İhanet (birdaha nasil guvenirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denedim iste bigun mutluysan ertesi gun mutsuz oluyorum bakalm nasil devam edicek zaten biter boyle giderse

Simdi sen bu pislikleri kadinin esine soyleyemedin mi?Ikisinin yaptigi yanlarina kar mi kaldi?delil yok ne demek resimleri ss yapip kendine gondermedin mi?askimli canimli cickmli mesajlarfa daha iyi delil mi olur?

Simdi sen bu pislikleri kadinin esine soyleyemedin mi?Ikisinin yaptigi yanlarina kar mi kaldi?delil yok ne demek resimleri ss yapip kendine gondermedin mi?askimli canimli cickmli mesajlarfa daha iyi delil mi olur?
Olayin sasknligindan mesajlari alamadim nalet olsun ki sildide hemen o sinirle dusunemedim ama o kadinin yaninada kalmayacak biz bitersek onunda yuvasi biticek

Yaparsa zaten yapsin sknti yok ben asla olmam dedim zaten boyle bisey yapcksan benden bosan ondan sonra ne bok yersen ye diye
Bosanmazlar yüzde birlik kısım sadece aldattığı kadınla evleniyor. Diğer yüzde 99 luk kısım korkmaya devam etsede yapıyor aldatıyor ama asla boşanmıyor. Çünkü kocasını aldatan, evli erkekle birlikte olan bir kadına güvenmiyorlar. Evde namuslu eşleri dururken, klasik erkek tavırlarıdır bunlar

Pişmanligin faydasi yok affetmem bu durumu.Yakalamasaydiniz pişman miydi?Aşkım,canim devam edecekti.

Bunları yasayan milyonlarca kadın var ve bir kısmı olması gerekeni yapıp yoluna bakıyor.Eminim ki daha mutlu olacakları doğru insanlarla karşılaşıyorlardır belki iyiki gerçeği gördüm de o adamdan kurtuldum diyorlardir...

Ama bir kısım da sizin gibi affediyor böyle. Unutacagini,düzeleceğini filan umit ediyor. Kusura bakmayın size uzulemiyorum. Ilerde tekrar aldatildiginizda olacakların suçlusu sizsiniz, affettiginiz icin. Hem de kendi hayatinizi da o adama adayarak en buyuk kotulugu kendinize yapiyorsunuz...

Ben evli değilim eski sevgilim tarafından her seferinde insandır olabilir dedim
Haha sonra yani kendi kararımın cezasını üzülerek çektim

aileme falan söyleyemedim tabiki
Sevgili olsak bende suan onunla devam etmezdim kizima aciyorum babasina cok duskun bi onda bi bende nasil olacak bilmiyorum off valla Allahim sabir sadece

Sevgili olsak bende suan onunla devam etmezdim kizima aciyorum babasina cok duskun bi onda bi bende nasil olacak bilmiyorum off valla Allahim sabir sadece
Umarım ileride siz acınacak duruma düşmezsiniz...
Ciddiyim bakın bu konuda evde kendinize hayatı zindan edecegınız koskoca yılda kendinize yeni bir hayat kurarsınız

Pismanligini gormesem yada nebilim benim icin yaptklarini gormesem inanin durmam zaten yorumunuz icin tesekkur ederim haklisiniz olmasj gereken dediginiz gbi ama nasil olur bilmiyorum

Ne kadar güzel yazmışsiniz.Bazı annelere göre yuvan yikildiysa dünyanin sonuna gelmişsin demektir.Halbuki boyle bir ihanet nasıl sineye çekilir?Onu düşünen yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…