İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yine gülüyorum. Hep de güleceğim ! Kendisine eşya muamelesi yapilmasina izin verilen, midesiz, itaatkar, gururunu ayaklar altina alan, anne olmayi ve dahasi kiz cocugu yetistirmeyi asla ama asla hak etmeyen, erkegi kutsallastiran kadinlara acı acı güleceğim !

Konu sahibi kocasini aldatsaydi, iffetsiz derdiniz. Kocasindan degil affedilmeyi beklemek , caninin bagislanmasini beklerdiniz. Iki yüzlüsünüz. Erkeklerin gözüne girmek icin sözde sabirli cefakar ama gercekte ezik ve gurursuz kölelersiniz. Kadin demiyorum sizlere. Kadinlik gururu baskadir. Kadin olmak ayricaliktir !

Yani ne yazık kendinize bu eziyeti cektiriyorsunuz,dünyaya bir kereden başka gelinmiyor arkadaşım keşke önüne bakabilsen, herkese inat!

Bide çocuğum için demişsin ama çocuğun büyüdüğünde,katlanmasaydin,ben mi dedim katlan diye boşanıp hayatını yaşasaydin diyecek belki de.

Keşke olayın sıcaklığıyla kadının eşine soyleseydiniz,elinizde kanıt olmasına da gerek yok,ortaya top gibi ateşi bırakmış olurdunuz en azından, sonra oturur izlerdiniz fena mı
O şüphe bile yeterdi o adama,gerisi zaten gelirdi

Konudaki mesajlarını okudukça üzülüyorum. Kadın eşine yapışmış aklını çelmiş diye düşünüyorsun. Kadını şeytan yaptın, or.... yaptın... Eşin ise şeytana uymuş masum bir erkek. Eşin mesajları düzenli silmiş sondaki üç beş mesajdan yola çıkarak “eşim aşkım dememiş” bile diye kandırdın kendini. Alnından öperken gözü dolmuş, sensiz kalamamış vs. Bu yazdıklarının hepsi gerçekten çok üzücü.

Kapattır konunu. Gerçekte de kapat bu konuyu kimseye anlatma. Rezillik çünkü. Tekrar aldatıldığında olay çıkarma duymamış gibi yap bari.

Sadece telefondan mesajlaşsalar affederdin belki. Boş evlerde buluşmuşlar belli ki. Aşkım diyecek ilişkileri olmuş. Yapacağını yapıp akşamları gelip seninle aynı yatağa girmiş. Bizim midemizi bulandıran bunlar. Zamanını boşa harcıyorsun. Senin de mide bulantın geçmeyecek.

Yok artik?!
Bunlari demezdim.biraz sakin olun.

En büyük hatamiz acelecilik....bi ekran görüntüsü hemen alsaydiniz kendinize atsaydiniz kendi cebinizden o ekranin fotosunu cekseydiniz...niye hemen uyandiriyorsunuz ki....sonrabiz suclu oluyoruz iftira attik oluyoruz

Bir kere affetmişsen ve sonrasında, affettiğin için herşey eski haline dönmüşse madem neden halen bu kadar düşünüyorsun? Ya affedip unutacaksın ya da boşanacaksın bu kadar?

k

Eklentiler

• adalet-agaoglu-sozu-5.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 72
Aynı yataga nasıl girdiniz bu adamla tekrar? Onların arasında cinsellik te yasanmıstır iş aşkım demeye geldiyse...Aldatılma ve affetme hikayelerini okumak istemiyorum artık cidden moralim bozuluyor fena halde
daha ikinciyi de yapacak
o kadına inat
çünkü kocası onu seçti ondan çocuk yapacak kadar seviyor
yersen

• Tamam bir mükemmel kadın sizsiniz !

• İnsanların hayatlarını etkileyen bir sürü değişken vardır. Psikolojik durumları, geçmişleri, aile yapıları, içinde bulundukları ekonomik durumlar, yaşadıkları toplumun yapısı vb... Başlarına gelen olaylara bundan dolayı her kadın aynı tepkiyi veremez. Bir kadın aldatıldığında hemen ertesi gün davayı açarken diğeri bunu yapamaz. Çünkü, hayatı çok farklıdır, şartlar farklıdır vb....

• Siz, sayın ''MÜKEMMEL KADIN'' ... Birileri hakkında bu kadar ''KÖTÜ'' şeyler yazarken bir daha ki sefere iki kere düşünün ya da o ''KÖTÜ'' düşünceleri kendinize saklayın.

• Madem bir derde derman olasınız yok bari yarayı daha fazla deşmeyin !!!!

05.05.2015 e takıldım. Evlilik tarihi sanırım. Çok üzüldüm. Affetmek mümkün değil ama döndüğünüze göre yıpratmayın kendinizi. Düşündükçe kötü hissedeceksiniz.

Acı olacak sözüm ama ciddi ciddi ilişki var aralarında. Cinsellik zaten yaşanmış. Hatta oradayım, buradayım bilgisi veriyor. Kocanız istemese bunları yazmaz. İlişkileri öylesine bir ilişki değilmiş. Eşiniz de pişman değil.
İki çocuklu evli kadını ailesi kabul etmeyecek. Zaten kadında boşanmayacak. Siz toplum içindeki statüsü için gereklisiniz. Diyorsunuz neden benimle? Cevabı bu maalesef.

helallll bide gelmiş burda övünmüyorlar mı ağızlarına kürekle dalmak istiorum

YA LÜTFEN BURAYA GENÇ NESILE KÖTÜ ÖRNEK OLACAK BAŞARISIZLIK SİNDİRİLMİŞLİK HIKAYELERINIZI SANKI IYI BIRSEY YAPMIŞ GIBI ANLATMAYIN. HATTA HIC ANLATMAYIN. HEM ÜZÜLÜYORUZ HEM DE ACABA BUNU OKUYUP DOĞRU OLANIN BU OLDUGU SONUCUNA ULASABILECEK GENCLER VAR MI Kİ DIYE ENDISE DUYUYORUZ.
GENCLER; ARKADAŞLAR DOĞRU OLAN BU DEGIL....

Yapamıyorsanız yapabilen güçlü kadınlara dil uzatmayın bari siz aldatılmayı hazmediyorsunuz diye bizde hazmetmek zorunda değiliz evet bir sürü değişken var bırakın bari biz onurumuzla yaşayalım sizde ikinci kadınlara katlanmak zorunda kalarak yaşayın bol şans .

İçim şişti vallahi, aaa bu kadin ihaneti affetmis o zaman bende affedeyim diyecek kac kisi var merak ettim? Kadina yol gosterin, kanuni haklarini bilen onlari anlatsin, ispat yukumluluguyle ilgili mevzuatla bilgisi olan onu bu konuda aydinlatsin, klavyenin basina gecip aa ne eziksiniz vs yazmakla olmuyor biseyler degil mi? Alkislayan tayfayi hazir bulmusken dur ben de suraya yorum yazayim kafasini da anlamadim asla da anlamayacagim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…