• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya olaydan bi kac gun once daha ben bilmuyoken boyle bi tuhafti pismanmis gbiydi bilmiyorum cok ilgiliydi ya
O vicdanini rahatlatma metodu canim uzgünum.Aldatan erkek karisina cicekler ,hediyeler alir daha iyi davranir diyorlar ya.İşte ondan malesef.

Soylesem bana inanacak mi ispatim yok
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bi söz var. Sinek küçük ama mide bulandırır.
Ha bu arada bu dediğimi yaparsanız eşinizde tepki ile gelecek size ona hazır mısınız?
Çünkü olayın sıcaklığı isle yapsaydınız eşiniz bişey diyemiycekti suçluluk psikolojisi ile. Ama şimdi durum değişti, üzerinden çok zaman geçmiş.
Ne diyeyim sabır versin Allah, yolunuz açık olsun

O vicdanini rahatlatma metodu canim uzgünum.Aldatan erkek karisina cicekler ,hediyeler alir daha iyi davranir diyorlar ya.İşte ondan malesef.
Hayir oyle hediye cicek falan degil ya baska bisey boyle gozlerimin icine bakip alnimdan opmesi bilmiyorum boyle aglamakli gbi

Bir defa yapmakta tekrar yapar diye bir şey yok. İnsanlar elbette pişman olup tövbe edip hatalarından vazgeçebilir. Böyle düşünüp zindan etmeyin kendinize hayatı. Sadece şu konuda kararlı olun eğer evliliği yaşamak istiyorsanız bu konuyu unutun ve eşinize de açıp açıp konuşmayın. Yok hazmedemiyorsanız boşuna uzatmayıp birinin haklarımızı alıp kendinize bir düzen kurun. O kadını da hayatınızdan çıkarım gerekirse elfimizi de çıkarın

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye bi söz var. Sinek küçük ama mide bulandırır.
Ha bu arada bu dediğimi yaparsanız eşinizde tepki ile gelecek size ona hazır mısınız?
Çünkü olayın sıcaklığı isle yapsaydınız eşiniz bişey diyemiycekti suçluluk psikolojisi ile. Ama şimdi durum değişti, üzerinden çok zaman geçmiş.
Ne diyeyim sabır versin Allah, yolunuz açık olsun
Bir defa yapmakta tekrar yapar diye bir şey yok. İnsanlar elbette pişman olup tövbe edip hatalarından vazgeçebilir. Böyle düşünüp zindan etmeyin kendinize hayatı. Sadece şu konuda kararlı olun eğer evliliği yaşamak istiyorsanız bu konuyu unutun ve eşinize de açıp açıp konuşmayın. Yok hazmedemiyorsanız boşuna uzatmayıp birinin haklarımızı alıp kendinize bir düzen kurun. O kadını da hayatınızdan çıkarım gerekirse elfimizi de çıkarın
Onlar zaten o olaydan sonra asla gorusmedim esimde hic biriyle gorusmuyor. Ailesiylede gorusmicegimi esime soledim sonra oda ailesiyle gorusmemeye basladi suan hic kimsesi kalmadi yani aile olarak

Pismanligini gormesem yada nebilim benim icin yaptklarini gormesem inanin durmam zaten yorumunuz icin tesekkur ederim haklisiniz olmasj gereken dediginiz gbi ama nasil olur bilmiyorum
Pişmandır,daha çok üzerine titrer gibi görünür ama geçecek. Hatta sen de kendi değerini düşüreceksin onun gözünde çünkü karakteri sağlam,akli basında kadın yoluna bakar. Üzgünüm...

6 ay icinde dava acmazsan affetmis sayiliyorsun ve bosanmak istediginde affettigin icin bu olayi dava dilekcesine yazamazsin. Yerinde olsam bir avukat bulup 6 aylik sure gecmeden dava acardim. Ama once es kisisini evden postalardim.
Aldatma kisilik bozuklugudur. Bunu bir kez yapan nir daha yapar. Ayni kisiyle olmasa da baskadiyla yapar. Bu kez daha temkinli olur. Mesrla ikinci bir telefon hatti olur ama eve getirmez. Ise gidiyorim drr ve kadinla gorusur. Bence bir avukata vit.
Bu kadar olaydan sonra tipis tipis yuvana donmen dogru degil. Herseferinde affediyor diyecek. Kendi gururunu ayaklar altina sermissin. Kimseyi sevindirmeyim derken herkesin yaptigi yanina kar kalmis.

Oyle bisey yapicaksa neden benimle ozaman bosanmadan donduk bosanmak isteyebilirdi bitirebilirdi benle yasamaya mecbur degil
evde yemegini, çamasırını, ütüsünü yapan, aldatmasına ragmen kabullenen birisi Var neden rahatını bozsun ki?
bosanmak istemesi gereken sizsiniz bu arada.

Pişmandır,daha çok üzerine titrer gibi görünür ama geçecek. Hatta sen de kendi değerini düşüreceksin onun gözünde çünkü karakteri sağlam,akli basında kadın yoluna bakar. Üzgünüm...
Ne alaka aklim basimda degil mi benim bunun kanisina nerden variyorsunuz zaten cani skkin bu durumda olan birine boyle bisey soylenir mi ?? O dediginiz okadr kolay olmuyor ne fedakarliklarla evlendim bi o..pu icin de birakamadim cocugumu dusundum ayrica ve annemgilde abim oturuyor orada kaldigimda duramadim ki onlarin cocugu baba baba derken benim kizim boynu bukuk kalicakti orda nebilim yasamayan bilemez Rabbim dusmanima vermesin boyle bisey suan icin kendi keyfime odakliyim geberse uzulmem emin olabilirsin . Ve tek bir hatasinda gozum bu sefer hic bir seyi gormez

Oyle bisey yapicaksa neden benimle ozaman bosanmadan donduk bosanmak isteyebilirdi bitirebilirdi benle yasamaya mecbur degil

Boşanmak neden istesin? Sizi aldattığı kişi evli değil mi?
Boşansaydınız ve olaylar tamamen ortaya çıksaydı, sizce bunu göze alır mıydı?
Sizden zaten korkusu yokta, karşı ki kadının eşinden korkmuştur.
Yani sizsiz kalma gibi bir derdi yok aslen, kendinizi kandırmayın.

İnsanların değişeceklerine inanıyorum ama insan özellikle de kadınlar böyle şeyleri unutamaz. Ben yapamazdım. Linizden geleni yapıp kendinizi zorlayın baktınız olmuyor şakın gebe kalmayın ve ayrılma ihtimali sürekli elinizin altında dursun. Çok üzüldüm

Ne alaka aklim basimda degil mi benim bunun kanisina nerden variyorsunuz zaten cani skkin bu durumda olan birine boyle bisey soylenir mi ?? O dediginiz okadr kolay olmuyor ne fedakarliklarla evlendim bi o..pu icin de birakamadim cocugumu dusundum ayrica ve annemgilde abim oturuyor orada kaldigimda duramadim ki onlarin cocugu baba baba derken benim kizim boynu bukuk kalicakti orda nebilim yasamayan bilemez Rabbim dusmanima vermesin boyle bisey suan icin kendi keyfime odakliyim geberse uzulmem emin olabilirsin . Ve tek bir hatasinda gozum bu sefer hic bir seyi gormez
Sizi uzmek istemedim. Ayrılıyorum konudan.
Inşallah hakkinizda hayırlısı olsun.

Madem bosanacak kadar kendine saygın yok Burada atıp tutma.
Yine aldatilsan yine affedersin
Ne kadar edepsiz insan var burada ya. Ne kadar çirkinsiniz. Bekara karı boşamak ne kolay arkadaş. Allah tüm kınayanlara bu durumu yaşatsın bakalım kızını alıp kapıyı çarpıp gidebilecek misiniz. Şu konudaki tüm edepsiz yorum sahipleri ve amansız kınayıcıların aynı durumda tercih yapma aşamasında kalmasını diliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back