İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İhanet affedılmeyecek tek olay.
Sizde bu kuyruk acısı varken içsel olarak o adamla asla mutlu ve huzurlu olamayacaksınız.
Ben annenizi de anlamadım, eltımın boklu kardesıne askım diyen adam ıcın yuvanı kurtar ne demek. Neden siz kurtaracaksınız siz mi aldattınız. O kadar yumusak durmussunuz ki ailece, adamın aılesı size saldırabılmıs ayaklarınıza kapanmak yerine. Asla kıymetinız bılınmeyecek bunu bilin.

Kadın rezil hayatına devam ediyor, kaynanalar saldırdı ve siz eve döndünüz. Kocanız aldattı ama sevısıyorsunuz. Kimse yaptıgı serefsızlıgın bedelini odememıs. Herkesin hayatı yolunda, tek sucsuz sızsınız ve tek mutsuz da sızsınız
Bence bıseyler yapın.

Neyi hedefliyorsunuz bunları yazarken? Kendinizi mi deşarj ediyorsunuz?

Tebrikler yılın en gururlu kadını siz seçildiniz.

İnsanları rahat bırakın yahu ayıp şu yaptığınız.

Bakin konu sahibi üzülmenizi istemem ama Eşiniz ve ailesi sizi baskı yoluyla ikna etmişler..
Onların telaşı çevrelerine rezil olmak ..Böyle bir şeyin ortaya çıkması rezalet bir şey..Ahlaksızliktır.

Eşiniz olacak şahıs sizi belki başka kadınlarla bile aldatıyor olabilir..Rahat çünkü ..
Mesajları bile silme zahmetinde bulunmamış..

Sizin yerinizde olsam direk Kocasına söylemesem bile ağzı gevşek olan bazı kişilerle paylaşırım. Paylaşırım ki laf ortada dolansın panik olsunlar ..Hem belki kadının ailesinin ve kocasının kulağına kar suyu kaçar.

Ihanet affedilmez net

Aynen ben de cok şey yaşandığını düşünüyorum ortam müsait resmen

Asla guvenemeyeceksin o mukemmel olsa da sen bir kulp takacaksin ne yazik ki yikilan guvenin inşasi zor oluyor ama yasiosun bir sekil belki mecburiyetten belki cocuklarin icin belki de sevdiginden ama gozun aklin hep onda kalarak...

Ne kadar acimasiz ve kotu kalpli olduk... kadincagiz lanet nefret etti buraya yazip dert anlattigi icin, kadin kadina bunu yapiyorsa erkeklerden cok da merhamet beklememek lazim. Konu sahibini guzel dille dogru yonlendirmek varken nedir bu kin ve ofke?
Bu arada hayatta neyi kinadiysam yasadim, kinayan kisiler bundan sonra hayatina dikkat etsin zira bi gun onlar da boyle bi konudan magdur olacaklar.

Sizin adınıza üzüldüm fakat kendinizi bu denli çaresiz bırakan yine siz olmuşsunuz. Böyle bi şey nasıl affedilir ki. Boşanmış olsaydınız 1, 3 belki 5 yıl üzülürdünüz. Oysa şimdi hergün size cehennem. Bu asla unutulacak bi şey değil. Başkaları sevinmesin diye kendinizi hiç dinmeyecek bi yangının ortasında bırakmışsınız. Düşmanlarınız aksine mutlu olmuşlardır, aldattığı halde o adamla yaşamak zorunda kaldı diye.

Niye yanımda o zaman diyorsunuz. Eğer sizden ayrılma gibi bi isteği olsaydı aldatmadan önce de ayrılırdı. Sizden ayrılmak istemiyor olması aldatmayacağı anlamına gelmemiş/gelmeyecek. Aldatıldığınız için boşansaydınız toplum tarafından ayıplanacaktı, düzeni bozulacak, nafaka ödeyecek ve "karım benim malımdır, namusumdur" bakış açısıyla sahiplendiği kadının (yani siz) bi başkasıyla olma ihtimali doğacaktı. Bu ülkede neden boşanan kadınlar öldürülüyor sizce ? Çünkü Türk erkeği bi kadın tarafından terk edilen, boşanılmış erkek olmanın küçük düşürücü olduğunu düşünüyor. O yüzden boşanmak istememesine çok da anlam yüklemeyin. Bi süre kuzu gibi takılıp siz iyice kıvama gelince özüne dönecek. Üzgünüm ama ben bi tane bile "affettim bi daha da aldatmadı" diyeni görmedim. Size güç ve cesaret diliyorum. Umarım hakkınızda en güzeli olur.

Adamın korkusunun sebebi yuvanizin dağılması değil kadının kocasının duyması ve cok buyuk rezillik çıkması farkindasiniz değil mi bunun . İşe girin o adama bel baglamayin . bence bosanmaliydiniz tabi konumunuzu siz daha iyi bilirsiniz ama başkasına inat evlilik sürmez malesef

Son düzenleme:
Mesajın ekran görüntüsünü aldınız mı önce ? Orayı anlamadım , eger ailesi inanmıyorsa diye söyledim

Allahim inanılır gibi değil bazı üyeler..Illa boşan bak boşanmadın kendine saygın yok ..bak affettin gurursuz birisin.. bak Emin ol bidaha yapacak bilmemne..
Nesiniz siz yahu kimsiniz..
Size ne kadın tercihini bu yönde kullandıysa son bir sans verdiyse..Size ne?
Sayginiz olsun biraz.
Bundan sonra neler olacağını sadece Allah bilir..önyargınizi da alın çekilin bir kenara bir zahmet

Çok zor bir durum inşallah hakkında ne hayirlisiysa o olur ben bile okurken çok sinirlendim

Kocası sensin galiba soru sahibinin?
Her yorum yapana saldırdığına göre.
Aldatilmis ve muhtemelen tekrar aldatilacak kadına iyilik mi yapıyorsun aklınca?
Yazık değil mi bu kadına tekrar sevilmeyi güvenmeyi haketmiyor mu?
Aldatilip affetmek evet gurursuzluktur. Durum tespiti bu hakaret değil.
İnsanlar da diyor ki kendine bu durumu layık görme kurtul.
Şu an onur kırıcı, küçük düşürücü bir durumun içinde.
Kendisi aldatsa kocası şans verecekti sanki.
Şu kadınlara pembe tablolar çizip kandirmayin artık.

Yoo iyi bak her yorum yapana değil sadece sana özel yazdım hatta sadece sana bu cevaplarım..çünkü cidden haddini aşan yorumların var ve son derece saygısız bir insansın..şu üstte yazdıkların da bunu iyice göstermiş oldu.Durum tespiti yazmış Birde.. tövbe tövbe..
Nerden biliyorsun bundan sonra da mutlu olmayacağını? Nerden biliyorsun yeniden aldatilacagini?Bu kadar kesin ve net olman mümkün değil eğer Allah degilsen(hasa)
Ilk kez aldatılmış ve ilk ve son kez sans vermiş.iyi dileklerle ve umutlarla derdini dinleyip akıl vereceğine hakaret edip kucumsuyorsun..Bana kalırsa senin kuyruk acın çok büyük. Git tedavi ol

Hababam sınıfı ahmet artık beni bi salsan mı acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…