allah'a sığınmanızı O'ndan yardım istemenizi tavsiye ediyorum.bela musibet sıkıntı zamanlarında neler yapılabilir onları araştırın.maneviyat olmazsa insanın kalbi mutlu olamaz
Hanımefendi kimse kocasını affetti diye yargılamadı, bidaha yapmaz alnımdan optu sevmese beni bosardı kadına giderdi gıbı cumlelerıne tepki gösterdik.

Sen burada asip kesenleri cok kafana takma.Bak ben uc yil once aldatildim.ayrilmaya kalktim pismanliklarini dinledim yaklasik 15 yil surdu kendimi toparlamam.o yuzden daha erken bazi seyler icinsabirli ol ve onuda gozlemle.banada dediler midesiz diye aslinda haklilar ama tek cozum ayrilik degil..Evet guven zor insa ediliyor ama pismanligini sana iliklerine kadar hissetirebildiyse daha kolay olacaktir atlatmak.Ben onu hissettim en son af diledigi de telefonun diger ucunda bagira bagira aglayip af diledi o zaman dahabir ikna oldum.Atlatmam icinde cok sey yapti.Simdi aramizda ki bag ezkisinden daha bir guclu gibi geliyo bana.Bana ve cocuklara ailemize daha bir ozenli ,Ve ben gercekten yasadiklarima bugun sukur ediyorum cunku bana kattigi cok sey oldu.Sen de sabirla atlatmaya calis

Onu sevse taniyorum asla yanimda durmazdi
Ama bunu yapmayın, kadın evli kadının yanında istese de duramaz zaten. Ve kadın aile içinden.
Duyulsa eşinizin başına neler gelir eminim tüm bunları düşünmüstür eşiniz.

Hadi diyelim sizi seviyor yere batsın böyle sevgi. Sizi aldatan hemde tanıdığınız bildiğiniz bir evli kadınla aldatan adam siz sevse ne olur?

Yeterince üzgünsünüz sizi ekstra üzmek istemiyorum aslında ama onu sevse yanımda asla durmazdi demeyin.

Sen burada asip kesenleri cok kafana takma.Bak ben uc yil once aldatildim.ayrilmaya kalktim pismanliklarini dinledim yaklasik 15 yil surdu kendimi toparlamam.o yuzden daha erken bazi seyler icinsabirli ol ve onuda gozlemle.banada dediler midesiz diye aslinda haklilar ama tek cozum ayrilik degil..Evet guven zor insa ediliyor ama pismanligini sana iliklerine kadar hissetirebildiyse daha kolay olacaktir atlatmak.Ben onu hissettim en son af diledigi de telefonun diger ucunda bagira bagira aglayip af diledi o zaman dahabir ikna oldum.Atlatmam icinde cok sey yapti.Simdi aramizda ki bag ezkisinden daha bir guclu gibi geliyo bana.Bana ve cocuklara ailemize daha bir ozenli ,Ve ben gercekten yasadiklarima bugun sukur ediyorum cunku bana kattigi cok sey oldu.Sen de sabirla atlatmaya calis
15 yılda toparlamissınız kendinizi senelerınıze cok uzuldum. Dile kolay, 15 yıl. Cocuk dogursam liseye gidecek o senede.

[QU
Hanımefendi kimse kocasını affetti diye yargılamadı, bidaha yapmaz alnımdan optu sevmese beni bosardı kadına giderdi gıbı cumlelerıne tepki gösterdik.
Siz beni anlamadiniz.ben üsluba takılıyorum içi içini yiyen bi kadın var buraya yazmış biraz fikir almak anlatıp rahatlamak için.yazılanlar doğru olabilir herkesin fikrini söyleme özgürlüğü var bana da ters geliyor bazı şeyler ama kırıcı dil kullanmak sadece karşıdakinin yarasına tuz olur onun yanlış düşüncesini sert bi dille alay eder gibi yazanlari doğru bulmuyorum

Üç yıl önce aldatıldınız ve kendinizi toparlamanız 15 yıl mı sürdü? Kendinizde misiniz kuzum? Bu hesaba göre -12’desiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back