İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasil ya cidden bunu nasil bir kafayla yazdiniz siz ne demek şükrediyorum adama ceyrek altinda tak istersen iyi ki zamaninda beni aldattın bak bağımız pek bi güçlendi diye

Ihanetin affı olmaz geçiniz bu işleri..
Bahanelere gerek yok..
Insan önce kendine saygı duyacak..
Aşkından da kimse ölmüyor sonuçta.
Ihaneti 3 5 senede unutacağıma kii asla unutulacağını düşünmüyorum, karaktersiz bi herifi 3 5 senede unuturum

Ne kadar güzel yazıyorsunuz, bizim ülkemizde kadınlarımız kendine değer vermiyor ki erkekler versin, biliyoruz ki dik dursa burda asla böyle yorumlar almazdı, Allah göstermesin iki elim kanda da olsa böyle bir durumda susmam susamam durmam duramam.. konu sahibi keşke kendine bunu reva görmese kendine değer verse konu sahibi ağla dizlerinin üstüne çök ama sonra kalk oradan kalk ve kızınla kendine güzel bir hayat kur, çok üzüldüm çok kızdım Allah yardım etsin akıl fikir versin.

Hiç kendini yorma derim çünkü konu sahibinde şunu gördüm evet üzgün amma o kadar gözünü hırs bürümüş durumda ki sen ben o ne dersek mümkünü yok anlamaz adeta kocasi bulunmaz bir parçaymis gibi sanki kadin zorla sahip olmuş adam masummus gibi bir tavir icinde o yuzden biz ne desek nafile

Çocuğunuzu mu düşündünüz? Hani eş ailesine inat dönmüştünüz eve geri? Eşinize tek bir hakaret etmemişsiniz ama size karşı sorumlu olan kişi eşiniz. Başka mesajınızda kocanız için şeytana uydu yazmışsınız. Bütün hatayı kadında bulup erkeği ne kadar kolay aklıyorsunuz aman başınızda koca olsun, aman kurulu düzeniniz bozulmasın.
Birinciyi affeden ikinciyi de affeder kandırmayın kendinizi. Kızınız ikinciyi yakaladığınızda ayrılık kararı aldığınızda yine baba baba diye ağlamayacak mı? Ne fark var arada?

Yasadiklarimiz anlayabilirsek eger hepsi birer derstir ve bu dersleri algiladigimiz surece daha cok guclenir ve olgunlasiriz.Kainat kocaman bir dershanedir.Yeterki kainati okumayi bilelim.Evet yine sukur ediyorum ve de edecegim
Merakımı hosgorun lutfen bir sey sormak istiyorum, aldatıldıktan sonra affetmenızden cıkardıgınız ders nedir?

Sabirla yuvâma cocuklarima sahip cikmakla affetmenin dogru bir karar oldugunu zaman bana gosterdi Simdi kocam cok daha iyi .Beni burada asip kesiyorlar ama sabrimin sonu guzel oldu
Sabırla yuvasına sahip cıkması gereken nefsine hakim olması gereken oysa kocanızdı.
Sızı asıp kesen yok, affederek iyi yapmissın mukafatını almıssın diyene yoldan gecen Neriman teyze de döner bakar ne diyor bu diye. Bizde saskınlikla nasıl yani dıye sorduk sıze.
Hayat sızın. Affedersiniz affetmezsınız sızın bılecegınız ıs. Bizlik Bı durum yok

Sabirla yuvâma cocuklarima sahip cikmakla affetmenin dogru bir karar oldugunu zaman bana gosterdi Simdi kocam cok daha iyi .Beni burada asip kesiyorlar ama sabrimin sonu guzel oldu
Evet atlatmışsın, bu mesajın bunu destekliyor: ".Cunku bende yillar once aldatildim ve bir kac yil adamdan midem bulandi resmen midem ayaga kalkiyordu ve halada adami opemem"

Çocuk olunca ayrılık zor, adamlar bunu kullanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…