- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Neyi hedefliyorsunuz bunları yazarken? Kendinizi mi deşarj ediyorsunuz?yapma kendine bunu. İnternette araştırma.
Ne umutla açtın biliyorum ama destek bulamazsın.
Google'da neler arattığını da tahmin edebiliyorum.
İnsanların pişman olabileceğine inanmak istiyorsun
Kabullen aldatildin ve affettin.
Kötülük yapma kendine.
Aslında gururlu biriyim iddalasmasina girme.
Bir kere affettin bitti.
Ihanet affedilmez netHerkese oncelikle merhaba! okadar kotu olaylar yasadim ki ,hayattan bir beklentim kalmadi, 2bucuk yasinda bir kizim var inanin cocugumun tadini cikaramiyorum dogru duzgun heves kalmadi bende hic bir sey icin .. Her sabah kalktigimda agliyorum unutamiyorum ,nasil unutucam bilmiyorum bu hep boyle devam mi edicek
3 ay olucak nerdeyse olay yaşanali.
4bucuk yillik evliyiz ..
Esimden hic boyle bir sey beklemezdim resmen sırtımdan vuruldum . Beni cok sevdigini soylerdi herzaman neden boyle oldu bilmiyorum aklim hafzalam almiyor. Gelelim ihanete nasil oldu ; esim ogun koltukta uyuyakaldi bende onun telefonun wifisine bagliydim ,yatak odasinda cekiyor telefonu diye orda sarjdaydi. Baglantim kesildi gidip wifisine bakip baglanayim dedim .. sonra birden bi his geldi dedim bi whatsapa bakayim kimlerle konusmus. Baktim bir numara var kayitli degil en son tm cnm yazmis esim ,mesaji bi actim gozlerime inanamadim ve bu kadini taniyorum resminden tanidim ve yazdiklarindan eltimin evli kiz kardesi 2 tanede cocugu var bu kadinin. Tm askim vb sekilde konusmalar gordum kadin buna haber veriyor naptigini falan .Aklim almadi boyle bi dondum kaldim salak kafam konduramadi bile kocama .acaba dedim kocasi bugun esimin yanina geldide esimin telini mi kullandi diye oyle bile dusundum.. o an hic aklima gelmedi ss alip kendime atmak aldim telefonu uyandirdim bu ne dedim acikla dedim bana gozleri kocaman acildi aldi elimden hemen ben almaya calisirken sildi mesajlari bana halisilosyon goruyosun demelere basladi madem oyle neden sildin diyorum delirdim kafayi yemek uzereydim kiyametler koptu o evin icinde sonra beni ikna etmeye calisti ver dedim bakayim telefona akilli sildi ya rahatlikla verdi bana ama ne unutmus vatsap aramasini gordum aradim masanin etrafinda dönduk almaya calisiyor telefonu benden basimiza is acican diyor noldu dedim bak noldu hani yoktu boyle bisey sonra telefonu duvara firlattim parcalandi.
Annesini aramisti hemen bide annesi geldi anenesiyle bende cildrmistim zaten birakin beni dedim gttim gecenin 1bucugu annemgile. Onlara anlattim boyle boyle diye gozlerimle gordum dedim mesaji ailem bana inandi tabi sonra surekli ariyordu acmiyordum abimi aradi dedim kizimi gtrsin soyle gtrdi kizimi annemlerin evindede baya tartistim gozlerini cikarcaktim ses etmiyodu sapsari kesilmisti korkmustu biliyor cunki ben hakliyim yuvamiz dagilmasiin ben seni seviyorum falan dedi.ya dedim neyim eksikti benim ondan ne veremedim ben sana neden ya nedenn kafam almiyor aklima geldikce agliyorum .. ailesi geldi sonra bana saldrmaya kalktilar bende onlari ittim bana sahip cikacaklarina ogullarina iki tokat yapistiracaklarina eltimleri savunmayi tercih ettiler bu ihanetlerini unutmucam .. annemde yuvani bozma kizim sevindirme onlari dedi ertsi gun geldi bize gene basbasa konustuk yalvardi yakardi ayaklarima kapandi sen ne istiyrsan oylr olcak dedi ben sensiz yapamam falan demelere basladi bende kayinvalideme kayinpedireme o ismi lazm degillere inat evime dondum.. ogunden beri en ufak bisekilde biseye rastlamadim o kadar pismanki bunu onu tanimayan biri bile anlayabilir , evimizi tasidik o mahalleden, ne istesem yapiyor bida boyle bisey yapamicagini cok iyi bliyor esim cok iyi eskisi gibi ama bnde mutlu olmaya calisiyorum ama aklimdan da atamiyorum unuturum sandim ama naparsam unutamiyom yediremiyorum olanlari o kadin hele kocasini ayakta uyutup mutlu mesut hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor elimde kanit olmadigi icin hic bir sey yapamadim bana yapilanlar o kadinin da yanina kalmasin istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum ..
Ve bu kadin tmzliklere cikan biri esimde ev satiyor temizlencek evleri eltimle kardesine pasliyordu .numarasi ordan vardi esimde.ben bi bir ara silmistim numarasini daha olaylar yasanmadan once hissetmis olmaliyim.
Bunlarin arasinda eskiden bisey olmusmuydu bilmiyorum ama anlamadigim sey hissettgim sey bunlarin eskiden arasinda bisey yasamis olduklari yoksa ne cesaret ya her iki tarafta evli .
Aynen ben de cok şey yaşandığını düşünüyorum ortam müsait resmenKonu sahibi insanların sana inanmasına ne gerek vardı ki? Boşansaydın. Sen biliyorsun ya aldatıldığını sonuçta.
Adam emlakçıymış kadın da gelip evleri temizliyormuş yani neler yaşandı neler
Hep aklına gelecek kendini üzeceksin. Sonra kocan olacak pislik gelip “ben herşeyi yapıyorum mutlu olmuyosun aaaa” diye üste çıkacak yüzsüzlüğe bile gelecek.
Bir üye vardı aldatıldı, boşanıyorum diye konu açmıştı. Sonra yapamadı eve döndü. 3 sene sonra kadın unutamadığı için boşandı adam başka hiç hata yapmamasına rağmen. Senelerinizi çöpe atmaya değer mi? Akıl var mantık var halüsinasyon gördün diye yalan mı olur? Boşan arkadaşım kendine yazık ediyorsun.
Asla guvenemeyeceksin o mukemmel olsa da sen bir kulp takacaksin ne yazik ki yikilan guvenin inşasi zor oluyor ama yasiosun bir sekil belki mecburiyetten belki cocuklarin icin belki de sevdiginden ama gozun aklin hep onda kalarak...Herkese oncelikle merhaba! okadar kotu olaylar yasadim ki ,hayattan bir beklentim kalmadi, 2bucuk yasinda bir kizim var inanin cocugumun tadini cikaramiyorum dogru duzgun heves kalmadi bende hic bir sey icin .. Her sabah kalktigimda agliyorum unutamiyorum ,nasil unutucam bilmiyorum bu hep boyle devam mi edicek
3 ay olucak nerdeyse olay yaşanali.
4bucuk yillik evliyiz ..
Esimden hic boyle bir sey beklemezdim resmen sırtımdan vuruldum . Beni cok sevdigini soylerdi herzaman neden boyle oldu bilmiyorum aklim hafzalam almiyor. Gelelim ihanete nasil oldu ; esim ogun koltukta uyuyakaldi bende onun telefonun wifisine bagliydim ,yatak odasinda cekiyor telefonu diye orda sarjdaydi. Baglantim kesildi gidip wifisine bakip baglanayim dedim .. sonra birden bi his geldi dedim bi whatsapa bakayim kimlerle konusmus. Baktim bir numara var kayitli degil en son tm cnm yazmis esim ,mesaji bi actim gozlerime inanamadim ve bu kadini taniyorum resminden tanidim ve yazdiklarindan eltimin evli kiz kardesi 2 tanede cocugu var bu kadinin. Tm askim vb sekilde konusmalar gordum kadin buna haber veriyor naptigini falan .Aklim almadi boyle bi dondum kaldim salak kafam konduramadi bile kocama .acaba dedim kocasi bugun esimin yanina geldide esimin telini mi kullandi diye oyle bile dusundum.. o an hic aklima gelmedi ss alip kendime atmak aldim telefonu uyandirdim bu ne dedim acikla dedim bana gozleri kocaman acildi aldi elimden hemen ben almaya calisirken sildi mesajlari bana halisilosyon goruyosun demelere basladi madem oyle neden sildin diyorum delirdim kafayi yemek uzereydim kiyametler koptu o evin icinde sonra beni ikna etmeye calisti ver dedim bakayim telefona akilli sildi ya rahatlikla verdi bana ama ne unutmus vatsap aramasini gordum aradim masanin etrafinda dönduk almaya calisiyor telefonu benden basimiza is acican diyor noldu dedim bak noldu hani yoktu boyle bisey sonra telefonu duvara firlattim parcalandi.
Annesini aramisti hemen bide annesi geldi anenesiyle bende cildrmistim zaten birakin beni dedim gttim gecenin 1bucugu annemgile. Onlara anlattim boyle boyle diye gozlerimle gordum dedim mesaji ailem bana inandi tabi sonra surekli ariyordu acmiyordum abimi aradi dedim kizimi gtrsin soyle gtrdi kizimi annemlerin evindede baya tartistim gozlerini cikarcaktim ses etmiyodu sapsari kesilmisti korkmustu biliyor cunki ben hakliyim yuvamiz dagilmasiin ben seni seviyorum falan dedi.ya dedim neyim eksikti benim ondan ne veremedim ben sana neden ya nedenn kafam almiyor aklima geldikce agliyorum .. ailesi geldi sonra bana saldrmaya kalktilar bende onlari ittim bana sahip cikacaklarina ogullarina iki tokat yapistiracaklarina eltimleri savunmayi tercih ettiler bu ihanetlerini unutmucam .. annemde yuvani bozma kizim sevindirme onlari dedi ertsi gun geldi bize gene basbasa konustuk yalvardi yakardi ayaklarima kapandi sen ne istiyrsan oylr olcak dedi ben sensiz yapamam falan demelere basladi bende kayinvalideme kayinpedireme o ismi lazm degillere inat evime dondum.. ogunden beri en ufak bisekilde biseye rastlamadim o kadar pismanki bunu onu tanimayan biri bile anlayabilir , evimizi tasidik o mahalleden, ne istesem yapiyor bida boyle bisey yapamicagini cok iyi bliyor esim cok iyi eskisi gibi ama bnde mutlu olmaya calisiyorum ama aklimdan da atamiyorum unuturum sandim ama naparsam unutamiyom yediremiyorum olanlari o kadin hele kocasini ayakta uyutup mutlu mesut hayatina hic birsey olmamis gibi devam ediyor elimde kanit olmadigi icin hic bir sey yapamadim bana yapilanlar o kadinin da yanina kalmasin istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum ..
Ve bu kadin tmzliklere cikan biri esimde ev satiyor temizlencek evleri eltimle kardesine pasliyordu .numarasi ordan vardi esimde.ben bi bir ara silmistim numarasini daha olaylar yasanmadan once hissetmis olmaliyim.
Bunlarin arasinda eskiden bisey olmusmuydu bilmiyorum ama anlamadigim sey hissettgim sey bunlarin eskiden arasinda bisey yasamis olduklari yoksa ne cesaret ya her iki tarafta evli .
Kocası sensin galiba soru sahibinin?Allahim inanılır gibi değil bazı üyeler..Illa boşan bak boşanmadın kendine saygın yok ..bak affettin gurursuz birisin.. bak Emin ol bidaha yapacak bilmemne..
Nesiniz siz yahu kimsiniz..
Size ne kadın tercihini bu yönde kullandıysa son bir sans verdiyse..Size ne?
Sayginiz olsun biraz.
Bundan sonra neler olacağını sadece Allah bilir..önyargınizi da alın çekilin bir kenara bir zahmet
Yoo iyi bak her yorum yapana değil sadece sana özel yazdım hatta sadece sana bu cevaplarım..çünkü cidden haddini aşan yorumların var ve son derece saygısız bir insansın..şu üstte yazdıkların da bunu iyice göstermiş oldu.Durum tespiti yazmış Birde.. tövbe tövbe..Kocası sensin galiba soru sahibinin?
Her yorum yapana saldırdığına göre.
Aldatilmis ve muhtemelen tekrar aldatilacak kadına iyilik mi yapıyorsun aklınca?
Yazık değil mi bu kadına tekrar sevilmeyi güvenmeyi haketmiyor mu?
Aldatilip affetmek evet gurursuzluktur. Durum tespiti bu hakaret değil.
İnsanlar da diyor ki kendine bu durumu layık görme kurtul.
Şu an onur kırıcı, küçük düşürücü bir durumun içinde.
Kendisi aldatsa kocası şans verecekti sanki.
Şu kadınlara pembe tablolar çizip kandirmayin artık.
Hababam sınıfı ahmet artık beni bi salsan mı acaba?Yoo iyi bak her yorum yapana değil sadece sana özel yazdım hatta sadece sana bu cevaplarım..çünkü cidden haddini aşan yorumların var ve son derece saygısız bir insansın..şu üstte yazdıkların da bunu iyice göstermiş oldu.Durum tespiti yazmış Birde.. tövbe tövbe..
Nerden biliyorsun bundan sonra da mutlu olmayacağını? Nerden biliyorsun yeniden aldatilacagini?Bu kadar kesin ve net olman mümkün değil eğer Allah degilsen(hasa)
Ilk kez aldatılmış ve ilk ve son kez sans vermiş.iyi dileklerle ve umutlarla derdini dinleyip akıl vereceğine hakaret edip kucumsuyorsun..Bana kalırsa senin kuyruk acın çok büyük. Git tedavi ol
Tatlım ortaya yazdığım yoruma bile atlayan sensin sonrada gelip bu ucuz espirilerle bana afra tafra yapıyor komik oluyorsunHababam sınıfı ahmet artık beni bi salsan mı acaba?
Bana yazdığın için olabilir miTatlım ortaya yazdığım yoruma bile atlayan sensin sonrada gelip bu ucuz espirilerle bana afra tafra yapıyor komik oluyorsun)
Hadi canım hadi..
No..ama üstüne alındıysan şu çok meşhur sözü yazacağım izninle..Bana yazdığın için olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?