İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyle bisey yapicaksa neden benimle ozaman bosanmadan donduk bosanmak isteyebilirdi bitirebilirdi benle yasamaya mecbur degil
Şöyle bir soru sorayım o zaman ilk kez yapacakken(bildiğiniz ilk) neden size boşanalım diyip o arkadaşla olmadı?
Aynısını neden 2. Defa yapmasın?

Ne saçma sebep inat ettim dondum
Neden ikisinide cümle aleme rezil edip terketmediniz
Kadına da bisey yapamazsınız size sadık olması gereken eşinizdi
Her ikiside ahlaksizmis keşke donmeseydiniz

Aglattiniz beni tesekkur ederim zaten iyi degilim bide ustume geliniyor kimseye anlatamadigimdan yazdjm buraya

Şöyle bir soru sorayım o zaman ilk kez yapacakken(bildiğiniz ilk) neden size boşanalım diyip o arkadaşla olmadı?
Aynısını neden 2. Defa yapmasın?
Diyorum ya yaparsa kendi aldanir artk onu taniyorum bidaha cesaret edemez gbi gliyor bana edersede kendi blir artik uzulmem

Gerçekten inanması çok zor bir durum. Ama çocuğunuz var. Eşin ne yapmış olursa olsun önce çocuğun. Bırak ne hali varsa görsün.

Sen bi unutmus gibi yap sana guvenim sonsuz vs de.aynisini yapacaklar.o zaman kanit bul kadinin kocaya da soyle kocandan da tazminat al bosan.hayatta inanmam ayrilacaklarina.sadece bi sure korktular.korku gecince aynen devam.

Aglattiniz beni tesekkur ederim zaten iyi degilim bide ustume geliniyor kimseye anlatamadigimdan yazdjm buraya
Cevap vermeyin. Linç kültürü iyice kök saldı bu ülkede. Kadınlar içlerinde ne kadar öfke varsa başkasına boca edip mutlu mesut yatıp uyuyorlar gece olunca. Mune ye söyleyin konuyu kapatın lütfen. Mercimek çorbası tarifinde bile terbiyesizlik yapabilen kimi insanlar için konunuz bulunmaz nimet. Direnmeye çalışın başaramazsanız ayrılırsınız kimse sizi kalmaya zorlayamaz. Herkes ikinci bir şansı hak eder. Bu muhteşem özelliklere sahip insan üstü varlıklara aldırmayın hepimiz insanız. Hepimiz hata yaparız.

Diyorum ya yaparsa kendi aldanir artk onu taniyorum bidaha cesaret edemez gbi gliyor bana edersede kendi blir artik uzulmem
Siz zaten kabullenmişsiniz o zaman bana size mutluluk dilemek düşer...
Yazmamın sebebi kendinizi böyle rahatlatmaya çalışıyorsunuz okey ama çoğunlukla o işler öyle olmuyor..

tekrar mutluluklar

Tesekkur ederim tekrardan

İhanet affedilir yani affedenler var. Durum, vaziyet, maddi manevi imkanlar ve de mide meselesi. Fakat evli biriyle hem de akraba içinde böyle bir namussuzluk yapanı bilmiyorum hangi mide kaldırır. Üzgünüm ama öyle, hadi utanmamış yapmış da nasıl korkmamış,nasıl cesaret etmiş yan gözle bile bakmaya. Yuh artk aynı ortamda olduğu herkese yürüme potansiyeli olan deyim yerindeyse sınır tanımayan bir kocanız var üzgünüm.

Oyle bisey yapicaksa neden benimle ozaman bosanmadan donduk bosanmak isteyebilirdi bitirebilirdi benle yasamaya mecbur degil
Çünkü kadın evli.
Neden boşandın deseler duymayanlar da duyacaktı. Tüm çevresi, o kadının kocası da. Herkese rezil olacaktı. Evi sıcak ve temiz, yemeği hazır, kıyafetleri ütülü bir hayat sürmek varken neden bekar yaşayıp sürünsün ki?

Madem affettin. Gerçekten affet. Unut. Unutmazsan psikolojin çöker, mutsuz bir kadın ve anne olursun.
Kendi sağlığın ve iyiliğin gerçekten unut ve geçmişe dair araştırmayı bırak.
İnşallah olmaz ama olur da aldatırsa hazırlıklı ol.
Hazırlık derken maddi manevi güçlen.
Çalış birikim yap. Sadece kendini ve kızını düşün. Onun için paralama kendini. Kızınla keyfine bak.

Son düzenleme:
Valla kardes eski sevgilim de evliydi. Evli olduğunu duyar duymaz ayrıldım. Her yakalandığında da aynı yalanı karısına söylediğine eminim.
İşin çirkinlik boyutunu seninle tartışmam.
Umarım konu sahibi kız çocuğu yetistirmiyordur.

Biz bosanmayiz yani oylemi
En az 10 aldatilman var o zaman belkiii. O da belki. Sana bosan demiyorum ama bir daha olursa söyle yaparım böyle yaparım diyerek kendine yalan söyleme. Bazı kadınlar için ihanetin affı yok bazıları için var. Sen ihaneti affeden kadınlardansin.
O yüzden kabullen ve unut. Kendine yalan söyleme daha fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…